נק' מוניטין:
4
- 6
- 4
שלום לכם!
אני קצת מיואשת ואתם נראים כמו המקור האמין ביותר שמצאתי (הרבה יותר מהמאמנים בחדר כושר)
אני שוקלת 58 וגובה 1.65
מרוצה מאוד מאיך שאני נראת אז לא מחפשת להוריד משקל
מה שכן אני מתה להתחזק אבל באותו הזמן לא להתנפח(אתם בטח שומעים את זה הרבה) עשיתי כמה בירורים פה ושם ומצאתי מלא מלא מקומות שאומרות שיש להתאמן על כוח שלא בהכרח על שריר זה נקרא "הסתגלות עצבית" neural adaptation
מבחינת אימון זה משקל כבד עם פחות חזרות מסטים ויותר מנוחה
אבל המאמנת בחד"כ אמרה לי לעשות בידיוק ההפך עזבו את זה שהיא לא הכירה את המושג...
זה לגוף עליון. לגוף תחתון הייתי רוצה דווקא לנפח להגדיל את השרירים
אז איך היא מביאה לי לעשות את אותו אימון לשני החלקים??
אני יודעת שזה אפשרי להתחזק ועדיין להראות "ברבי" ברמה של להרים אפילו יותר ממשקל הגוף
דוגמה: דייזי רידלי שוקלת פחות ממני ומרימה דדליפט 80 קילו
@daisyridley on Instagram: “I don't know if #fitnessfriday is a thing(?!) but HERE'S MINE! Lifting 80 kilos/176 pounds feeling like an absolute boss. Initially I…”
פליז אני אשמח מאוד לטיפה של הסבר לראות שאני בכיוון הנכון אני לא רוצה לעשות שטויות ולהגיע לתוצאה שונה לגמריי בטווח הארוך
תודה וסומכת עליכם!
אני קצת מיואשת ואתם נראים כמו המקור האמין ביותר שמצאתי (הרבה יותר מהמאמנים בחדר כושר)
אני שוקלת 58 וגובה 1.65
מרוצה מאוד מאיך שאני נראת אז לא מחפשת להוריד משקל
מה שכן אני מתה להתחזק אבל באותו הזמן לא להתנפח(אתם בטח שומעים את זה הרבה) עשיתי כמה בירורים פה ושם ומצאתי מלא מלא מקומות שאומרות שיש להתאמן על כוח שלא בהכרח על שריר זה נקרא "הסתגלות עצבית" neural adaptation
מבחינת אימון זה משקל כבד עם פחות חזרות מסטים ויותר מנוחה
אבל המאמנת בחד"כ אמרה לי לעשות בידיוק ההפך עזבו את זה שהיא לא הכירה את המושג...
זה לגוף עליון. לגוף תחתון הייתי רוצה דווקא לנפח להגדיל את השרירים
אז איך היא מביאה לי לעשות את אותו אימון לשני החלקים??
אני יודעת שזה אפשרי להתחזק ועדיין להראות "ברבי" ברמה של להרים אפילו יותר ממשקל הגוף
דוגמה: דייזי רידלי שוקלת פחות ממני ומרימה דדליפט 80 קילו
@daisyridley on Instagram: “I don't know if #fitnessfriday is a thing(?!) but HERE'S MINE! Lifting 80 kilos/176 pounds feeling like an absolute boss. Initially I…”
פליז אני אשמח מאוד לטיפה של הסבר לראות שאני בכיוון הנכון אני לא רוצה לעשות שטויות ולהגיע לתוצאה שונה לגמריי בטווח הארוך
תודה וסומכת עליכם!