עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א. גיוון פח כמו שיוגב כתב כבר, אתה תבכה אחריי שבוע.
ב. איפה הירקות
אתם לא חושבים שכדאי לפחות בהתחלה להוסיף עוד באזור ה50-100 גרם פחמימה? הירידה בהתחלה בגלל החוסר פחמימה יכול להיות משמעותי על הגוף.כן, רק נסה להכיר חלופות כי זה מקובע מאוד התפריט ותמיד טוב לגוון
התחלתי בגירעון של 400 קלוריות, חלופות לא רשמתי אבל יש לי במקום תפוח אדמה/בטטה, במקום קוטג/טונה/דג.א. גיוון פח כמו שיוגב כתב כבר, אתה תבכה אחריי שבוע.
ב. איפה הירקות?
מה הכוונה?הירידה בהתחלה בגלל החוסר פחמימה יכול להיות משמעותי על הגוף.
הערכים סבבה, פשוט אם אין לך בעיה עם התוכן שלו וחוסר גיוון תהנה.התחלתי בגירעון של 400 קלוריות, חלופות לא רשמתי אבל יש לי במקום תפוח אדמה/בטטה, במקום קוטג/טונה/דג.
אבל בכללי הערכים והאוכל בסדר?
וירקות לפי מה שהבנתי לא מחשיבים רק פירות, הבנתי נכון?
אני אוכל סלט עם השמן זית אתה אומר שכדאי להחשיב את הירקות?מה הכוונה?
הערכים סבבה, פשוט אם אין לך בעיה עם התוכן שלו וחוסר גיוון תהנה.
בקשר לירקות ופירות כל אחד והדעות שלו.. אני בעד לספור הכל, יש כאלו שלא יסכימו איתי.
התכוונתי שכנראה עד עכשיו הבחור היה או הפלוס קלורי או בנטרלי , לעבור ל100 גרם פחמימה בסך הכול ישר בתחילת החישוב זה לדעתי ירידה דרסטית.מה הכוונה?
עניתי כבר:אני אוכל סלט עם השמן זית אתה אומר שכדאי להחשיב את הירקות?
בקשר לירקות ופירות כל אחד והדעות שלו.. אני בעד לספור הכל, יש כאלו שלא יסכימו איתי.
הכוונה בגיוון הוא לדוגמא להוריד בחצי את הכמות תפוחי אדמה והחליף אותה למשהו עם ערכים זהים. אתה תיחנק מלאכול כמות גדולה שכזו כל יום ואותו הדבר.ושאתה אומר גיוון הכוונה במקום מאכל אחד לאכול דבר אחר שיהיה בערך אותו ערכים קלוריים? או שיסתדר לי עם הערכים הסופיים?
לא ממש... חשוב לצאת לנייטרלי בין מעברי מסה-חיטוב אבל הכמות פחמימות לא כולכך חשובה אם לא יודע לכיוון הדל פחמימה. הייתי ממליץ לו לרדת בצורה פחות דרסטית אם זה היה 30 גרם פחמימה.התכוונתי שכנראה עד עכשיו הבחור היה או הפלוס קלורי או בנטרלי , לעבור ל100 גרם פחמימה בסך הכול ישר בתחילת החישוב זה לדעתי ירידה דרסטית.
אוקי, אך זאת דעתי, לא להתחיל חיטוב בכמות כזאת מעטה של פחמימה. במיוחד שהוא יכול להוריד קצת בחלבון ולעלות קצת בפחמימה.לא ממש... חשוב לצאת לנייטרלי בין מעברי מסה-חיטוב אבל הכמות פחמימות לא כולכך חשובה אם לא יודע לכיוון הדל פחמימה. הייתי ממליץ לו לרדת בצורה פחות דרסטית אם זה היה 30 גרם פחמימה
עניתי כבר:
הכוונה בגיוון הוא לדוגמא להוריד בחצי את הכמות תפוחי אדמה והחליף אותה למשהו עם ערכים זהים. אתה תיחנק מלאכול כמות גדולה שכזו כל יום ואותו הדבר.
בינתיים אני אתחיל עם בתפריט, אם אני אראה שכבר נמאס מאותו אוכל אני אעשה תפריט דומה עם גיוון, תודה על העזרה
ושאלה אחרונה, 1900 קלוריות זה בסדר למשקל שלי?
בינתיים אני אתחיל עם בתפריט, אם אני אראה שכבר נמאבס נרותו אוכל אני אעשה תפריט דומה עם כיוון, תודה על העזרהעניתי כבר:
הכוונה בגיוון הוא לדוגמא להוריד בחצי את הכמות תפוחי אדמה והחליף אותה למשהו עם ערכים זהים. אתה תיחנק מלאכול כמות גדולה שכזו כל יום ואותו הדבר.
לא ממש... חשוב לצאת לנייטרלי בין מעברי מסה-חיטוב אבל הכמות פחמימות לא כולכך חשובה אם לא יודע לכיוון הדל פחמימה. הייתי ממליץ לו לרדת בצורה פחות דרסטית אם זה היה 30 גרם פחמימה.
אני תמיד בעד כמה שיותר חלבון. (כל עוד לא מסתכלים על הפאקטור של הכסף.)במיוחד שהוא יכול להוריד קצת בחלבון ולעלות קצת בפחמימה.
אני תמיד ממליץ על להתחיל חיטוב עם גירעון קלורי של 300-400 +-. משם תראה איך ההתקדמות ותחליט אם להוריד עוד או להישאר עם הקיים.ושאלה אחרונה, 1900 קלוריות זה בסדר למשקל שלי?
מיותר לדעתי.אני אוכל סלט עם השמן זית אתה אומר שכדאי להחשיב את הירקות?
יש לי שאלה שפתאם חשבתי עליה, אם אני מטגן אורז או חזה עוף או כל דבר אחר, אני צריך להחשיב גם את השמן בתפריט? או שזה זניח?כן, רק נסה להכיר חלופות כי זה מקובע מאוד התפריט ותמיד טוב לגוון
תלוי כמה שמן. אם אתה שם שמן מבקבוק אז צריך לחשב (כף בהערכה גסה), אם אתה שם את הספריי שמן הזה ונותן שפריץ-שניים מהירים אז זניח.יש לי שאלה שפתאם חשבתי עליה, אם אני מטגן אורז או חזה עוף או כל דבר אחר, אני צריך להחשיב גם את השמן בתפריט? או שזה זניח?
אני לא יודע אבל כמה נספג מאוכל, אם אני אשאיר 100 קלוריות בתפריט בשביל השמן זה יהיה בסדר?תלוי כמה שמן. אם אתה שם שמן מבקבוק אז צריך לחשב (כף בהערכה גסה), אם אתה שם את הספריי שמן הזה ונותן שפריץ-שניים מהירים אז זניח.
לדעתי בסדר. בכל מקרה בהמשך תעשה התאמות בהתאם לקצב הירידה.אני לא יודע אבל כמה נספג מאוכל, אם אני אשאיר 100 קלוריות בתפריט בשביל השמן זה יהיה בסדר?
בסדר, תודה על כל העזרה:)לדעתי בסדר. בכל מקרה בהמשך תעשה התאמות בהתאם לקצב הירידה.
בבקשה, עוד חודשיים שאני אראה אותך במכון עם ק1ב*!ת 😉בסדר, תודה על כל העזרה:)