הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון deadlift 200x5

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
ואיך הסקת את זה בדיוק?
מזה שעובדתית כמעט ולא עליתי מסת שריר בשנתיים האחרונות (אני מתאמן 5 שנים).
ובוא אני אשאל אותך, כמה קילו שריר אתה חושב שבנאדם שמתאמן 5 שנים יכול לעלות בשנה?

• פותח/ת השרשור
חושב שהתכוון לזה שמאיפה הסקת את זה שלא עלית בשריר כי "הגעת לפוטנציאל הגנטי"
לנושא דד חזק מאוד
תזונה? אימונים? התאוששות? מליון ואחד דברים אחרים חוץ מ"פוטנציאל גנטי"?
אני לא מבין לאן אתם חותרים...כאילו לא ברור לכם שבשנה שניה של אימונים תעלו פחות שריר משנה ראשונה ובשלישית פחות משניה וכן הלאה (בהנחה שאוכלים מתאמנים וישנים טוב).אז כן, אפשר לעלות מסת שריר בשנה חמישית אבל היא אפסית לעומת מה שהיתי עולה כשהתחלתי להתאמן.

אני לא מבין לאן אתם חותרים...כאילו לא ברור לכם שבשנה שניה של אימונים תעלו פחות שריר משנה ראשונה ובשלישית פחות משניה וכן הלאה (בהנחה שאוכלים מתאמנים וישנים טוב).אז כן, אפשר לעלות מסת שריר בשנה חמישית אבל היא אפסית לעומת מה שהיתי עולה כשהתחלתי להתאמן.

לא חתרתי לכלום,הסברתי למה התכוון הבחורo_O

לא יודע מה להגיד לך, זה פשוט לא נראה שאתה עוד "שם".

תזונה? אימונים? התאוששות? מליון ואחד דברים אחרים חוץ מ"פוטנציאל גנטי"?
אם המטרה שלו היא להוסיף משקל על המוט בלי להוסיף אחוז שומן, והוא מצליח לעשות את זה, אני לא רואה צורך בכלל לחפש איזה בעיה.

לא יודע מה להגיד לך, זה פשוט לא נראה שאתה עוד "שם".
מה זה בדיוק "שם" ?

הוא על אחוז שומן נמוך יחסית עם מסת שריר משמעותית למתאמן טבעי, ועם התקדמות במשקלים.
לא הבנתי מה אתה רוצה ממנו כל הפוסט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית