הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חצי שנה מתאמן לעשות SS?

• פותח/ת השרשור ddoogg
  • פורסם בתאריך

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
התאמנתי בעבר התגייסתי אז לא התאמנתי שנה ולפני חצי שנה חזרתי ועשיתי חודשיים SS ועברתי לAB, מאמן אחד בחדר כושר אומר לי שכדאי לחזור לSS להגיע למשקלים כמו 80-90+ בנץ לחמישיה ואז לאט לאט להוסיף חזרות ומאמן אחר אומר לי להמשיך בAB עם הרבה חזרות ולאט לאט אני יראה שינוי

למי להקשיב? אני לא בונה גוף לקיץ הקרוב אז חשבתי לעשות SS ואז מסה ולקראת הקיץ הבא חיטוב

רמת המתאמן לא נקבעת לפי הזמן שהוא מתאמן אלא לפי הזמן שלוקח לו להתאושש בין אימון לאימון. לפי דעתי, אם אתה עדיין מתאושש מהר ואתה יכול להוסיף משקל למוט בכל אימון אז למה לא לנצל את זה ולעשות SS, כמובן בתנאי שזאת המטרה שלך-להוסיף משקל למוט בכל אימון. אחרי SS תתקדם כבר לאיזה כיוון שתרצה עם משקלי עבודה יותר גבוהים.

תעשה SS עד 2 ריסטים בסקוואט ו1 בדדליפט (לפחות!)
אחר כך תעבור לAB אם המטרה היא פיתוח גוף או ללינארית/טקסס/כל תוכנית אחרת עם התקדמות שבועית לפאוורליפטינג

זה לא משנה כמה זמן אתה מתאמן זה משנה איך והאם הוא מסוגל להתאושש מאימון לאימון ולהעלות את משקלי העבודה על המוט, יש אנשים שמתאמנים מעל שנה ועדיין יוכלו להפיק המון תועלת מSS.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה כמה זמן אתה מתאמן זה משנה איך והאם הוא מסוגל להתאושש מאימון לאימון ולהעלות את משקלי העבודה על המוט, יש אנשים שמתאמנים מעל שנה ועדיין יוכלו להפיק המון תועלת מSS.
אחרי חצי שנה אני עושה 27.5 כל צד בבנץ ואני מרגיש שאני לא מוסגל להתקדם, בדדליפט וסקאווט אני יכול להתקדם לפי דעתי

אחרי חצי שנה אני עושה 27.5 כל צד בבנץ ואני מרגיש שאני לא מוסגל להתקדם, בדדליפט וסקאווט אני יכול להתקדם לפי דעתי
אני גם די תקוע בלחיצות לפחות בבנץ' אבל לא מיציתי את כל הפוטנציאל להתקדם בסקוואט ודדליפט והתעקשתי לדלג על SS ולעשות ישר את הלינארית של ביל סטאר.
התייעצתי לגבי זה ובסופו של דבר אני עושה SS לסקוואט והדדליפט עם טקסס ללחיצות.
אם יש לך אפשרות להתקדם בסקוואט ודדליפט לפי SS אין סיבה שלא תנצל את ההזדמנות הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית