הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל הדרך לקוביות

rack pulls = partial deadlift
ברוב המקרים לרמה מסוימת...

וברור שמראק פולס תתאושש בקלות יותר כי הטווח תנועה קצר יותר

ביתריסט עדיף שתעשה ראק פולס בתור תרגיל בעצימות כדי לשפר את הנעילה אם אתה מרגיש ששם הבעיה, גם במקרה הזה הנורמה היא לעשות אותו בעצימות כדי לשפר את הנקודה החלשה

לא נראה לי שהגיוני לעשות ראק פולס אחרי שיא/כישלון כבד בדדליפט סקוואט ולחיצת חזה.
ובטח שלא לפני.

אני אשמח לראות סימוכין למשוואה הזאת. צריך לעשות ראק פולס בשביל להרגיש כמה התנועה שונה שם מדדליפט.
וזה שטווח התנועה מקוצר לא חייב להעיד שהתנועה יותר קלה, בייחוד עם שריר חשוב כארבע -ראשי לא לוקח בה כמעט חלק (לעומת דדליפט).

אני אשמח לראות סימוכין לכך שעושים דדליפט עם הידיים
נו אתה רציני?

דאדליפט = משיכה מהרצפה
ראק פול = משיכה מגובה הראק (למרות שגובה המוט משתנה בהתאם לרצון של המתאמן)

דאדליפט מסמן את הטווח המלא וראק פולס את החלקי

מפתיע שאתה מנהל פורום אימונים ולא יודע את זה

ביתריסט, אם נכשלת בדאדליפט פעמיים הרעיון הוא להחליף את הדדליפט בראק פול כדי לסדר את הבעיה
דבר כזה בדרך כלל עושים מתאמנים ותיקים יותר, כשההמלצה למתחילים-מתקדמים להשתפר בתרגיל כדי לשפר אותו.

אני אשמח לראות סימוכין לכך שעושים דדליפט עם הידיים
נו אתה רציני?

דאדליפט = משיכה מהרצפה
ראק פול = משיכה מגובה הראק (למרות שגובה המוט משתנה בהתאם לרצון של המתאמן)

דאדליפט מסמן את הטווח המלא וראק פולס את החלקי

מפתיע שאתה מנהל פורום אימונים ולא יודע את זה

אה, אז אתה קובע שזה "חצי דדליפט" כי לדדליפט יש טווח תנועה מלא יותר? היגיון מצוין. אז לפי ההיגיון שלך אני יכול להבין שדדליפט זה פאוורקלין חלקי? או שסקוואט שובר מקביל זה חצי סקוואט ATG?

אתה מבין שאני מתווכח איתך על סמנטיקה, ותכלס היית יכול להביא את הפסקה מתוך SS שריפטו מדבר על partial movements, אבל אתה כל כך יהיר ומלא בנוזלים שקשה לך לחשוב על הטענות שלך עד הסוף.

אבל ראק פולס זה באמת מחצית מהדדליפט... ואגב יש עבודה של הקוואדריספס גם בראק פול.

כל הדיון ראק פולס/דדליפט על הזין
אתה לא אוכל מספיק בדוק

לא אוכל מספיק ביחס למסה שעברה? כן..
לא אוכל מספיק בשביל להתקדם בינתיים במשקלים, לא נראה לי

אפשר לעשות את טקסס(ולהצליח) גם עם פלוס קלורי קל.
אני לא צריך לאכול 2000 קלוריות מעל התחזוקה בשביל להתקדם.

אבל אם אתה נתקע כנראה שאתה לא על פלוס 700 כמו שאתה חושב
יותר קרוב לניטראלי

אני מעדיף להתקדם 2 צעדים קדימהואחד אחורה ,ולהישאר באחוזי שומן דומים לסיום החיטוב.

אתה רק מוכיח את זה שאתה לא באמת יודע מה אתה עושה.
אתה מוזמן לקרוא לוגים מחו"ל ואת ריפ מגיב על שאלות שאנשים נתקעו

היה לא מזמן שם אחד שעלה כמה קילוגרם בשבועות הראשונים ועדיין נתקע ככה שאם אתה מחפש את הקוביות בתכנית הזאת אתה מבזבז את הזמן
לדעתי אתה בכל מקרה תתקע בקרוב גם עם הדאדליפט בנפח וגם עם זה שאתה לא אוכל

נערך לאחרונה:

היה לא מזמן שם אחד שעלה כמה קילוגרם בשבועות הראשונים ועדיין נתקע ככה שאם אתה מחפש את הקוביות בתכנית הזאת אתה מבזבז את הזמן

כן גם אני קראתי את הפוסט הזה
שריפ אמר לו לאכול יותר

לא מבין מה אתם רוצים? ג'ניה תעשה מה בא לך, אם זה יעבוד שאפו אם לא תחזור לתכנן מחדש...

בוא תסביר לי למה אני לא יודע מה אני עושה? כי עד עכשיו ההסברים שלך על הדדליפט, ועל הראק פולס מנצחים.

כשאני אתקע אני אדע מה לעשות, כל עוד אני שובר שיאים אני משיג את המטרות שלי, עם קוביות או בלי.

---------- התגובה התווספה ב 06:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:27 ----------

לא מבין מה אתם רוצים? ג'ניה תעשה מה בא לך, אם זה יעבוד שאפו אם לא תחזור לתכנן מחדש...

זה בדיוק מה שאני עושה, יש לי מספיק זמן להתקדם עכשיו , גם אם זה יהיה בקפיצות קטנות מהרגיל.

אבל ראק פולס זה באמת מחצית מהדדליפט... ואגב יש עבודה של הקוואדריספס גם בראק פול.

זה לא מחצית דדליפט, כי התנועה לא בדיוק אותו הדבר, ואל תדבר על עבודה של ארבע ראשי שם עד שלא ניסית.

זה לא מחצית דדליפט, כי התנועה לא בדיוק אותו הדבר, ואל תדבר על עבודה של ארבע ראשי שם עד שלא ניסית.

מה הקשר? אז סבבה אל תדבר על השואה ואל תשווה שום דבר לפאשיזם עד שלא היית תחת משטר כזה.
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין למה זה כן אותו הדבר, ולהבין איזה שרירים פועלים ומתי.

דרך אגב , ראק פולס - מתחת לברך ,בגובה הברך או קצת מעל?
כי ראיתי סירטונים שכל אחד מראה משהו אחר

מה הקשר? אז סבבה אל תדבר על השואה ואל תשווה שום דבר לפאשיזם עד שלא היית תחת משטר כזה.
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין למה זה כן אותו הדבר, ולהבין איזה שרירים פועלים ומתי.

השוואה נפלאה. אולי נתן לבן אדם עם סקוואט 60 קילו לאמן אנשים, הרי לא צריך לעבור את כל המסלול ל 220 כדי להבין מה דורש סקוואט.
אם לא צריך להיות גאון גדול, אני מאמין שלא תהיה לך בעיה להבין למה הארבע ראשי לא עושה כמעט כלום בתנועה שיש בה פשיטת ירך בלבד.

beitarist - מוט טיפה מתחת ל patella.

יש לך פשיטה בברך בסיום התנועה, ממש בסוף הנעילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית