הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט טוב

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן מישהו פה מכיר אחד מהמוטות ויכול להמליץ? (זאת התמונה היחידה שיש לי אז אם אתם מזהים מבורך)

אישית שונא שהמוט עצמו מסתובב כשאוחזים בו אז אשמח לדעת אם אחד מהם לפי התמונה ידוע לכם שהוא כזה

תודה רבהה received_250023586141554.jpeg

חוץ מהרוג אני לא מזהה כלום. בכל מקרה מניח שהתמונה מחול כי הציוד הזה ספק גדול בארץ.

מה שאתה מחפש זה מוט עם knurling טוב. בארץ יש לך למטרות פוארליפטינג elieko power bar
בחו"ל מבחר עצום. רק תבחר.

• פותח/ת השרשור
חוץ מהרוג ואלייקו אני לא מזהה כלום. בכל מקרה מניח שהתמונה מחול כי הציוד הזה ספק גדול בארץ.

מה שאתה מחפש זה מוט עם knurling טוב. בארץ יש לך למטרות פוארליפטינג elieko power bar
בחו"ל מבחר עצום. רק תבחר.
אני צריך לבחור אחד מאלה, מה משם היית בוחר?
אני לא מבין בזה בשיט, מבחינתי הדבר היחיד שרע זה שהמוט מסתובב, זה ממישהו אז אני לא יודע מה המפרט שלהם
@elchonon @kotzer @PowerLifting @shum_klum

ועוד כל מי שמבין בזה

אני צריך לבחור אחד מאלה, מה משם היית בוחר?
אני לא מבין בזה בשיט, מבחינתי הדבר היחיד שרע זה שהמוט מסתובב, זה ממישהו אז אני לא יודע מה המפרט שלהם
אתה מודע לכך שיש עלויות מעבר למוט ואם בכלל ניתן לשלוח.

בכל מקרה מנסיון שלי הייתי הולך על rogue. יש להם מלא סוגים אתה לא תטעה עם אף אחד.

Rogue ohio bar ו rogue power bar מעולים. מנסיון.

רק תגיד לי מאיפה אתה קונה כי הם סגרו את המכירות לחול בגלל עומסי קורונה

• פותח/ת השרשור
אתה מודע לכך שיש עלויות מעבר למוט ואם בכלל ניתן לשלוח.

בכל מקרה מנסיון שלי הייתי הולך על rogue. יש להם מלא סוגים אתה לא תטעה עם אף אחד.

Rogue ohio bar ו rogue power bar מעולים. מנסיון.

רק תגיד לי מאיפה אתה קונה כי הם סגרו את המכירות לחול בגלל עומסי קורונה
זה מחדר כושר שנסגר אחי זה לא מחול
בגלל זה אני חייב לבחור עכשיו

כולם נראים טוב, אני חושב שהאדום הוא רואג, אז לך על זה.
בעצם עכשיו שראיתי את התמונה, גם המוט הכי ימנית היא רואג.
רק לא שני השמאליים, הם גרועים.

• פותח/ת השרשור
כולם נראים טוב, אני חושב שהאדום הוא רואג, אז לך על זה.
בעצם עכשיו שראיתי את התמונה, גם המוט הכי ימנית היא רואג.
כן אבל כתוב בכתבה שוויל שלח שיש בו הרבה קנרלימג, זה משהו שאני לא רוצה? (לא אוהב שהוא מסתובב לי בידיים)

כן אבל כתוב בכתבה שוויל שלח שיש בו הרבה קנרלימג, זה משהו שאני לא רוצה? (לא אוהב שהוא מסתובב לי בידיים)
שמע אני מקווה שזה ברור לך שאם מישהו טען שהתמונה הזו מהחדר כושר שלו הוא מחרטט לך. היא מהמאמר הזה.

• פותח/ת השרשור
שמע אני מקווה שזה ברור לך שאם מישהו טען שהתמונה הזו מהחדר כושר שלו הוא מחרטט לך. היא מהמאמר הזה.
כן הבנתי את זה הוא שלח גם את זה אם זה אומר משהו Screenshot_2020-04-12-23-51-13-073_com.facebook.orca.png
למה אני לא אוהב שהוא מסתובב לי בידיים? לא מרגיש לי יציב והרבה יותר קשה לי לשמור על כיווץ ככה

יש לך שם את ה-rogue ohio, תוודא שזה לא מוט הדדליפט, אלא powerbar. אם זה הפאוורבר אז קח אותו, מוט מעולה

למה אני לא אוהב שהוא מסתובב לי בידיים? לא מרגיש לי יציב והרבה יותר קשה לי לשמור על כיווץ ככה
יש סיבה שהם מתפארים בזה.
אבל נזרום איתך, המוט הראשון מצד ימין לא כתוב עליו שיש לו סיבוב יתר, והוא גם חברה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית