הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים לסייקל

whichsize

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שלום לכולם מחפש תוספים לסייקל
הסייקל שלי בנוי על טסט+דיבול
הייתי רוצה לשלב תוספים כדי להפיק מהסייקל את המירב המלצות יתקבלו בברכה תודה

מה שהוא אמר

אוסיף שאם אתה מחפש תוספים לבריאות כללית ושיפור יכולות ספורטיביות (בלי קשר לשימוש ב-AAS), אני ממליץ על:
1. קריאטין - כ-5 גרם ליום
2. אומגה 3 - כ-4 גרם ליום, ולפחות מתוך זה 1.8 גרם EPA+DHA (בדוק את תכולת המוצר לגבי האחרונים)
3. מגנזיום ציטראט ואבץ פיקולנט - כ-400mg מגנזיום וכ-15mg-25mg אבץ. לקחת לפני השינה.
4. ויטמין D - כ-2,000iu-5,000iu ליום, בעדיפות ללקיחה בארוחה שאחרי האימון, וביום ללא אימון - בארוחה המכילה גם שומן.
5. סידן ציטראט - כ-1 גרם ליום - לקחת בין הארוחות
6. באם נעשה שימוש באוראלים - שקול לקחת תוספת קומפלקס ויטמין B. אוראלים ידועים כמורידים את איכות ושיעור ספיגת המינרל הזה בגוף, גם אם יש צריכה הולמת של קבוצת ויטמיני B אקסוגנית ממזון.

אני גם הייתי מוסיף משהו למפרקים..
אתה מתחזק נורא מהר בסייקל והמפרקים בדרך כלל מתחילים לכאוב באמצע הסייקל.
אני השתמשתי בסייקל מאסה האחרון בכדורי כורכום ובאנימל פלקס של יוניברסל. באופן אישי הם עזרו לי נורא.

אני גם הייתי מוסיף משהו למפרקים..
אתה מתחזק נורא מהר בסייקל והמפרקים בדרך כלל מתחילים לכאוב באמצע הסייקל.
אני השתמשתי בסייקל מאסה האחרון בכדורי כורכום ובאנימל פלקס של יוניברסל. באופן אישי הם עזרו לי נורא.
זו אפשרות
העניין הוא שלא כל אחד יחווה חוסר פרופרוציה בין המפרק לגיד בזמן הסייקל, ולכן לא יהיה חייב לתסף במה שציינת.
מעבר לכך, התוספים הללו הם לבריאות כללית של המפרקים, ולא ייעודיים למי שמשתמש ב-AAS. הווה אומר, שזה לא בהכרח יעזור באם כבר קרתה פציעה/נזק/הגבלה כלשהי. חשוב יתר לדעת להתאמן נכון וגם לדעת לנוח בסייקל, מאשר תיסוף בתוספים למפרקים (לא שלא כדאי, אך לא הכי יעיל...)

• פותח/ת השרשור
מה שהוא אמר

אוסיף שאם אתה מחפש תוספים לבריאות כללית ושיפור יכולות ספורטיביות (בלי קשר לשימוש ב-AAS), אני ממליץ על:
1. קריאטין - כ-5 גרם ליום
2. אומגה 3 - כ-4 גרם ליום, ולפחות מתוך זה 1.8 גרם EPA+DHA (בדוק את תכולת המוצר לגבי האחרונים)
3. מגנזיום ציטראט ואבץ פיקולנט - כ-400mg מגנזיום וכ-15mg-25mg אבץ. לקחת לפני השינה.
4. ויטמין D - כ-2,000iu-5,000iu ליום, בעדיפות ללקיחה בארוחה שאחרי האימון, וביום ללא אימון - בארוחה המכילה גם שומן.
5. סידן ציטראט - כ-1 גרם ליום - לקחת בין הארוחות
6. באם נעשה שימוש באוראלים - שקול לקחת תוספת קומפלקס ויטמין B. אוראלים ידועים כמורידים את איכות ושיעור ספיגת המינרל הזה בגוף, גם אם יש צריכה הולמת של קבוצת ויטמיני B אקסוגנית ממזון.

איפה אני קונה את התוספים האלו בחנות רגילה של אבקות ?

5 גרם מומלץ גם בלי סייקל, בזמן סייקל רצוי יותר, עד 20 גרם, אני עוקב באדיקות אחרי הלוג שלך...
לא.
זה מיתוס מוטעה להגיד שבזמן שימוש ב-AAS יש עדיפות ויעילות לשימוש מוגבר בקריאטין.
מחקרים מהימנים בתחום לא הוכיחו כי יש עדיפות. ההמלצה נובעת אך ורק מה"היגיון הישר", שהוא, לצערי, עקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית