הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים ביד שמאל במתח

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
אני עושה מתח בתוכנית שלי לשלוש סטים ו6 חזרות. אני עושה את זה עם משקולת של 7 קילו אם זה משנה ושם את המשקולת בין הרגליים (כאילו בין הנעליים)
כשאני עושה את זה אני מרגיש מתיחה ביד שמאל וכאבים חזקים ברמה שאני מרגיש אני יכול להעלות את המשקל אבל זה מונע ממני בגלל שזה כואב.
כשאני עושה בלי משקל אני לא מרגיש ממש את הכאבים האלה (כאילו מרגיש אבל הרבה פחות)
ממה זה יכול להיות?

אני יבדוק באימון הבא ויעדכן.
אם זה לא כואב אני יכול להישאר עם הצין אפס כתרגיל גב? (כי אני יודע שהוא עובד חזק יותר על היד קדמית ופחות על הגב מאשר מתח רגיל)*
הוא עובד מעולה על הגב, פשוט יש שם יותר מעורבות של היד הקדמית ממתח רגיל, אבל לדעתי הרבה יותר עדיף שהדו ראשי יהיה הגורם המגביל שלך מאשר כמה שרירים קטנים של האמה (שהם כנראה מה שכואב לך)

• פותח/ת השרשור
הוא עובד מעולה על הגב, פשוט יש שם יותר מעורבות של היד הקדמית ממתח רגיל, אבל לדעתי הרבה יותר עדיף שהדו ראשי יהיה הגורם המגביל שלך מאשר כמה שרירים קטנים של האמה (שהם כנראה מה שכואב לך)
אבל כמו שאמרתי מה שכואב הוא היד קדמית לא האמה (אני חושב שלא הבנת אותי נכון)
פה סימנתי את מה שכואב:

1712237708807.png

אבל כמו שאמרתי מה שכואב הוא היד קדמית לא האמה (אני חושב שלא הבנת אותי נכון)
פה סימנתי את מה שכואב:
צפה בקובץ המצורף 33103
יכול להיות אז דלקת באחד השרירים הקדמיים של האמה, אבל תבדוק בכל מקרה, כי חלק פועלים יותר בפוזיציה אחת של כף היד, ואחרים בפוזיציה אחרת

רוצה להתערב..
פציעה מוכרת באימוני כח.
תחזיק משקל כבד בצורה סטטית לפרק זמן מסויים ללא שימוש בביספס נניח דד ליפט, שרגס או סטיף לג ותבדוק אם מתחיל לכאוב לך לאחר כמה סטים. אם כן קח מנוחה כמה ימים ותנסה לעשות reload כלומר תחזור למתח רגיל ללא משקל ותעשה עליה מחדש עד המשקל הקיים ללא הגעה לכשל. כלומר תישאר על 6 חזרות ללא משקל ולאט לאט תעלה...אמור לעזור..לפחות לי...

• פותח/ת השרשור
רוצה להתערב..
פציעה מוכרת באימוני כח.
תחזיק משקל כבד בצורה סטטית לפרק זמן מסויים ללא שימוש בביספס נניח דד ליפט, שרגס או סטיף לג ותבדוק אם מתחיל לכאוב לך לאחר כמה סטים. אם כן קח מנוחה כמה ימים ותנסה לעשות reload כלומר תחזור למתח רגיל ללא משקל ותעשה עליה מחדש עד המשקל הקיים ללא הגעה לכשל. כלומר תישאר על 6 חזרות ללא משקל ולאט לאט תעלה...אמור לעזור..לפחות לי...
הקטע שעכשיו אני בחיטוב אז אם אני לא יתאמן אז יהיה קשה לי לעלות בחזרה
אמרת שזאת פציעה מוכרת- מה השם שלה? (כאילו זה דלקת או משהו כזה?)

הקטע שעכשיו אני בחיטוב אז אם אני לא יתאמן אז יהיה קשה לי לעלות בחזרה
זה נכון, מצד שני אם זה יתפתח לפציעה רצינית יותר אז תהיה חייב לקחת מנוחה ויהיה לך עוד יותר קשה לחזור.

לא מכיר לצערי את המונחים המקצועיים.
כמתאמן כח היום ובעבר חוויתי לא פעם את הכאב הזה ושמעתי על לא אחד ולא שניים שתיארו בדיוק כמוני וכמוך את אותו הדבר.
כמו שאמר לך המנהל של הפורום...זה נכון שלא בטוח שתוכל לחזור לאותם משקלים עקב הגירעון הקלורי. אך אם הפציעה תתפתח אתה לא תוכל להתאמן בכלל כמובן. זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך בחיטוב כי ממילא ישנו מצב קטבולי בגירעון שלילי...
תוסיף על זה מחסור באימונים ואתה תעבור דרך סורגים במעצר הדרים ביולי...

• פותח/ת השרשור
זה נכון, מצד שני אם זה יתפתח לפציעה רצינית יותר אז תהיה חייב לקחת מנוחה ויהיה לך עוד יותר קשה לחזור.
לא מכיר לצערי את המונחים המקצועיים.
כמתאמן כח היום ובעבר חוויתי לא פעם את הכאב הזה ושמעתי על לא אחד ולא שניים שתיארו בדיוק כמוני וכמוך את אותו הדבר.
כמו שאמר לך המנהל של הפורום...זה נכון שלא בטוח שתוכל לחזור לאותם משקלים עקב הגירעון הקלורי. אך אם הפציעה תתפתח אתה לא תוכל להתאמן בכלל כמובן. זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך בחיטוב כי ממילא ישנו מצב קטבולי בגירעון שלילי...
תוסיף על זה מחסור באימונים ואתה תעבור דרך סורגים במעצר הדרים ביולי...
אני ינסה באימון הבא צין אפס כמו שהמליצו פה ואם זה עדיין כואב אני ייקח מנוחה קצרה (דרך אגב זה כואב רק בזמן ביצוע המתח וכמה דקות אחרי זאת אומרת שכשאני יוצא מהחדר כושר אני לא מרגיש את הכאב)
יש תרגיל שאפשר להחליף במתח?

לגב? יש הרבה תרגילים, אני בספק אם לא יכאב לך גם בהם, צ'ין אפס שאמרת שתבדוק, חתירה בישיבה/בנט אובר רואו, מסור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית