נק' מוניטין:
6,854
- 1,924
- 1,032
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, 87 קגקליל, כל הכבוד. מה המ"ג?
שחיף*מה זה נהיית חטוב..
כל הכבוד
אתה נשאר על אותו מ.ג גם או עולה לאט לאט?כן אני מקפיד מאוד על לאכול נקי וכבר לא בקטע של מסה/חיטוב אלא להישאר כל הזמן על איזור ה15 אחוז שומן.
אני מנסה להישאר על אותו משקל גוף כי כבר אין לי ממש פוטנציאל לעלות עוד מסת שריר.יפה מאוד!
אתה נשאר על אותו מ.ג גם או עולה לאט לאט?
ואיך הסקת את זה בדיוק?כי כבר אין לי ממש פוטנציאל לעלות עוד מסת שריר.
מזה שעובדתית כמעט ולא עליתי מסת שריר בשנתיים האחרונות (אני מתאמן 5 שנים).ואיך הסקת את זה בדיוק?
אני לא יודע בדיוק מה המספרים, אבל חשבת על פאקטורים נוספים חוץ מ"הגעתי לפוטנציאל הגנטי שלי"?כמה קילו שריר אתה חושב שבנאדם שמתאמן 5 שנים יכול לעלות בשנה?
לא הבנתי את השאלהאני לא יודע בדיוק מה המספרים, אבל חשבת על פאקטורים נוספים חוץ מ"הגעתי לפוטנציאל הגנטי שלי"?
לא הבנתי את השאלה
תזונה? אימונים? התאוששות? מליון ואחד דברים אחרים חוץ מ"פוטנציאל גנטי"?לא הבנתי את השאלה
חושב שהתכוון לזה שמאיפה הסקת את זה שלא עלית בשריר כי "הגעת לפוטנציאל הגנטי"
לנושא דד חזק מאוד
אני לא מבין לאן אתם חותרים...כאילו לא ברור לכם שבשנה שניה של אימונים תעלו פחות שריר משנה ראשונה ובשלישית פחות משניה וכן הלאה (בהנחה שאוכלים מתאמנים וישנים טוב).אז כן, אפשר לעלות מסת שריר בשנה חמישית אבל היא אפסית לעומת מה שהיתי עולה כשהתחלתי להתאמן.תזונה? אימונים? התאוששות? מליון ואחד דברים אחרים חוץ מ"פוטנציאל גנטי"?
אני לא מבין לאן אתם חותרים...כאילו לא ברור לכם שבשנה שניה של אימונים תעלו פחות שריר משנה ראשונה ובשלישית פחות משניה וכן הלאה (בהנחה שאוכלים מתאמנים וישנים טוב).אז כן, אפשר לעלות מסת שריר בשנה חמישית אבל היא אפסית לעומת מה שהיתי עולה כשהתחלתי להתאמן.
אה אז מצטער 🙃לא חתרתי לכלום,הסברתי למה התכוון הבחורo_O
לא יודע מה להגיד לך, זה פשוט לא נראה שאתה עוד "שם".אני לא מבין לאן אתם חותרים...כאילו לא ברור לכם שבשנה שניה של אימונים תעלו פחות שריר משנה ראשונה ובשלישית פחות משניה וכן הלאה (בהנחה שאוכלים מתאמנים וישנים טוב).אז כן, אפשר לעלות מסת שריר בשנה חמישית אבל היא אפסית לעומת מה שהיתי עולה כשהתחלתי להתאמן.
אם המטרה שלו היא להוסיף משקל על המוט בלי להוסיף אחוז שומן, והוא מצליח לעשות את זה, אני לא רואה צורך בכלל לחפש איזה בעיה.תזונה? אימונים? התאוששות? מליון ואחד דברים אחרים חוץ מ"פוטנציאל גנטי"?
אמרתי שיש בעיה?אם המטרה שלו היא להוסיף משקל על המוט בלי להוסיף אחוז שומן, והוא מצליח לעשות את זה, אני לא רואה צורך בכלל לחפש איזה בעיה.
מה זה בדיוק "שם" ?לא יודע מה להגיד לך, זה פשוט לא נראה שאתה עוד "שם".