הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אבקה הכי מומלצת אי פעם לצריכה ?!

הכי טוב זה חזה עוף ואורז. ועכשיו רציני, תכין בבית, יש הרבה מתכונים לזה. שש בננה חלב חמאת בוטנים מסדר אותך.

אין מה להסתבך, גיינר - כמות יותר גדולה של פחמימות ביחס לחלבון , אבקת חלבון - ההפך.
מה הכי טוב ? כל אחד וההעדפות שלו.

גיינר היא אבקה שמכילה כמות גדולה של קלוריות, לרוב היא מכילה הרבה פחמימות וכמות בינונית של חלבון למנה, (תלוי ביחס מאבקה לאבקה), מטרת האבקה היא להכניס כמות מספיק גדולה של קלוריות בנוסף לאוכל כדי לסייע לתפריט ערכים מסוים שאתה אמור לעקוב אחריו, כלומר - הגיינר מיועד לתפריט מסה והוא בא לעזור לך לספק ארוחה בצורה זריזה של אבקה.

לעומתה יש את אבקת החלבון שהדבר היחיד שהיא באה לעשות הוא לספק לך מנת חלבון אחת (בערך 25 גרם חלבון), זהו.
האבקת חלבון לא מנפחת, לא גורמת לך להיות מר עולם, היא לא משמינה, היא נטו תוספת של חלבון במנה אחת.

המטרה שהיא באה להעניק - מנת חלבון בצורת אבקה שניתן לצרוך במהירות. (לעומת לאכול פחית טונה שזה לוקח 3-5 דקות, את האבקה אתה שותה בדקה וזהו), בנוסף וזה תלוי באיכות האבקה - אבקות מסוימות מכילות חומצות אמינות טובות, ויש כאלה שיש בהם אפילו אנזימי עיכול, משנה? לא ממש.

לגבי "האבקה הכי טובה", אז ככה יש מלא אבקות מעולות, ורוב הקונספט של האבקות מטעה, הכול אותו דבר כולם חלבון, אבל יש כאלה שעושים להם אמינו ספייקינג שגורם לערכי החלבון לעלות בבדיקות המעבדה מעבר לכמות האמיתית ולכן מומלץ לקרוא באינטרנט על אלו אבקות לא עוברות תהליך זה.
בנוסף יש סוגים מסוימים של אבקות - Whey, Isolate, ועוד כל מיני סוגים פחות מוכרים, אם אתה רוצה לדעת עוד אתה מוזמן לקרוא.

אם אתה חדש אני אוסיף טיפ שכדאי מאוד ותקשיב לו ולא תעשה את כל הטעויות שחדשים עושים, אתה לא צריך - חומצות אמינו, פרי וורקאוטים, שורפי שומנים, מגבירי טסטוסטרון למיניהם ועוד ועוד חארטות שהתעשייה הזו משדלת, יש שני דברים עיקריים שעוזרים למתאמן המתחיל , קריאטין ואבקת חלבון.
זהו שיהיה בהצלחה...

אבל אתם שוכחים שגיינר או אבקת חלבון שקונים זה מעובד .. בגלל זה שאלתי מה הכי טוב
לא חסר קומבינות ודברים לא טובים בדברים האלה נכון ..

נכון, יש חברות שהכמות חלבון בתוך האבקה היא לא כמו שרשומה בערכים, אבל יש לך חברות מובילות כמו דיימטייז , bpi וכ'ו וכ'ו שאפשר לסמוך עליהם ומצד שני יש לך את החברות הפחות מוכרות שאפשר גם לסמוך עליהם כמו למשל Extreme Whey, Super effect , או האבקת חלבון החדשה של אמינו שופ (פיור קומלפקס). לא הכל חרא, תחפש חוות דעת על אבקות חלבון ולפי זה תמצא את מה שמתאים לך. ראה אשכול. <

אני שוקל 60 ק"ג בסך הכל שומר על משקל אותו הדבר שנים כבר
לא מצליח לעלות ואני נחשב די רזה
רוצה לעלות במסה וברוחב בעיקר אבל רוחב של כל הגוף לא רק בטן וגב
אבל גם לא להיות מגעיל בצורה ובטח שלא מוגזם, שהכל יהיה טבעי

בקיצור חברים חפרתי לכם אבל אשמח לקבל ממכם עזרה במיוחד שאני ממש השבוע רוצה להתחיל להתאמן ולפתח גוף
תעזרו לי יש לכם ניסיון

כנראה שאתה לא אוכל מסודר, אמליץ לך להתחיל לקרוא את המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית