הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט טוב

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן מישהו פה מכיר אחד מהמוטות ויכול להמליץ? (זאת התמונה היחידה שיש לי אז אם אתם מזהים מבורך)

אישית שונא שהמוט עצמו מסתובב כשאוחזים בו אז אשמח לדעת אם אחד מהם לפי התמונה ידוע לכם שהוא כזה

תודה רבהה received_250023586141554.jpeg

למה בעצם מתפארים בזה
מה ההיתרון שזה אמור לתת
זב אמור להיות יותר נוח בהנפת משקולות אבל גם לדדליפט.
תנסה לדמיין את אדי הול מזיז את המוט לפני הדדליפט המפורסם שלי עם מוט בלי שרוולים מסתובבים.

לבנץ', אני מרגיש שזה עוזר, כי המשקולות תמיד מסתובבים לי שם, ובלי היכולת הזאת זה ירגיש כאילו זה הולך להחליק לי מהידיים.
לסקוואט זה הכי פחות עוזר נראה לי.

תנסה לדמיין את אדי הול מזיז את המוט לפני הדדליפט המפורסם שלי עם מוט בלי שרוולים מסתובבים.

לבנץ', אני מרגיש שזה עוזר, כי המשקולות תמיד מסתובבים לי שם, ובלי היכולת הזאת זה ירגיש כאילו זה הולך להחליק לי מהידיים.
גם לבנצ' וגם לסקוואט זה עוזר מאוד, כי אלא אם יש לך מוט מאוזן להפליא ודיסקים מכויילים על כל ס"מ, תנסה לחשוב מה היה קורה אם היית צריך גם לדאוג מהמומנטום שהדיסקים צוברים מהתנועות הלא לגמרי ישרות האלה.

בכל מקרה צריך גם להבדיל בין סיבוב של מוט אולימפי למוט פאוורליפטינג.
מוט אולימפי משתמש במערכת שמסתובבת הרבה יותר ונותנת למוט כמעט עצמאות מוחלטת מהמשקלים. מוט פאוורליפטינג כן מסתובב, אבל הרבה פחות באגרסיביות, מספיק כדי שיהיה נוח, לא מספיק שכל תנועת כף יד תסובב את המוט

יש סיבה שהם מתפארים בזה.
אבל נזרום איתך, המוט הראשון מצד ימין לא כתוב עליו שיש לו סיבוב יתר, והוא גם חברה טובה.

המוט רוג מצד ימין אומנם מחברה טובה, אבל אם תשים לב אין לו חספוס באמצע מה שמצביע על כך שהוא מוט קרוספיט/הרמת משקולות, ששם יש לך סיבוב חופשי כל השרוולים. זה יהיה מוט טוב באופן כללי, אבל לא לפאוורליפטינג / תרגילי בסיס.

מוט פאוורליפטינג יש עדיין חופש בשרוולים, אבל מוגבלת ולא חופשיה מדי. עובדה שבתחרויות עדיין אפשר לגלגל את המוט. צריך להשוות בין שני מוטות כדי לשים לב לזה. התאמנתי עם מוטות מאוד זולים בעבודה, והדבר שהכי הפריע לי, גם ב80 קילו בנץ׳ - זה החופש בשרוולים. אפילו יותר מהחספוס (על זה אפשר להתגבר)...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית