הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 125X5 בנץ

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך

ברק

משתמש קבוע
1,771
695
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,804
1,771
695
בזמן האחרון היתה בפורום התעוררות מכיוון הלחיצות אז החלטתי לזרום.

סט שני עם משקל בינוני, זה בערך הRM8-10 שלי, תלוי ביום. נראה לי שיש לי דלקת קלה בגיד של הסופרה ספינטוס מתרגיל אחר, לא משהו חמור אבל אני אזהר בכל מקרה כי אני בחיטוב. באימון הבא שהוא אימון קשה אני צריך להחליט עד כמה שווה לי לדחוף את עצמי.

משום מה הווליום מעט גבוה אז תורידו לפני שתצפו בסרטון.

• פותח/ת השרשור
1.80
בסוף המסה שקלתי בסביבות 100 בסוף החיטוב אני מקווה לשקול 89 אם הכל ילך כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
בתכלס בחיטוב אני כן עובד פה ושם עם חוסמי ורידים כשאני לא רוצה לעשות דלוד. זו באמת אחלה שיטת עבודה:bananen_smilies066: .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איפה אתם חיים? אימונים עם חסימת כלי דם זו שיטה יפנית מצויינת שנחקרת כבר הרבה שנים גם במערב ונוסתה גם על ידי ספורטאים מקצועיים וגם על ידי אנשים ממוצעים, נראה לי שיצא לא מזמן מחקר על שחקני פוטבול שהראה שגם ספורטאים עם מסת שריר גדולה יכולים להרוויח מאימונים כאלה...

היא עזרה לי להשתקם מהקרע. אפשר לעשות בעזרתה אימון שמפעיל סיבים לבנים בצורה דומה לאימון כבד אבל רק עם משקלים ממש קלים וככה אפשר לעבוד על היפרטרופיה ועל כוח גם כשאתה מוגבל ולחזק שרירים שהיו מתנוונים בכל מקרה אחר.

בראד כתב על זה עכשיו מאמר לאיזה עיתון:
Brad Schoenfeld - My article in the current issue of... | Facebook

• פותח/ת השרשור
תודה, בעקרון זה תלוי כמה נקי אני אצליח לרדת אבל 10 אולי מעט יותר זה הימור סביר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית