הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון ותזונה אחרי משמרת לילה

עמי לגאלי

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אהלן חברים, אני חדש פה אז מקווה שאני שואל במקום הנכון.
פעם בשבוע אני עושה משמרת לילה, בכדי לעשות את האימון הרביעי של השבוע אהיה חייב להתאמן ביום שאחרי המשמרת. כלומר עבדתי בין שני לשלישי בלילה, ישנתי בשלישי עד 2 בצהריים, ובערב הולך להתאמן.
כמה שאלות שאני לא סגור עליהן.
1 מה לעשות מבחינת תזונה? אני קם מאוחר אחרי שינה שאמורה להיות סבירה, והולך לישון באזור 12 בלילה( כיום למחרת עובדים מוקדם)
הבעיה שנוצרת אין זמן לאכול את כמות הקלוריות/ כמות חלבון ופחמומות היומית הנדרשת. מה לעשות? לאכול פחות כי תכלס ישנתי רוב היממה? לדחוף בכוח כל שעתיים ארוחה? וכולי..
2. כמה אפקטיבי אימון כזה? ידוע שאחרי לילה ללא שינה תמיד ניהיה 70 אחוז במהלך היום. גם אם הייתה שינה של 6 שעות בבוקר..
תודה לעונים ול עוזר ים מקווה של שלא חברתי.

אהלן חברים, אני חדש פה אז מקווה שאני שואל במקום הנכון.
פעם בשבוע אני עושה משמרת לילה, בכדי לעשות את האימון הרביעי של השבוע אהיה חייב להתאמן ביום שאחרי המשמרת. כלומר עבדתי בין שני לשלישי בלילה, ישנתי בשלישי עד 2 בצהריים, ובערב הולך להתאמן.
כמה שאלות שאני לא סגור עליהן.
1 מה לעשות מבחינת תזונה? אני קם מאוחר אחרי שינה שאמורה להיות סבירה, והולך לישון באזור 12 בלילה( כיום למחרת עובדים מוקדם)
הבעיה שנוצרת אין זמן לאכול את כמות הקלוריות/ כמות חלבון ופחמומות היומית הנדרשת. מה לעשות? לאכול פחות כי תכלס ישנתי רוב היממה? לדחוף בכוח כל שעתיים ארוחה? וכולי..
2. כמה אפקטיבי אימון כזה? ידוע שאחרי לילה ללא שינה תמיד ניהיה 70 אחוז במהלך היום. גם אם הייתה שינה של 6 שעות בבוקר..
תודה לעונים ול עוזר ים מקווה של שלא חברתי.

1. חשבת לקחת איתך לעבודה את הארוחות בקופסאות ?
2.הלכת לישון בבוקר עד 2 בצהריים ? לזאת הכוונה ? במידה וכן- הדבר הכי לא אפקטיבי שתעשה זה לדלג על האימון. מקסימום תוריד קצת משקל כדי להימנע מפציעות מיותרות. (מהניסיון האישי שלי עם אימונים ללא שינה)

תרד ל-3 אימונים בשבוע, ופתרנו את הבעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית