הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב וירידה במשקל

geripique

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני שוקלת 55.6 גובה 1.60...רצה 3 קלומטר 3-4 פעמיים בשבוע...משתדלת לאכול דל פחמימה אך יש חריגות קלות...ויש לי גוף יחסית רזה אבל נוטה להשמנה בצידי בטן (lovehandels) שאני מנסה להיפתר מהם כבר המוון זמן...אני במסגרת בסיס סגור אז גם מנסה לחיות עם המזון שיש אבל לצערי מגלה שבסוף אוכלת בין 900-1000 קלוריות ביום...יש לציין שאני לא אוכלת חטיפים...בעיקר בצהרים ירקות וטונה בערב גבינה ומידי פעם קרקרים...בבית חוטאת בעודף בשר..צריכה עזרה בלהרכיב תפריט לירידה במשקל ולהתחטב בשביל להוריד את הצדדים...

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום! 😃

לדעתי המאמר הזה :מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

והפוסטים הבאים של @מרטין :

תפישות מוטעות על חיטוב ולמה את חייבת לאכול כדי לרזות

אילוף הסוררת - עקרונות אימון לנשים

10 סיבות להתחיל להתאמן - אתן מוזמנות להוסיף עוד

אל תפחדי להיות חזקה

וכמובן המאמר הכי חשוב:

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

יסדרו לך הרבה דברים 😃

אל תדאגי זה רק נראה הרבה, הכתיבה של מרטין מעולה וקלילה המאמר האחרון הוא כל הידע כמעט שאת צריכה על מנת לשנות את תפריט התזונה שלך לבד וליצור אחד מעולה.

את מוזמנת לבנות תפריט ולהעלות אותו לכאןלהתייעצות 😃

לגבי

במשקל ולהתחטב בשביל להוריד את הצדדים...
אי אפשר לשלוט על מאיפה ירד השומן. ולכן תפריט חיטוב רגיל וירידה במשקל תעזור.

קחי בחשבון שיכול להיות שבגלל הדיאטה החריפה (900 קלוריות ביום) את תצטרכי לעשות שבועיים של נייטרלי כדי לאזן את ההורמונים בגוף ולייעל את הירידה בהמשך.

כנראה שבזמן הזה תעלי קצת במשקל בגלל נוזלים שיעלו בגלל יותר פחמימה ונתרן.

מגלה שבסוף אוכלת בין 900-1000 קלוריות ביום..
לצערך את מגלה שאת אוכלת 900-1000 !! קלוריות?
חשבת אולי שזאת הסיבה שאת לא יורדת במשקל? לאיזה גרעון קלורי את מכוונת?

כמה זמן את רצה בכל אימון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
.
רצה בערך 25 דק כל אימון ועושה עוד 2 אימוני כוח או trx בשבוע... התזונה הקודמת ממש דפקה לי את החילוף חומרים? האם תזונה של 1200 קלוריות על בסיס יותר חלבונים מאשר פחמימות תהיה תקינה?
תפריט לדוגמא - בוקר קפה ללא חלב וחופ אגוזים
צהרים מנת בקר או טונה או חזה עוף + סלט וחמוצי
ערב - צפתית או קוטג ,ביצה + ירקות+קרקר 3
אני במסגרת בסיס סגור אז בעייתי לגוון כל כך

כדאי לכוון לכ1200 קלוריות לפחות. האם את יכולה להאריך את האימונים האירובים ל120-150 דק בשבוע?

הבוקר לא מספיק. הייתי מוסיפה חלבון ודווקא על האגוזים מוותרת. בצבא קשה לשלוט על כמות השומן באוכל לעומת הפחמימה והחלבון.
בבוקר את יכולה לאכול קוטג עם ירק ופרוסת לחם ותוסיפי ארוחת ביניים של יוגורט.
תכניסי ערכים למחשבון כדי לודא שאת מגיעה ל1200 קלוריות.

Back
למעלה תחתית