עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי תודה, יש משהו שאני לא מבין, עכשיו עשיתי מין תפריט תזונה של מה שאני אוכל בדר"כ ביום וזה יצא רק 1000 קלוריות? איך זה הגיוני, אם כל הזמן הזה היייתי אוכל ככה אז איך אני לא אנורקס?ביקשתם חלבון חדש ? קיבלתם ! פיור קומפלקס
בקשר לצריכה 2 גרם חלבון על כל קילו וגם ביום של אימון וגם לא ביום אימון.
תכתוב לי מה אתה אוכל.אוקיי תודה, יש משהו שאני לא מבין, עכשיו עשיתי מין תפריט תזונה של מה שאני אוכל בדר"כ ביום וזה יצא רק 1000 קלוריות? איך זה הגיוני, אם כל הזמן הזה היייתי אוכל ככה אז איך אני לא אנורקס?
אז ככה שאני כול הזמן נשאר באותו משקל, יורד ועולה.תכתוב לי מה אתה אוכל.
אם באמת אכלת 1000 קלורית הייתה חייבת להיות לך ירידה במשקל..
פסטה 100 גרם לפני בישול?אז ככה שאני כול הזמן נשאר באותו משקל, יורד ועולה.
ביצה קשה
פסטה(100 גרם)
כוס וחצי של קורנפלקס עם 2 כוסות חלב בערך
2 פרוסות עם גבינה/שוקולד תלוי מתי
וזה מה שמשביע אותי ביום.
אחרי בישול נראליפסטה 100 גרם לפני בישול?
עם תפריט כזה חייבת להיות ירידה במשקל.אחרי בישול נראלי
1.63עם תפריט כזה חייבת להיות ירידה במשקל.
אפשר קצת נתונים עליך: גובה, גיל, משקל?
לפי הנותנים שהבאת אתה שורף מפעולות יומיומיות 1750 קלוריות וזה בלי אימון ואתה אוכל בסביבות ה1000-1200 קלוריות חייבת להיות ירידה במשקל.1.63
15
52-53 לא יודע במדויק
ושכחתי להגיד שאכלתי בורקס גבינה שזה עוד משהו אבל עדיין הגעתי ל1223 קלוריות שזה כלום
![]()
איך זה הגיוני? 😲
זה מה שאני אומר, משהו מוזר ואני עולה במשקלים שאני מרים ואני אוכל לא כזה הרבה..לפי הנותנים שהבאת אתה שורף מפעולות יומיומיות 1750 קלוריות וזה בלי אימון ואתה אוכל בסביבות ה1000-1200 קלוריות חייבת להיות ירידה במשקל.
אם המטרה של היא מסה תתחיל לאכול יותר בהרבה יותר פי 3 אפילו.
אותו דבר.זה מה שאני אומר, משהו מוזר ואני עולה במשקלים שאני מרים ואני אוכל לא כזה הרבה..
וכמה אני צריך לאכול ביום בלי אימון וביום עם אימון? (בקלוריות)
אבל ראיתי שביום עם אימון אני שורף עוד 200 קלוריות(1950 קלוריות בכללי) ואז צריך להוסיף 500 קלוריותאותו דבר.
אז כדאי לקנות אבקת חלבון? או להשתמש כבר בגיינר?אתה כנראה עולה במשקלים כי הגוף שלך עוד לומד לעבוד עם מה שקיים, אבל עם תפריט כזה יהיה לך קשה מאוד להתאושש, לגדול, ואתה תיתקע במשקלים מהר מאוד
תוסיף עוד הרבה חלבון, כמו שאמרתם קודם, 1.8-2 גרם חלבון לקילו משקל גוף, ופשוט עוד להוסיף הרבה יותר אוכל
אבקת חלבון אפשר להשתמש במידת הצורך, כמו אחרי אימון, או כדאי להשלים חלבון במהלך היום
אני לא מכיר יותר מדי גיינרים ששוים באמת משהו, בסופו של דבר לא הכל מסתכם רק בקלוריות, אלא גם באיכות אוכל, ורוב הגיינרים לוקים שם מאודאז כדאי לקנות אבקת חלבון? או להשתמש כבר בגיינר?
ילדים באפריקה אוכלים ככה1.63
15
52-53 לא יודע במדויק
ושכחתי להגיד שאכלתי בורקס גבינה שזה עוד משהו אבל עדיין הגעתי ל1223 קלוריות שזה כלום
![]()
איך זה הגיוני? 😲
בהצלחהאבל ראיתי שביום עם אימון אני שורף עוד 200 קלוריות(1950 קלוריות בכללי) ואז צריך להוסיף 500 קלוריות
מה שאומר שביום עם אימון 2450 קלוריות לא? וביום בלי אימון 2250 קלוריות?