הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על אומגה 3

shlomi171

משתמש מתחיל
46
13
נק' מוניטין:
13
46
13
אז יש את המאמר הזה תחת החסות של "אומגה 3 גליל" :
Snatcher | המדריך המלא לאומגה 3 עבור מתאמני עצימות גבוהה
שבעמודים הראשונים שלו הוא מאוד אינפורמטיבי ולימד כמה דברים שלא הייתי מודע להם.
בעמוד האחרון לעומת זאת הוא נותן כמה כללים לצריכה נכונה של אומגה 3 שאני אשמח לדעת כמה הם נכונים:

נטען שם שאומגה 3 שלא נמצאת בקירור מתחמצנת ומאבדת את היתרונות שלה, בהתחשב בזה שגליל הם היחידים שניתקלתי (גם במוצרים בעולם) ששומרים על המוצר בקירור בכל שרשרת האספקה שלהם (ככה לפחות הם טוענים), כמה מדובר בטיעון נכון וכמה בטריק שיווקי?

שאלת היחסים בין DHA לEPA, במאמר נכתב שכל יחס העולה על 3:2 לא יעיל ואף מזיק, בתור מי שלוקח קפסולות הרבה יותר גדולות (800:400) כמה זה באמת מזיק?

לא קראתי את מה שפירסמת אבל טיפ לעתיד פעם הבאה שאתה רוצה להשכיל בנושא מוסים אפילו חיפוש פשוט בגוגל יהיה הרבה יותר יעיל מקריאה של חומר שאתה יודע שמטרתו היחידה (היחידה) היא למכור לך משהו.

יש מישהו שאכן מרגיש שיפור כלשהו מאז שהחל לצרוך אומגה 3? לעיתים נדמה לי שכל הסיפור הזה של אומגה 3 הוא טריק שיווקי. אני מצוי ביחסים אמביוולנטים עם המוצר הזה, משתדל לקחת, אבל רק כי זה הפך למעין נורמה, בכל פעם שאני רוכש אני מרגיש פראייר ובא לי לתת לעצמי סטירת חינוך.

• פותח/ת השרשור
אני אישית התחלתי לקחת אומגה שלוש בתקופת התיכון כתחליף לריטלין ובתחום של ההפרעות קשב הוא ממש עוזר.
בנוגע לשאר היתרונות שלו, הכי קל זה לעשות תקופה של הפסקה ולבדוק אם יש שינוי לרעה/טובה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית