עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממליץ על ACT,אישית מתאמן שם ואחלה מקום לPL.מחפש מקום טוב באזור הצפון לאימוני pl ממה שראיתי שמתי לב לפאוור האוס ו act שאני עדיין לא יודע אם אפשר להתאמן שם או שזה רק אימוני אישיים. בכל מקרה אשמח למקום מומלץ.
אני מתאמן בפאוור האוס, מומלץ בחום.מחפש מקום טוב באזור הצפון לאימוני pl ממה שראיתי שמתי לב לפאוור האוס ו act שאני עדיין לא יודע אם אפשר להתאמן שם או שזה רק אימוני אישיים. בכל מקרה אשמח למקום מומלץ.
ACT \ POWERHOUSE ?ידוע לך אולי מחירים?
ב ACT יש את יוסי הבעלים שהוא נורא מעורב בקהילת ה PL בארץ והוא יכול לעזור המון לפי מה שהבנתי.איכות המאמנים ב act יהיה עדיף? רוב מתאמני הפורום בצפון איפה נמצאים?
הפאוור האוס ממש טוב, זה שיש 8 כלובים דו צדדיים זה מצויין, עוד לא קרה לי מצב שהייתי צריך לחכות שיתפנה כלוב בשביל לעשות סקוואט, בנץ' או פרס.
גם אין שעה קבועה שהמכון מפוצץ זה מאוד רנדומלי, יום אחד יכול להיות מאוד עמוס ב6 בערב וביום למחרת יכולים להיות באותה השעה בדיוק 3-4 אנשים.
אמת, אבל אני לא רואה את עצמי עושה 260 קילו דדליפט בשנה הקרובה.צריך לקחת בחשבון טוב מאוד את הבאמפרים,עם היתרונות והחסרונות(פחות התחברתי אליהן כשהייתי)
חח דיבור? זה אני אמרתי לך 😉אמת, אבל אני לא רואה את עצמי עושה 260 קילו דדליפט בשנה הקרובה.
גם יש דיבור שדודי מביא כמה פלטות רגילות של 20 בשביל האחוז המזערי שצריכים לקשור פלטות עם גומיות כדי להרים יותר מ240.
4 פלטות זה לא רע, הבאמפר ענקיות כל פעם גלב צריך לקשור פלטות בדדליפט הגיע הזמן שיהיו כמה 20 קצת יותר דקות מהבאמפר.חח דיבור? זה אני אמרתי לך 😉
כולה 2 פלטות.
או ארבע.. לא זוכר.
אמת, אבל אני לא רואה את עצמי עושה 260 קילו דדליפט בשנה הקרובה.
גם יש דיבור שדודי מביא כמה פלטות רגילות של 20 בשביל האחוז המזערי שצריכים לקשור פלטות עם גומיות כדי להרים יותר מ240.
היתרון לחבר'ה שהתחילו להתאמן הוא שהם לא צריכים להתעסק עם הגבהות למוט בדדליפט עד שהם שמים פלטות של 20 בגלל שיש פלטות של באמפר.לא נוח להעמיס פלטות,גדולות ומוזרות בהתחלה בעיניי
היו לי שטפי דם בידיים רק מבאמפרים שנסגרו על כף היד(כמה פעמים)
למרות שכן מאוד כיף לזרוק מוט אחרי דד או במקרה של כשל בסקוואט:sweatingbullets: @White Walker
היתרון לחבר'ה שהתחילו להתאמן הוא שהם לא צריכים להתעסק עם הגבהות למוט בדדליפט עד שהם שמים פלטות של 20 בגלל שיש פלטות של באמפר.
Good old times 😃לא נוח להעמיס פלטות,גדולות ומוזרות בהתחלה בעיניי
היו לי שטפי דם בידיים רק מבאמפרים שנסגרו על כף היד(כמה פעמים)
למרות שכן מאוד כיף לזרוק מוט אחרי דד או במקרה של כשל בסקוואט:sweatingbullets: @White Walker