הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית AB לחיטוב , נראה בסדר?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
תבוצע 4 פעמים בשבוע:

אימון A1
----------
בנץ 1x5 (עבודה עם 100% של rm5)
פרס 3x5 (עבודה עם 85-90% אקרוס)
מקבילים רחב 2x10-12

אימון B1
----------
סקוואט 5x5 (קפיצה באחוזים ,סט אחרון 100%)
דדליפט 1x5
מתח 3x5 (עם 100% אקרוס)

אימון A2
-----------
פרס 1x5 (עבודה עם 100% של rm5)
בנץ׳ 3x5 (עבודה עם 85-90% אקרוס)
מקבילים רחב 2x10-12

אימון B2
----------
סקוואט 5x5 (קפיצה באחוזים ,סט אחרון 100%)
מתח 3x5 (עם 100% אקרוס)
סטיף דדליפט 2x10-12

התכנית נראית טוב!
הרבה זמן אם בכלל שאשכרה מישהו העלה לפה תכנית טובה.

משהו אחד לא הבנתי
מתח 3x5 (עם 100% אקרוס)
100% ממה? אם התכוונת ל-RM5 אז יש לך טעות, אתה לא יכול לבצע שלוש סטים של 5 עם RM5 הראשון יעלה בקושי רב, ובשני תגיע לכשל, אתה צריך לקחת 90% כדי שכל הסטים יושלמו.

סך הכל יפה מאוד

אגב עוד משהו בעייתי, יש לך פעמיים סקוואט כבד בשבוע, אני חושב שכדאי שביום של דדליפט כבד תעשה סקוואט קל יותר

• פותח/ת השרשור
כיום אני עושה 3X5 עם 21.25 קילו עליי, מבחינתי זה 100% שלי.

תודה על המחמאה, חשוב לציין שהתכנית נבנתה אחרי עצות ותובנות מאנשים כאן בפורום.
ראה יפה איך אתה מבצע אירובי תוך כדי?
באימוני A (כשאין סקוואט) אני עושה 30 דקות ריצה אחרי האימון ומוסיף עוד ריצה אחת של חצי שעה בשישי או שבת
גב עוד משהו בעייתי, יש לך פעמיים סקוואט כבד בשבוע, אני חושב שכדאי שביום של דדליפט כבד תעשה סקוואט קל יותר
חשבתי על זה , אעשה 3X5 עם 90% אקרוס
פני שאתייחס לתוכנית, מדוע להתאמן 4 פעמים בשבוע בחיטוב?
מבחינתי AB קלאסי זה 4 פעמים בשבוע ודווקא בחיטוב נראה לי עדיף לעשות 4 אימונים שיהיו קצרים ופחות מתישים.

כיום אני עושה 3X5 עם 21.25 קילו עליי, מבחינתי זה 100% שלי.

תודה על המחמאה, חשוב לציין שהתכנית נבנתה אחרי עצות ותובנות מאנשים כאן בפורום.

באימוני A (כשאין סקוואט) אני עושה 30 דקות ריצה אחרי האימון ומוסיף עוד ריצה אחת של חצי שעה בשישי או שבת

חשבתי על זה , אעשה 3X5 עם 90% אקרוס

מבחינתי AB קלאסי זה 4 פעמים בשבוע ודווקא בחיטוב נראה לי עדיף לעשות 4 אימונים שיהיו קצרים ופחות מתישים.
תשובות עינייניות, התכנון לא רע, אתה בהחלט בדרך הנכונה, קיבלת מוניטין ממני.

• פותח/ת השרשור
3X5 עם 90% עצימות זה מספיק קליל לדעתך
3x5 עם 90% זה בינוני-כבד, לא קל בכלל, תרתי משמע.
אבל גם ככה חסר קצת נפח לסקוואט אולי זה לא יהיה כזה רע לעשות 3x5 אקרוס, מקסימום תעשה שינויים במהלך החיטוב אם תרגיש שזה עומס גדול מידי.
מישהו התעורר כאן נדיב הבוקר?
מה איתי? 👹
הוא גם מעלה תכנית לא רעה, וגם נותן תשובות עינייניות לשאלות, אני חושב שיש לנו פה מתאמן רציני, מגיע לו 😃

• פותח/ת השרשור
הוא גם מעלה תכנית לא רעה, וגם נותן תשובות עינייניות לשאלות, אני חושב שיש לנו פה מתאמן רציני, מגיע לו
תודה
משהו נוסף לגבי מתח, צריך לשים לב להעלות משקל בהתאם לירידת משקל של הגוף, מנסיוני בחיטובים קודמים עם הזמן המתח נהייה יותר קל כי משקל הגוף יורד, בכדיי לשמור על הכוח כיום אני אצטרך להעלות את המשקל שיהיה עליי בהתאם למשקל גוף שאני אוריד.

• פותח/ת השרשור
אגב עוד משהו בעייתי, יש לך פעמיים סקוואט כבד בשבוע, אני חושב שכדאי שביום של דדליפט כבד תעשה סקוואט קל יותר
יש עדיפות לבצע את הדדליפט באימון B1 או B2 ? ,המחשבה היחידה שלי היא שאימון B2 הוא האחרון בשבוע ויכולה להיות עייפות טבעית של הגוף .
במידה ואעשה דדליפט באימון B1 אז סקוואט כבד יהיה באימון B2... השאלה אם זה בכלל issue

יש עדיפות לבצע את הדדליפט באימון B1 או B2 ? ,המחשבה היחידה שלי היא שאימון B2 הוא האחרון בשבוע ויכולה להיות עייפות טבעית של הגוף .
במידה ואעשה דדליפט באימון B1 אז סקוואט כבד יהיה באימון B2... השאלה אם זה בכלל issue
זה לא קריטי, אתה תצליח להתאושש עד אימון b2

שאני אהיה זה שיוריד גשם על התהלוכה? (באנגלית זה נשמע יותר טוב)
חיטוב עם שלושה תרגילי לחיצה עצימים ובנפח כזה, פעמיים בשבוע? נראית לי דרך נהדרת לגמור על המרפקים.

• פותח/ת השרשור
נראית לי דרך נהדרת לגמור על המרפקים
קצת הסחפות לדעתי, אחרי הכל חיטוב זאת לא מחלה ואני לא מתכוון לעשות חיטוב של באדי בילדרים עם 0 פחמימה ...
לגמור על המרפקים נשמע לי קצת קיצוני...

אגב, מה משך כל אימון פה?
לא חסר איזה תרגיל עזר פה ושם?
ונאמא של הקיטבג, מה ההבדל בין בנץ לפרס?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית