הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בעיה עם גב תחתון בסקוואט

• פותח/ת השרשור cyril
  • פורסם בתאריך

cyril

משתמש פעיל
315
4
נק' מוניטין:
4
315
4
שלום.

יש לי בעיה עם הסקוואט אני כבר תקוע באותו משקל למעלה מחודש וחצי. ולפני שבועיים ניסיתי להעלות משקל והגעתי לכשל שגרם לכאבים בגב. לדעתי הכאבים נגמרים בגלל שאני לא מצליח להחזיק את הגב בתחתית והוא מקבל קצת זווית. מה אפשר לעשות עם הנושא? מתיחות יעזרו?
נכון לעכשיו עברתי לפרונט סקוואט עם משקולת עד שאצליח לסדר את עיניין הגב בתחתית כי אני לא רוצה להפצע. צירפתי סרטון יחסית ישן אבל הבעיה הזאת לא נפתרה עד היום.

בסרטון לא רואים אבל הברכיים לא קורסות לי פנימה והחזה נשאר בחוץ ככל שאני יכול.

@White Walker @stitch @shahar18 @Beast and cheat

אוקיי עכשיו רק נשאר לך להסביר למה בדדליפט אתה רוצה גב ישר, בדיוק כמו בסקוואט. רמז: עמוד השדרה מקיים לורדוזה ניטרלית כשהחלק החיצוני נראה שטוח, כי הזוקפים ממלאים את החלל הזה כשהם פועלים.
אתה מניח משהו שגוי ומבקש ממני להסביר לך אותו? אני רוצה גב מוקשת תמיד. בכל תרגיל.
החלק החיצוני של הגב לא נראה שטוח בלורדוזה ניטרלית, תמיד רואים הקשתה למרות הפעולה של הזוקפים.
והפוזיצייה של האגן רק צריכה להיות מותאמת כדי שהגב יהיה ניטרלי. לא כי יש איזו סיבה מסתורית שאנחנו רוצים את האגן מסובב. אנחנו רוצים אותו מסובב פשוט כי ככה הגב יהיה ניטרלי.
ונניח שאני רוצה את האגן מסובב כי זה נראה לי יותר סקסי, יוג'ין רוצה אותו מסובב כי יש לו פוביה מ-PPT, ומורן רוצה אותו מסובב כי ככה האמונה הדתית שלו אומרת. מה זה משנה למה? צריך אותו מסובב. אצל הבחור פה הוא לא מסובב.

מורן, זה מה שרציתי להראות לך לפני כן מ-SS3:

upload_2016-2-25_21-6-29.png

אתה מניח משהו שגוי ומבקש ממני להסביר לך אותו? אני רוצה גב מוקשת תמיד. בכל תרגיל.
החלק החיצוני של הגב לא נראה שטוח בלורדוזה ניטרלית, תמיד רואים הקשתה למרות הפעולה של הזוקפים.

ונניח שאני רוצה את האגן מסובב כי זה נראה לי יותר סקסי, יוג'ין רוצה אותו מסובב כי יש לו פוביה מ-PPT, ומורן רוצה אותו מסובב כי ככה האמונה הדתית שלו אומרת. מה זה משנה למה? צריך אותו מסובב. אצל הבחור פה הוא לא מסובב.

מורן, זה מה שרציתי להראות לך לפני כן מ-SS3:

צפה בקובץ המצורף 33111
טוב, כל מה שאתה צריך זה רק אנטומיה 101.

אה, ותזהר לא לעשות דדליפט עם גב ישר בטעות. דיי נחמד שעד עכשיו דדליפטים עם גב ישר פלס החשבת למסוכנים ולא בטיחותיים, לול.

אין הרבה לאן להמשיך מכאן, אם דדליפט בגב ישר פלס מבחינתך זה לא מנח ניטרלי. שוב, ממליץ לך לעשות גוגל על האנטומיה של הגב. או לקרוא את הספר שהבאת תמונה ממנו - שמסביר בדיוק את הנושא הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית