עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
*)אם הגעת לכשל ואחד הדברים שהקשו עלייך היה הטכניקה סביר להניח שלאחר הריסט תבצע את אותו המשקל בטכניקה טובה יותר.
*)במהלך הריסט יכול להיות שתתחזק בגלל תרגילים אחרים- למשל אם נתקעת בבנץ' אבל התקדמת בפרס במהלך הריסט אז בפעם הבאה שתבצע את המשקל שהגעת בו לכשל יכול להיות שיהיה לך פחות קשה הודות להתקדמות בפרס.
*)מבחינה מנטאלית אתה תגיע מוכן יותר למשקל הזה שהכשיל אותך.
*)אתה מאפשר למערכת העצבים המרכזית להתאושש מאז אותו משקל במהלך הריסט.
"לא השתכנעת" ? משעשע.מצטער אבל לא שכנעת אותי כל כך, חוץ מהסיבה האחרונה שום סיבה לא נשמעת לי הגיונית
ומאיפה התובנה הזאת אם אפשר לדעת?למה אם הוא יעשה אימון אחד 90, אחר כך 95, ואחר כך 100 הוא יצליח לעלות ל-105 יותר בקלות מאשר אם הוא יעשה 3 אימונים עם 100 ואז יעלה ל-105
לא מצליח להבין את ההיגיון בזה
"לא השתכנעת" ? משעשע.
עושים ריסט כשנתקעים, על מנת ליצור מצב בו ניתן להמשיך להתקדם. כל עוד המאזן הקלורי בסדר וישנה התאוששות מספקת.
אם נתקעים מסיבות שיחזרו על עצמן, הריסט לא יעזור.
טכניקה צריך לתקן מן הסתם במידה וזו הבעיה, והתאוששות צריך לספק במידה הנכונה.
ומאיפה התובנה הזאת אם אפשר לדעת?
הסיבה האחרונה היא הסיבה העיקרית שעושים ריסט ממה שידוע לי.חוץ מהסיבה האחרונה שום סיבה לא נשמעת לי הגיונית
הסיבה האחרונה היא הסיבה העיקרית שעושים ריסט ממה שידוע לי.
אז לא עדיף כבר לא להתאמן בכלל על התרגיל הזה ואז באימון הבא להעלות את המשקל? זה לוקח פחות זמן מלעשות ריסט, במקום לעשות 3-4 אימונים של משקל נמוך פשוט מפסידים אימון אחד ובאימון הבא כבר מעלים משקל
כי זה עובד
אולי, אתה מוזמן לנסות.גם לאכול 5000 קלוריות ולרוץ 20 ק"מ ביום עובד, זה אומר שזאת הדרך הכי טובה להרזות?
לא, זה הדרך הפחות כדאית להרזיה.גם לאכול 5000 קלוריות ולרוץ 20 ק"מ ביום עובד, זה אומר שזאת הדרך הכי טובה להרזות?
נותן לך זמן לתקן דברים שצריכים לתקן אותם.אני יודע מה זה ריסט, השאלה שלי היא מה ההיגיון שעומד מאחורי ריסט, כי אני לא מצליח להבין איך לחזור אחורה במשקלים עוזר לך לצאת כשאתה נתקע
נותן לך זמן לתקן דברים שצריכים לתקן אותם.
אם זה משהו בטכניקה, או אפילו אם לא אכלת מספיק..
ריסט יכול להיות גם קצר, לפעמים דילואד של שבוע-שבועיים גם עובד.
הכל עניין של סוג המתאמן, וסיבת הריסט.
וכן, זה עובד.
אתה מוזמן לבצע אם וכשתיתקע את השיטה שאתה מדבר עליה ולראות אם זה עובד.
להציע למישהו שנתקע להמשיך ולדרוך במקום עד שיצליח באורח פלא להתקדם הלאה נשמע לך יותר טוב?אבל לגבי מישהו שהטכניקה שלו טובה ובכל זאת נתקע עוד לא הצלחתי להבין למה עדיף ריסט מאשר מה שהצעתי
מאיפה הנתון הזה?אם כל כך הרבה אנשים עושים את זה ברור שזה עובד
להציע למישהו שנתקע להמשיך ולדרוך במקום עד שיצליח באורח פלא להתקדם הלאה נשמע לך יותר טוב?
השיטה שלך אתה מתכוון פשוט לחזור על אותו משקל פעם אחרי פעם או זה:השיטה שלי
כי אם זה מה שציטטתי אז לדעתי זה כן יכול לעבוד אם הסיבה לתקיעה היא התאוששות, ואם זה לחזור על אותו משקל אז אתה שוב לא מתאושש ממנו, וגם ב SS למשל הוא אומר לא לעשות ריסט אחרי אימון אחד שנכשלת אלא לנסות עוד פעם באימון הבא, ואם נכשלת אז פעם שלישית ורק אז ריסט אם לא הצלחת.אז לא עדיף כבר לא להתאמן בכלל על התרגיל הזה ואז באימון הבא להעלות את המשקל? זה לוקח פחות זמן מלעשות ריסט, במקום לעשות 3-4 אימונים של משקל נמוך פשוט מפסידים אימון אחד ובאימון הבא כבר מעלים משקל
השיטה שלך אתה מתכוון פשוט לחזור על אותו משקל פעם אחרי פעם או זה:
כי אם זה מה שציטטתי אז לדעתי זה כן יכול לעבוד אם הסיבה לתקיעה היא התאוששות, ואם זה לחזור על אותו משקל אז אתה שוב לא מתאושש ממנו, וגם ב SS למשל הוא אומר לא לעשות ריסט אחרי אימון אחד שנכשלת אלא לנסות עוד פעם באימון הבא, ואם נכשלת אז פעם שלישית ורק אז ריסט אם לא הצלחת.
*)אתה מאפשר למערכת העצבים המרכזית להתאושש מאז אותו משקל במהלך הריסט.
זה הכל וזה מספיק
לא להתאמן בכלל על התרגיל הזה ואז באימון הבא להעלות את המשקל? זה לוקח פחות זמן מלעשות ריסט, במקום לעשות 3-4 אימונים של משקל נמוך פשוט מפסידים אימון אחד ובאימון הבא כבר מעלים משקל
כי התאוששות פאסיבית לא עדיפה על התאוששות אקטיבית.אז אם הבעיה היא רק בהתאוששות אז למה לא לעשות את זה?