הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 125X5 בנץ

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך

ברק

משתמש קבוע
1,771
695
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,804
1,771
695
בזמן האחרון היתה בפורום התעוררות מכיוון הלחיצות אז החלטתי לזרום.

סט שני עם משקל בינוני, זה בערך הRM8-10 שלי, תלוי ביום. נראה לי שיש לי דלקת קלה בגיד של הסופרה ספינטוס מתרגיל אחר, לא משהו חמור אבל אני אזהר בכל מקרה כי אני בחיטוב. באימון הבא שהוא אימון קשה אני צריך להחליט עד כמה שווה לי לדחוף את עצמי.

משום מה הווליום מעט גבוה אז תורידו לפני שתצפו בסרטון.

בילדר.
כל הכבוד. 🙃
אגב, לא רואים אם אתה עושה בכלל קשת ואתה מרים את הראש בירידה של המוט, שים לב.

• פותח/ת השרשור
אני עושה מעט קשת. הקרע שלי פגע לי קצת בגמישות של החזה אז קשה לי ללחוץ כמו פאוורליפטר. חוץ מזה קצת זילזלתי...

אגב, לא רואים אם אתה עושה בכלל קשת ואתה מרים את הראש בירידה של המוט, שים לב.
לא חייבים להקשית, יש אנשים שיעדיפו טווח תנועה מלא יותר.
והצוואר אצל הרבה זה עניין של הרגל מגונה.

• פותח/ת השרשור
כן בצד ימין אפשר היה להכניס את האצבע ולהרגיש מה שמתחת. חסר לי בצד ימין הגיד הכי תחתון. אבל עברו הרבה שנים ושחזרתי חלק מהכוח...

• פותח/ת השרשור
בדיעבד אני יודע שהיתה לי בעיה בריאותית במערכת העיכול שמנעה ממני לספוג חלבון ושהרופאים הטמבלים לא ידעו לאבחן (אחת מהסיבות שאני שונא רופאים) ודחפתי את עצמי למרות שלא היתה לי תזונה מספקת וכנראה שזה מה שגרם לי ליפול בסוף...

אחרי תקופת הכנה לינארית של כמה חודשים ניסיתי ללחוץ 170 על 82 קילו (12-13 קילו פחות מעכשיו) ונקרע לי הגיד מהחזה.

יפה מאד. כל הכבוד על המשקלים, אבל אני מצטרף לביקורת המרומזת של מתי.
לא חייבים להקשית, יש אנשים שיעדיפו טווח תנועה מלא יותר.
מאד כדאי להקשית. אנשים חושבים שזה נולד כדי לקצר את טווח התנועה. אולי פאוורליפטרים שמנים (סליחה, מתי) משתמשים בזה למטרה הזאת. לך אני לא צריך לומר שזאת לא המטרה האמיתית.

מאד כדאי להקשית. אנשים חושבים שזה נולד כדי לקצר את טווח התנועה
התייחסתי להקשתות המוגזמות, אפילו כאלה שאני נוטה לעשות.
אם הפלג הגוף התחתון יהיה מכווץ כמו שצריך, צריכה להיות הקשתה קטנה וטבעית.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!

פעם ראשונה שאני זוכה לראות את הפנים שלך בגלל הסרטון....
יש את תמונת הפרופיל שלי מהמסה האחרונה. למרות שאני נראה בה כמו בלון מים . עכשיו אני יבש (אין על חיטוב)...

מרשים לא בגלל המשקל, אלא גם כי אתה עושה את על ספה כזו
הן לא נוראיות כמו שהן נראות, הן מספיק רחבות כדי להתייצב שם עם ההגב והמשקל עוד יעלה. החלטתי ללכת על בטוח לפני שאני משתולל.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית