הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע 4 תרגילים שירחיבו - יגדילו - וינפחו את הכתפיים שלך

HaimCohen

משתמש מתחיל
2
4
נק' מוניטין:
-80
2
4
היי כאן חיים כהן,

אולי חלק מכם מכירים אותי דרך הערוץ שלי ביו טיוב ואולי לא,
ובכל מקרה חשבתי שבסרטון הבא יש מספיק ערך שיכול לעזור לכם באימוני הכתפיים שלכם.

אתה יכול לעשות את האימון הזה בתור אימון כתפיים שלם, אתה יכול לעשות את זה בתוך אימון של חזה ויד אחורית או שתוכל לקחת תרגיל אחד או שניים שאהבת.

תהנה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני צופה הרבה בסרטונים שלך
תודה רבה על הסרטונים הם עוזרים
וברוך הבא לפורום אתה תתרום פה הרבה

גם נכון, אבל לפי דעתי כשמאמנים כתפיים צריך לתת יותר דגש על האמצעית והאחורית, הקדמית מקבלת מספיק עבודה מהבנץ' גם ככה, ופרס עובד בעיקר על הקדמית.
למי צריך לתת דגש?,לרוב המתיאמנים המתחילים לתת תרגיל מבודד לאמצעית זה ביזבוז זמן והמנע מהם להיתקדם,כול עוד אין למיתאמן בעיה שמצריכה את הדגש הזה אני לא רואה שום סיבה לתת לו כך.

למי צריך לתת דגש?,לרוב המתיאמנים המתחילים לתת תרגיל מבודד לאמצעית זה ביזבוז זמן והמנע מהם להיתקדם,כול עוד אין למיתאמן בעיה שמצריכה את הדגש הזה אני לא רואה שום סיבה לתת לו כך.
לא חייב תרגיל מבודד, אפשר להחליף את הפרס בפרס עם דמבלים למשל, ואז אפשר להביא אותם לצדדים ולעבוד על הכתף האמצעית יותר.
אני למשל עשיתי תכנית בסגנון SS ועכשיו יש לי כתף קדמית יותר מידי דומיננטית למרות שהגעתי למשקלים גבוהים בפרס.

לא חייב תרגיל מבודד, אפשר להחליף את הפרס בפרס עם דמבלים למשל, ואז אפשר להביא אותם לצדדים ולעבוד על הכתף האמצעית יותר.
אני למשל עשיתי תכנית בסגנון SS ועכשיו יש לי כתף קדמית יותר מידי דומיננטית למרות שהגעתי למשקלים גבוהים בפרס.
קשה להאמין שזה היה בגלל ה ss ......

קשה להאמין שזה היה בגלל ה ss ......
דווקא כן, הכתף האמצעית דיי מוזנחת בSS...כשיש לך גם בנץ' שעובד על הקדמית וגם פרס שעובד בעיקר על הקדמית זה מה שקורה.
ועם הפרס אפילו שהצלחתי להגיע למשלים גבוהים איתו הוא לא איזן את זה מכיוון שהוא עובד בעיקר על הקדמית.

דווקא כן, הכתף האמצעית דיי מוזנחת בSS...כשיש לך גם בנץ' שעובד על הקדמית וגם פרס שעובד בעיקר על הקדמית זה מה שקורה.
ועם הפרס אפילו שהצלחתי להגיע למשלים גבוהים איתו הוא לא איזן את זה מכיוון שהוא עובד בעיקר על הקדמית.
אחי תנסה לחשוב לשנייה למה בפרס אתה מרים יותר מאשר הרחקה לצדדים.

אחי תנסה לחשוב לשנייה למה בפרס אתה מרים יותר מאשר הרחקה לצדדים.
משתמש ביד אחורית ומשתמש בחלק גדול יותר מהכתף.
הרחקה לצדדים - כמעט ונטו כתף אמצעית.
פרס - בעיקר כתף קדמית ויד אחורית.
לא ממש מוכיח שום דב

משתמש ביד אחורית ומשתמש בחלק גדול יותר מהכתף.
הרחקה לצדדים - כמעט ונטו כתף אמצעית.
פרס - בעיקר כתף קדמית ויד אחורית.
לא ממש מוכיח שום דב
אתה מפספס את העניין.....
דוגמא יותר טובה כפיפת כתף כנגד הרחקת כתף איפה תרים יותר?

היי כאן חיים כהן,

אולי חלק מכם מכירים אותי דרך הערוץ שלי ביו טיוב ואולי לא,
ובכל מקרה חשבתי שבסרטון הבא יש מספיק ערך שיכול לעזור לכם באימוני הכתפיים שלכם.

אתה יכול לעשות את האימון הזה בתור אימון כתפיים שלם, אתה יכול לעשות את זה בתוך אימון של חזה ויד אחורית או שתוכל לקחת תרגיל אחד או שניים שאהבת.

תהנה:

אני מקווה שבפורום הזה זה יתחיל ויגמר רק בסרטון הזה.....

בוווםםםם DDT!

1. אי אפשר "לנפח" כתפיים, כתפיים זה לא בלון.
2. רוחב זה פונקציה של מבנה העצמות.
3. איפה הפרס?
4. אין לתרגילים שום משמעות אם הם נעשים בצורה רנדומלית.
5. בחירת הסטים ומספר החזרות גם היא נראת רנדומלית.
6. כתפיים גדולות תלויות ביחס למשקל הגוף ולא לתרגיל הספציפי שאותו אתה בוחר.

תגיד חיים, זה לא אתה שהעלית סרטון שאומר לנשים די לסקואט?
הוא זה שהעלה סרטון שבו הוא טוען שבנצ' פרס זה התרגיל הכי גרוע שיש, ושלא צריך לעשות אותו.

הוא זה שהעלה סרטון שבו הוא טוען שבנצ' פרס זה התרגיל הכי גרוע שיש, ושלא צריך לעשות אותו.

רעיון מצוין! אני הולך לעשות סרטון למה לא לעשות בייספס קרלז.
אבל במקום להצטלם עם מכנסיים בלי חולצה, אני הולך להצטלם עם חולצה ובלי מכנסיים. מהפכה בתעשית היוטיוב!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית