הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית רוצה להתחיל בקרוספיט

amitbatito

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני רוצה להתחיל להתאמן בקרוספיט לקראת הצבא קראתי באתר וכמה נושאים ולא ממש הבנתי מה צריך לעשות איך האימונים הולכים, עד עכשיו התאמנתי משקולות וריצה בנפרד יש לי כושר כללי לא רע .
אז מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך??

• פותח/ת השרשור
קראתי אותו לא הבנתי איך האימונים הולכים??כמה פעמים בשבוע וכמה זמן כל אימון??האם הם באים על חשבון האימוני משקולות?? האם אפשר לשלב אותם עם אימוני משקולות?? איך אני משפר בייחוד את הסיבולת והסיבולת לב ראה??

אם אתה שואל את השאלות האלה, כנראה שלא קראת ביסודיות, או שלא קראת שוב ושוב עד שהבנת.
אני מציע שתנסה שוב.

למה כל שאלה מסתיימת בשני סימני שאלה??

קרוספיט היא תוכנית שלמה. אתה לא אמור לעשות עוד תוכנית במקביל. יש אנשים שעושים תוכניות משולבות - התבניות נמצאות בנעוץ של קרוספיט עם דגש על כח.
האימונים באתר הראשי של קרוספיט מפורסמים בפורמט של 3 ימי אימון ויום מנוחה אחריו. זאת ההמלצה שלהם אבל אפשר לשנות את זה לכל מחזוריות אחרת שעונה על הדרישות שלך.

• פותח/ת השרשור
סתם שיהיה הפרדה בין שאלה לשאלה וקראתי את כל מה שיש בנעוץ ולא הבנתי כל יום יש אימון אחר שלא חוזר על עצמו ואיך אני יודע מה לעשות כל יום בקיצור אין לזה תבנית או משהו???

אין לזה תבנית. התבנית היחידה שיש היא שעושים אימון שלושה ימים ונחים ביום הרביעי.
האימונים חוזרים על עצמם מדי פעם אבל לא בצורה שאתה יכול לצפות מראש.

• פותח/ת השרשור
אז איך אני יודע מה להתאמן בכל יום?

כל יום מתפרסם אימון חדש. מופיע באתר הראשי של CrossFit, וגם כאן אצלנו באשכול האימון היומי (נעוץ).

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה כמה זמן אמור להימשך אימון קרוספיט ממוצע??

זה משתנה מאחד לאחד, יש אימונים על זמן מסוים (לעשות כמה שיותר סיבובים בX דקות) ויש אימונים שבהם אומרים לך כמה סיבובים לעשות והמטרה שלך לעשות כמה שיותר מהר.
http://www.crossfit.com/cf-info/faq.html

נערך לאחרונה:
שאלה אחרונה כמה זמן אמור להימשך אימון קרוספיט ממוצע??

ה-WOD עצמו נמשך בדרך כלל 10 דקות. האימונים הקצרים ביותר קרובים ל-3 והארוכים ביותר קרובים 20 דקות. (יש יוצאי דופן).
האימון יכול להיות יותר ארוך כי צריך לעשות חימום ולעבוד על טכניקה ולנח בסוף (לשכב על הרצפה ולנשום) ומתיחות.
מבחינתי 40-60 דקות סיימת הכל כולל הכל.

עריכה:
כמובן שאם אתה מתעקש לעשות את האימונים כמו שהם כתובים יכול להיות שיקח לך הרבה הרבה יותר זמן. הרעיון הוא לעשות scaling נכון כך שבממוצע אימון יקח 10 דקות. אבל זה משתנה מאימון לאימון.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית