הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט אם כדאי לנסות את הפיור של אמינושופ..

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
תשמעו נקלעתי לדילמה אני תמיד הייתי מהאלו שנגד לקנות אבקות ישראליות בגלל שלא סמכתי על החברות הישראליות כי תמיד הרגשתי שאיכשהו הולכים לדפוק אותי במיוחד בצורה הבריאותית.
אבל מצד שני החלבון הזה נראה שונה כי הפעם הוא של רשת שיש לה מוניטין די גדול לשמור עליו וטעות קטנה בקשר לרכיבים של האבקה יכולה לגרום לה לקרוס לגמרי אחרי כל הדברים הטובים שהיא הביאה איתה וחבל.
אבל עוד פעם אני ראיתי בכמה פוסטים שאמינושופ אמרו שנמאס להם מאותם חברות ישראליות שמתמשות בחומרי גלם סוג ז' אבל אלו אותם חברות שעבדתם איתם והמלצתם עליהם לא מזמן לא?(או שלא הבנתי את ההקשר)..
בקיצור איך אתם יכולים להיות כל כך בטוחים שהאבקה היא באמת אחלה אבקה?
כי ראינו בעולם חברות עם שם גדול יותר משל אמינושופ נופלות על בבדיוקת מעבדה מקצועיות על דברים כאלו...(לא משהו אישי)
תודה.

ישנם עוד 8 חברות ישראליות שלא עבדנו איתם, קפה זומר היא לא היחידה שמייצרת אבקות חלבון ועוסקת ביבוא של חומרי גלם.
ישנם כמה חברות ואחת מהם אפילו מפורסמות שעובדת אפילו ללא תקן gmp ובחברה הזאת ספיציפית יש לא קצת קומבינות, יש דרך לאשר מוצרים מאוד בקלות שגילינו לאחרונה, מסתבר שיש גם כאלו שמזייפים אישורים.

בשבוע הזה מתחילים שבוע ישראלי, יהיה מגוון הנחות על כל האבקות הישראליות: אקסטרים, פיור ועוד...
כל הפרטים מחר...

• פותח/ת השרשור
ישנם עוד 8 חברות ישראליות שלא עבדנו איתם, קפה זומר היא לא היחידה שמייצרת אבקות חלבון ועוסקת ביבוא של חומרי גלם.
ישנם כמה חברות ואחת מהם אפילו מפורסמות שעובדת אפילו ללא תקן gmp ובחברה הזאת ספיציפית יש לא קצת קומבינות, יש דרך לאשר מוצרים מאוד בקלות שגילינו לאחרונה, מסתבר שיש גם כאלו שמזייפים אישורים.

בשבוע הזה מתחילים שבוע ישראלי, יהיה מגוון הנחות על כל האבקות הישראליות: אקסטרים, פיור ועוד...
כל הפרטים מחר...
תגידו יש כבר בדיקות מעבדה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית