הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד מעט אסיים חיטוב

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
עוד מעט אסיים חיטוב וההיתי רוצה לדעת איך אוכל לעלות מסת שריר במהירות

מבלי לעלות אחוזי שומן כמובן

ומה זה מסה נקייה מסה לא נקייה מזתומרת ?

עוד מעט אסיים חיטוב וההיתי רוצה לדעת איך אוכל לעלות מסת שריר במהירות
קודם כל תשנה את קו המחשבה שלך פשוט שלא תתפתה לכל מיני מוצרים ותוספים שיבטיחו לך קילוגרמים של מסה במינימום זמן (יש לא מעט פרסומים של דברים), כי אתה עלול לבזבז מלא כסף על שום דבר. לבנות מסת שריר זה תהליך שלוקח זמן.
מבלי לעלות אחוזי שומן כמובן
בשביל לעלות מסה צריך להיות בפלוס קלורי. כשנמצאים בפלוס קלורי תהיה גם עליה מסויימת בשומן.
ומה זה מסה נקייה מסה לא נקייה מזתומרת ?
כשאומרים מסה נקיה מתכוונים לפלוס קלורי לא גבוה ואז העליה היא יותר שריר ופחות שומן, אבל העליה איטית.
מסה לא נקיה זה כאשר הפלוס הקלורי גבוה ועולים מהר גם בשריר וגם בשומן.

תקרא את המאמר ותתחיל לגדול:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

כמו שאמרו מעלי, אל תתפתה ע"י מוצרים של עלייה מהירה, כי לרוב הם יעשו יותר נזק מתועלת
מסה נקייה זה מסה עם עלייה מינימלית בשומן, לרוב אתה נשאר על אחוז די קבוע של שומן, אבל העלייה במסת שריר היא איטית יותר, וזה לרוב עושים עם עודף קלורי לא מוגזם מדי, ותזונה כמה שיותר בריאה, בניגוד למסה מלוכלכת, שבה אתה מעמיס קלוריות עם הרבה זבל שיביא תוצאות מהירות

כמו שאמרו מעלי, אל תתפתה ע"י מוצרים של עלייה מהירה, כי לרוב הם יעשו יותר נזק מתועלת
מסה נקייה זה מסה עם עלייה מינימלית בשומן, לרוב אתה נשאר על אחוז די קבוע של שומן, אבל העלייה במסת שריר היא איטית יותר, וזה לרוב עושים עם עודף קלורי לא מוגזם מדי, ותזונה כמה שיותר בריאה, בניגוד למסה מלוכלכת, שבה אתה מעמיס קלוריות עם הרבה זבל שיביא תוצאות מהירות
מסכים עם התגובה חוץ מהחלק המודגש. גם אם אתה אוכל ג'אנק פה ושם אבל שומר על הערכים ופלוס מתון אתה אמור לעלות נקי באותה רמה (בדגש על פה ושם, אני לא בעד לבסס את התזונה על ג'אנק פוד). מצד שני גם אם תאכל רק שיבולת שועל, חזה עוף וטחינה (או כל דבר אחר שנחשב "בריא") אבל תגיע מהמאכלים האלה לפלוס של 1500 אתה כנראה תעלה מלוכלך.

• פותח/ת השרשור
מסכים עם התגובה חוץ מהחלק המודגש. גם אם אתה אוכל ג'אנק פה ושם אבל שומר על הערכים ופלוס מתון אתה אמור לעלות נקי באותה רמה (בדגש על פה ושם, אני לא בעד לבסס את התזונה על ג'אנק פוד). מצד שני גם אם תאכל רק שיבולת שועל, חזה עוף וטחינה (או כל דבר אחר שנחשב "בריא") אבל תגיע מהמאכלים האלה לפלוס של 1500 אתה כנראה תעלה מלוכלך.

הבנתי אותכם ,
זאת אומרת עדיף לעלות לאט והכל ..
אני רוצה להיות ממש טוב במתח - אני עושה אם חגורת משקולת אני ועוד 20 קילו עלי (80 סך הכל)
אז עוד שבוע נראלי אסיים חיטוב יש לכם כמות מסויימת של חלבון ופחמימות ושומנים שאני אמור לקחת ביום על מנת לבצע את מה שאמרתם
אני מאד רוצה לעלות מסת שריר וכמעט בכלל לא לעלות בשומן ! (הרי עבדתי קשה כדי לרדת מ 23 ל 10 או אולי פחות בפגישה הבאה..)
אז מאד ארצה להתחזק במתח להיות בערך קלורי חיובי אך כמובן לא לעלות אחוזי שומן .
אשמח שתמליצו לי על כמות מסויימת (אני 1.68 ככה)
אני גם חלקית טבעוני רק התחלתי זאת אומרת שבשר אני לא אוכל אבל קוטג וטונה במים וביצים אני כן אוכל בנתים ,
אשמח לא שתביאו לי מאכלים , רק תסדרו לי את זה לכמה אני אמור לצרוך ביום חלבונים + פחמימות 😃))

הבנתי אותכם ,
זאת אומרת עדיף לעלות לאט והכל ..
אני רוצה להיות ממש טוב במתח - אני עושה אם חגורת משקולת אני ועוד 20 קילו עלי (80 סך הכל)
אז עוד שבוע נראלי אסיים חיטוב יש לכם כמות מסויימת של חלבון ופחמימות ושומנים שאני אמור לקחת ביום על מנת לבצע את מה שאמרתם
אני מאד רוצה לעלות מסת שריר וכמעט בכלל לא לעלות בשומן ! (הרי עבדתי קשה כדי לרדת מ 23 ל 10 או אולי פחות בפגישה הבאה..)
אז מאד ארצה להתחזק במתח להיות בערך קלורי חיובי אך כמובן לא לעלות אחוזי שומן .
אשמח שתמליצו לי על כמות מסויימת (אני 1.68 ככה)
אני גם חלקית טבעוני רק התחלתי זאת אומרת שבשר אני לא אוכל אבל קוטג וטונה במים וביצים אני כן אוכל בנתים ,
אשמח לא שתביאו לי מאכלים , רק תסדרו לי את זה לכמה אני אמור לצרוך ביום חלבונים + פחמימות 😃))
תקרא את המאמר ששמתי לך.

ברור, אני לא מחשיב ג'אנק פה ושם כסטיה מהדיאטה, זה אפילו יכול להועיל

• פותח/ת השרשור
קראתי לא ממש הבנתי

מה אני צריך לקחת מוצר למשל שיבולת שועל לחשוב לו 4 קלוריות לפחמימות שלו 4 על החלבון ו9 על השומן ? ככה על כל מוצר ?
לא הבנתי את הכוונה. באותה שיבולת שועל תוב לך על התווית כמה חלבון כמה שומן כמה פחמימה וכמה קלוריות יש ב 100 גרם.
תוכלו להמליץ לי על תפריט בערך למשקל שלי למסה
בסוף המאמר יש קישור לתפריטים מוכנים. תבחר אחד לפי המשקל שלך. אם אתה רוצה שמישהו יבנה לך תפריט בשבילך במיוחד אתה מוזמן לפנות לייעוץ אישי כאן בפורום (בתשלום).
כדי שלא אעלה אחוזי שומן אבל כן אתחזק מאד במתח ?
אמרתי כבר
בשביל לעלות מסה צריך להיות בפלוס קלורי. כשנמצאים בפלוס קלורי תהיה גם עליה מסויימת בשומן.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את הכוונה. באותה שיבולת שועל תוב לך על התווית כמה חלבון כמה שומן כמה פחמימה וכמה קלוריות יש ב 100 גרם.

בסוף המאמר יש קישור לתפריטים מוכנים. תבחר אחד לפי המשקל שלך. אם אתה רוצה שמישהו יבנה לך תפריט בשבילך במיוחד אתה מוזמן לפנות לייעוץ אישי כאן בפורום (בתשלום).

אמרתי כבר

אה לא ראיתי את התפריטים אבדוק שם שוב
לגבי העלייה בשומן איך אני מפחית את זה? אני רוצה להתחזק אבל לשמור על האחוזי שומן שעבדתי עליהם קשה..

לגבי העלייה בשומן איך אני מפחית את זה? אני רוצה להתחזק אבל לשמור על האחוזי שומן שעבדתי עליהם קשה..
כשאומרים מסה נקיה מתכוונים לפלוס קלורי לא גבוה ואז העליה היא יותר שריר ופחות שומן, אבל העליה איטית.
מסה לא נקיה זה כאשר הפלוס הקלורי גבוה ועולים מהר גם בשריר וגם בשומן.

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא יהיה גירעון אבל עלול להיות פלוס נמוך מדי.
תראה אם אתה ממש מפחד מפלוס גבוה מדי אתה יכול לקחת את הכמות באמצע בין התפריט של 50 לתפריט של 65, תצטרך לעשות קצת חישובים בשביל זה, בקטנה. או שאתה יכול לקחת את התפריט של 50 ולראות איך משקל הגוף משתנה. אם אין עליה במשקל או עליה איטית מדי אז תוסיף קלוריות

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא יהיה גירעון אבל עלול להיות פלוס נמוך מדי.
תראה אם אתה ממש מפחד מפלוס גבוה מדי אתה יכול לקחת את הכמות באמצע בין התפריט של 50 לתפריט של 65, תצטרך לעשות קצת חישובים בשביל זה, בקטנה. או שאתה יכול לקחת את התפריט של 50 ולראות איך משקל הגוף משתנה. אם אין עליה במשקל או עליה איטית מדי אז תוסיף קלוריות
הבנתי אותך.. כן כזה להוסיף באמצע..
אממ אם למשל אני אוהב שיבולת שועל ממש ממש אוכל לאכול כמה פעמים ביום בתוספת קוטג כך שישתוויה לשומנים פחמימות ולדברים שרשומים שם?

הבנתי אותך.. כן כזה להוסיף באמצע..
אממ אם למשל אני אוהב שיבולת שועל ממש ממש אוכל לאכול כמה פעמים ביום בתוספת קוטג כך שישתוויה לשומנים פחמימות ולדברים שרשומים שם?
אתה יכול להחליף כל דבר בכל דבר כל עוד הערכים היומיים יהיו אותו דבר בסוף.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית