הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום. אני שואל מספר שאלות בנוגע לעומס תרגילים ואימון נכון

יוסי ג

משתמש מתחיל
45
3
נק' מוניטין:
3
45
3
אז ככה - קודם כל שאלתי כאן לפני חודש וחצי אבל הייתי חולה ולא התאמנתי שבועיים וכל הנושא הזה ברח לי מהראש ולכן אני שואל שוב.
אספר קצת על עצמי - מתאמן למעלה משנה. לא לוקח כדורים או תוספות, אבל יחד עם זאת כן מעוניין לראות שיפור בנפח ומסת השריר. זאת מהות האימונים שלי ולשם אני חותר.
האימון שלי הוא לפי AB. אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע וזה כולל אימוני כח שונים (אירובי אני עושה ביומיום מחוץ למכון ואין צורך לבזבז על זה גם במכון).
1) יש לי שאלות בנוגע למתח ושכיבות סמיכה. האם אפשר לשפר את זה? כי כבר שלושה חודשים אין שיפור. באימוני משקולות דווקא רואים שיפור לכן אני מתעצבן. אז האם אפשר לראות תוצאות גם בלי תוספים/סטרואידים?
2) כפיפות בטן - הרגליים צריכות להיות כמה שיותר מכופפות או כמה שפחות, כלומר לשאוף שיהיו ישרות? להסתכל כל הזמן לתקרה?
3) כסא רומי - צריך להיות עם גב ישר? עמש"צ ישר ומקביל לגב? או כמה שיותר לדחוף את הראש לרצפה,כלומר לדחוף את הגב או את הראש? בזה אני לא מצליח למצוא מידע. אשמח אם יש לכם תמונות או סרטונים שמראים איך עושים את זה.
4) כמו שכתבתי בפוסט הקודם - המדריך מתעקש על חזרות גבוהות. האם לומר שאני רוצה חזרות נמוכות (של 3-4 חזרות)? והאם עדיף כמה שיותר סטים או בדיוק להיפך?

אהלן

צריכים לדעת פרטים נוספים עליך.
גובה\משקל.

מה המשקלים בתרגילי הבסיס? (בנץ,דדליפט,פרס,בנצ פרס)

המדריך מתעקש על חזרות גבוהות
שימשיך להתעקש על מה שבא לו, זה לא אומר שהוא צודק.

• פותח/ת השרשור
גובה 173 משקל 72
לחיצת חזה (בנץ פרס) אני מרים 12 ק"ג בערך 6-7 חזרות, 3 סטים. יש מקום לשינוי?
שאר התרגילים שכתבת אני לא עושה או לא הבנתי למה התכוונת

גובה 173 משקל 72
לחיצת חזה (בנץ פרס) אני מרים 12 ק"ג בערך 6-7 חזרות, 3 סטים. יש מקום לשינוי?
שאר התרגילים שכתבת אני לא עושה או לא הבנתי למה התכוונת
ברוך הבא לעולם נפלא של מסת השריר. ועכשיו ברצינות, תלמד לעשות את התרגילים האלו ממאמן מוסמך ואיכותי (לא ליצן חדר כושר במשכורת מינימום אחרי צבא) או מהאינטרנט עם תיקוני טכניקה מחברי הפורום (הרבה פחות מומלץ) ותתחיל לאחר מכן את התכנית SS.
אתה תעלה במסת שריר ברמה כזאת שאתה רק יכול לחלום עליה בלי תרגילים מורכבים.
איפה אתה גר? אנו נוכל לנסות להציע לך מאמנים טובים מהאיזור שלך.
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תוכל למצוא פה מידע רלוונטי

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לאליקו ולעוד מי שענה.
אבל לא עניתם לגבי השאלות ששאלתי.
שאלתי שאלה כללית האם בד"כ אמורים לראות שיפורים בשכיבות סמיכה, מתח שאר תרגילי התנגדות כאלה. ואם יש שינוי - האם זה שינוי רציני או קטן.
גם לא הבנתי איך עליי לעשות תרגילי בטן: מה עושים עם הרגליים ואיפה הידיים צריכות להיות (בצידי הגוף/מאחורי העורף/מאחורי הראש/עם משקולת...).
גם על הרומי לא עניתם. אודה מאוד אם תתייחסו

ענו לך, עזוב שכיבות סמיכה ותעשה תרגילים אמיתיים , ועזוב גם בטן כי התרגילים שהציעו לך דואגים גם לבטן.

תחזור למעלה לתגובה האחרונה של eliko ושיהיה בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית