הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון נפח של בנץ' עם סקוואט לקינוח

J&B Powerlifting

משתמש מתחיל
91
46
נק' מוניטין:
660
91
46
ביתי 😃
שלום,
המליצו לי רבות לפרסם פה אז למה לא 😃

אני (בוגר יותר בסרטון) ואחי (צעיר יותר בסרטון) התחלנו לפני כמה שבועות תכנית של הכנה לתחרות PL שמורכבת משני שלבים,
שלב ראשון הרבה מאוד נפח (5 שבועות) ושלב שני עלייה במשקלים לבניית מקסימום.
הסרטון הזה הוא אימון חזה בשלב הראשון (שבוע שלישי) שבו אנחנו עושים שש סטים לארבע חזרות בבנץ' ומקנחים בדאבלים של סקוואט.

• פותח/ת השרשור
יש לבני ALLSTAR אבל הוא אומר שלא נוח לו בהם, זה מוזר לי.....
בקשר לחגורה יש לי אימון נפח סקוואט היום, אנסה בלי חגורה, למרות שאני מרגיש איתה יותר טוב (אולי פסיכולוגי)
ותודה 😃

יש לבני ALLSTAR אבל הוא אומר שלא נוח לו בהם, זה מוזר לי.....
בקשר לחגורה יש לי אימון נפח סקוואט היום, אנסה בלי חגורה, למרות שאני מרגיש איתה יותר טוב (אולי פסיכולוגי)
ותודה 😃
אתה כן מרגיש איתה טוב כי היא תומכת בקטנה אבל יש חגורות הרבה יותר טובות ותומכות ובכללי במשקלים האלה אתה לא צריך חגורה בכלל

• פותח/ת השרשור
וואלה, סרטון של אימונים הכי מושקע שראיתי...
תודה רבה 😃
אני משתדל להשקיע בכל הסרטונים שאני מעלה, הרבה יותר נחמד לראות אותם ככה אחרי זה...
תוכל לראות בערוץ שכולם די מושקעים...

אני בן 28, אחי בן 16

אתה לא חושב שזאת תוכנית מתקדמת מידי לרמה שלכם? בני לא יפיק יותר משקל על המוט אם הוא יתקדם מאימון לאימון?

בכל מקרה, מאחל לשניכם בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עדכון,
אז הכרחתי את בני להשתמש ב allstar, הוא אומר שהיה לו נוח, כנראה בגלל שאמרתי לו לשים 2 זוגות גרביים אז מעכשיו זה ישאר ככה,
בקשר לחגורה - עברנו אימון סקוואטים אתמול, שש סאים חמש חזרות, עברתי הכל בלי חגורה והיה בסדר, אז גם זה ייכנס מעכשיו

בקשר לתכנית, כמובן שתכנית עם התקדמות ליניארית כרגע תפיק יותר לטווח הארוך אבל אנחנו מנסים משהו כדי להתכונן לתחרות, לפני כן עבדנו בתכנית עם התקדמות ליניארית רגילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית