הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תפריט חיטוב ותפריט מסה שבניתי

• פותח/ת השרשור guy123
  • פורסם בתאריך

guy123

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
בן 15 שוקל 67 172 גובה

הBMR שלי הוא 2100 אני כרגע מתחיל מסה ואחר כך אעבור לחיטוב, כתבתי את שני התפריטים.

תפריט למסה:

בוקר:1)לחמניה מחיטה מלאה + שתי כפות חומוס+ עגבנייה + 4 פסטרמה
2) לחמניה+ ביצה קשה + עגבנייה

צהריים:
חזה עוף 120 גרם\6 קבבים\8 קציצות\3 פולקע- בדרך כלל +אורז\ פתיתים בערך 6 כפות במחשבון קלורי הימרתי את זה ל3 כוסות+ סלט ירקות הכולל: 2 עגבניות, פטרוזיליה, בצל ירוק, בצל סגול, כף שמן, מלח, פלפל ולימון+ תפוח

ביניים: תפוח\ פרי אחר

ערב:
לחמניה מחיטה מלאה+ טונה בשמן+ סלט ירקות (כמו בצהריים)

ערכים (ללא החומוס):

2384 קלוריות
123 גרם חלבון
63 גרם שומן
383 גרם פחמימה

איך התפריט? אשמח אם מישהו ישים את התפריט שלי במחשבון קלורי עוד פעם זה ממש יעזור לי אני ממש לא מסתדר עם התוכנה הזאת ולא בטוח שזה הערכים הסופיים

עריכה: מוסיף תפריט לחיטוב אשמח לשמוע חוות דעת

בוקר: לחמניה חיטה מלאה+ ביצה קשה + עגבנייה
צהריים: 120 גרם חזה עוף\6 קבבים\ 8 קציצות+ כוס וחצי של אורז+ סלט ירוק(כמו הסלט בתפריט מסה)

ביניים: פרי

ערב: טונה\פסטרמה בלחמניה מחיטה מלאה

ערכים: 1537 קלוריות
93 גרם חלבון
50 גרם שומן
200 גרם פחמימה

חשוב לציין שאני רץ שלוש פעמים בשבוע אז ככה שאני צריך עזרה גם באיך להחזיר את הקלוריות

למה לא ספרת את החומוס?

לדעתי הפלוס הקלורי נמוך מידי.. הממלצות פה בדרך כלל הם בין 300 ל500 מעל הנייטרלי

לא נראה טוב.. לחמניות, קבבים, קציצות, ופסטרמות זה לא אוכל שמישהו שמפתח את הגוף צריך לאכול.
הייתי מחליף את הלחמניות בלחם מלא או שבכלל הייתי מעיף את זה לגמרי ושם במקום שיבולת שועל.
להעיף את הפסטרמה, קבבים, קציצות וכל החרא הזה ולהחליף בבשר אמיתי או דגים.
להוסיף במסה עוד קלוריות, כלומר עוד פחמימה. הייתי מוסיף עוד 50 גרם פחמימה בתור התחלה.

בחיטוב אני לא מבין למה הורדת את החלבון ל90 גרם? תשאיר את הכמות חלבון כמו במסה.
תעלה קלוריות.. 500 קלוריות מתחת לנייטרלי זה הרבה מדי להתחלת החיטוב, אתה תאבד שריר.

בקשר לריצה, תחשב כמה קלוריות אתה שורף, תחלק בארבע וזה הכמות פחמימה שאתה צריך להוסיף בימים שאתה רץ..

באופן כללי אני חושב שבגיל 15 לא צריך לחשב תפריטים וכל זה.. תתאמן חזק תאכל טוב והכל יהיה בסדר. להיכנס לקלוריות וbmr וכל זה, זה מיותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית