עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני צריך לבחור אחד מאלה, מה משם היית בוחר?חוץ מהרוג ואלייקו אני לא מזהה כלום. בכל מקרה מניח שהתמונה מחול כי הציוד הזה ספק גדול בארץ.
מה שאתה מחפש זה מוט עם knurling טוב. בארץ יש לך למטרות פוארליפטינג elieko power bar
בחו"ל מבחר עצום. רק תבחר.
אתה מודע לכך שיש עלויות מעבר למוט ואם בכלל ניתן לשלוח.אני צריך לבחור אחד מאלה, מה משם היית בוחר?
אני לא מבין בזה בשיט, מבחינתי הדבר היחיד שרע זה שהמוט מסתובב, זה ממישהו אז אני לא יודע מה המפרט שלהם
זה מחדר כושר שנסגר אחי זה לא מחולאתה מודע לכך שיש עלויות מעבר למוט ואם בכלל ניתן לשלוח.
בכל מקרה מנסיון שלי הייתי הולך על rogue. יש להם מלא סוגים אתה לא תטעה עם אף אחד.
Rogue ohio bar ו rogue power bar מעולים. מנסיון.
רק תגיד לי מאיפה אתה קונה כי הם סגרו את המכירות לחול בגלל עומסי קורונה
מה מהתמונה ששלחתי זה המוטות הטובים?
כן אבל כתוב בכתבה שוויל שלח שיש בו הרבה קנרלימג, זה משהו שאני לא רוצה? (לא אוהב שהוא מסתובב לי בידיים)כולם נראים טוב, אני חושב שהאדום הוא רואג, אז לך על זה.
בעצם עכשיו שראיתי את התמונה, גם המוט הכי ימנית היא רואג.
שמע אני מקווה שזה ברור לך שאם מישהו טען שהתמונה הזו מהחדר כושר שלו הוא מחרטט לך. היא מהמאמר הזה.כן אבל כתוב בכתבה שוויל שלח שיש בו הרבה קנרלימג, זה משהו שאני לא רוצה? (לא אוהב שהוא מסתובב לי בידיים)
למה לא?כן אבל כתוב בכתבה שוויל שלח שיש בו הרבה קנרלימג, זה משהו שאני לא רוצה? (לא אוהב שהוא מסתובב לי בידיים)
יש סיבה שהם מתפארים בזה.למה אני לא אוהב שהוא מסתובב לי בידיים? לא מרגיש לי יציב והרבה יותר קשה לי לשמור על כיווץ ככה
אני חייב להסכים.הבדל של שמיים וארץ חח לי נראה כמו רמאי כנות
התמונה הזאת של מוטות מאוד פשוטות, זה בוודאות לא רואג.כן הבנתי את זה הוא שלח גם את זה אם זה אומר משהוצפה בקובץ המצורף 54482
למה אני לא אוהב שהוא מסתובב לי בידיים? לא מרגיש לי יציב והרבה יותר קשה לי לשמור על כיווץ ככה
למה בעצם מתפארים בזהיש סיבה שהם מתפארים בזה.
אבל נזרום איתך, המוט הראשון מצד ימין לא כתוב עליו שיש לו סיבוב יתר, והוא גם חברה טובה.