הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת טכניקה - דדליפט ופרס

yehiel202020

משתמש מתחיל
128
18
נק' מוניטין:
18
128
18
אהלן שלום,
נמצא כרגע בss (חודש ושבוע).
התחלתי את התרגילים הנ"ל ממוט ריק והיום באימון -
פרס - 37.5
דדליפט - 80

בפרס היה לי כשל פעם ראשונה , חשוב לציין שזה התרגיל שהכי קשה לי.. הצלחתי 5 5 4

גם הדדליפט היה קשה בטירוף הפעם, הרגשתי שהאמסטרינגס שלי פשוט עייפים ושהגב נכנע ומתעגל:confused001:, אני חושב שאתחיל לאכול קצת יותר פשוט.
מצפה לביקורת!
פרס -
סט 2 -

דדליפט -

הפרס - נדמה לי שאתה מחזיק טיפה צר מדי.
עכשיו, או שתנוח למעלה, ולמטה תשתמש בבאונס, או שתנוח למטה ואז תשתמש באגן לתנופה מסוימת.
@White Walker יסביר בנושא האגן, נושא שהוא תעלומה בשבילי (וברור לגמרי למה מורן מבין בו 🤡 )

דדליפט - זהו, שלא. זה לא דדליפט, זה סקוואט עם הידיים.
תרים ישבן, תוריד ראש, שים את הכתפיים לפני המוט, ותראה שוב את הסרטון של ריפ.

• פותח/ת השרשור
הפרס - נדמה לי שאתה מחזיק טיפה צר מדי.
עכשיו, או שתנוח למעלה, ולמטה תשתמש בבאונס, או שתנוח למטה ואז תשתמש באגן לתנופה מסוימת.
@White Walker יסביר בנושא האגן, נושא שהוא תעלומה בשבילי (וברור לגמרי למה מורן מבין בו 🤡 )

דדליפט - זהו, שלא. זה לא דדליפט, זה סקוואט עם הידיים.
תרים ישבן, תוריד ראש, שים את הכתפיים לפני המוט, ותראה שוב את הסרטון של ריפ.

חחח בגלל זה הרגשתי שהרגליים מתות.. תודה!

• פותח/ת השרשור
טוב לקחתי את כל ההערות לתשומת לבי:
פרס 37.5 סט שלישי - הצלחתי את כל השלוש, בקושי.
דדליפט 85 קילו - חוץ מהחזרה הראשונה שהייתה מוזרה ו'נפלתי' קצת קדימה, היה הרבה יותר טוב.
אבל אני חושב שהגב עליון שלי מעוגל קצת.

אשמח לביקורת!

פרס -

דדליפט -

פרס - אני לא מבין איזו הערה לקחת לתשומת ליבך. הוא נראה זהה. מבחינת רוחב אחיזה אתה יכול לשחק בזה, טיפה יותר צר או רחב, לראות מה נוח לך, אבל מבחינת הבאונס לעומת התנופה מהאגן - אין לא זה ולא זה.

דדליפט - כבר הרבה יותר דומה לדדליפט. כמה הערות.
תרים חזה - כדי לבטל את הקימור הקטן שיש לך בגב העליון.
תוריד ראש, ואל תסתכל במראה בכלל. הראש בהמשך של הצוואר במנח נייטרלי.
והכי חשוב - תרפה את הבייספס לחלוטין, אחרת תיקרע אותם. כנס לפוזיציה, תרים חזה, תמתח ידייים - וקח שניה או שתיים שבהן הידיים מתוחות והמוט כמעט מתרומם, ורק אז תרים מהרצפה.
בירידה אל תוריד מסביב לברכיים, כי במשקל כבד תדפוק אותן. תשבור נעילה בברכיים, תוריד את המוט בברכיים כמעט ישרות, ורק כשהמוט עובר את הברכיים תכופף אותן לגמרי.

• פותח/ת השרשור
פרס - אני לא מבין איזו הערה לקחת לתשומת ליבך. הוא נראה זהה. מבחינת רוחב אחיזה אתה יכול לשחק בזה, טיפה יותר צר או רחב, לראות מה נוח לך, אבל מבחינת הבאונס לעומת התנופה מהאגן - אין לא זה ולא זה.

דדליפט - כבר הרבה יותר דומה לדדליפט. כמה הערות.
תרים חזה - כדי לבטל את הקימור הקטן שיש לך בגב העליון.
תוריד ראש, ואל תסתכל במראה בכלל. הראש בהמשך של הצוואר במנח נייטרלי.
והכי חשוב - תרפה את הבייספס לחלוטין, אחרת תיקרע אותם. כנס לפוזיציה, תרים חזה, תמתח ידייים - וקח שניה או שתיים שבהן הידיים מתוחות והמוט כמעט מתרומם, ורק אז תרים מהרצפה.
בירידה אל תוריד מסביב לברכיים, כי במשקל כבד תדפוק אותן. תשבור נעילה בברכיים, תוריד את המוט בברכיים כמעט ישרות, ורק כשהמוט עובר את הברכיים תכופף אותן לגמרי.

קודם כל תודה על הרצינות והתשובה המפורטת !

ניסיתי בפרס לקחת תנופה בחימום אבל כנראה לא עשיתי את זה טוב כי הרגשתי את הגב תחתון.
להישען עם האגן קדימה ולכווץ אותו זה לא מספיק טוב? כמו בסרטון של אלן ט'רול
ולגבי הדדליפט, אשתפר לפעם הבאה!

למה לי לא ברור? 😲
ולעניין, הפרס שלך כנראה לא יודע שהוא פרס.

זו לא דרך לאחוז, והעמידה נורא צרה, ואתה דוחף צוואר פנימה במקום את כל הטורסו עם שראגס בסוף.

זה סרטון שיסביר טוב את הדגשים -

• פותח/ת השרשור
למה לי לא ברור? 😲
ולעניין, הפרס שלך כנראה לא יודע שהוא פרס.

זו לא דרך לאחוז, והעמידה נורא צרה, ואתה דוחף צוואר פנימה במקום את כל הטורסו עם שראגס בסוף.

זה סרטון שיסביר טוב את הדגשים -

תודה על התשובה!
אעלה סרטון שבוע הבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית