הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך תכנית חדשה

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אז באלי הצעות לתכנית חדשה מאז שנכנסתי למכון אני עושה את אותה התכנית מאז אוגוסט בערך
בידיוק אני מסיים מסה אז זאת צריכה להיות תכנית לחיטוב
מה שעשיתי עד עכשיו:
FBW
3x8 Leg Press
3x5 bench Press
3x5 pull ups
2x12 hammer curls
מקבילים לפעמים אבל כואב לי במרפק ביד שמאל אז לא יכול ממש לעשות האמת
ותרגילים לבטן.

אז מה ההצעות ?

• פותח/ת השרשור
איפה אמרת? לעצמך?

בכל מקרה אם אתה מתקדם אין מה לשנות בחיטוב... אבל סקוואט דד מאוד חסר, מדוע ולמה לא?
צריך ללכת לאיזה בחור פה בפורום שילמד אותי טכניקה טובה כי לא הלך לי ללמוד לבד או שפיזית אני לא גמיש מספיק או משהו בסגנון לא יודע ולא יצא לי בינתיים ללכת..

וכן שכחתי לציין שהפרס ברוטציה.
תשמע התכנית לא רעה אבל חיפשתי טיפה גיוון בחיטוב אתה יודע .. נגיד למה זה עדיף מAB?

צריך ללכת לאיזה בחור פה בפורום שילמד אותי טכניקה טובה כי לא הלך לי ללמוד לבד או שפיזית אני לא גמיש מספיק או משהו בסגנון לא יודע ולא יצא לי בינתיים ללכת..

וכן שכחתי לציין שהפרס ברוטציה.
תשמע התכנית לא רעה אבל חיפשתי טיפה גיוון בחיטוב אתה יודע .. נגיד למה זה עדיף מAB?
דווקא בחיטוב לא רואה טעם לעבור לAB... אולי אחרי החיטוב. כרגע אתה יכול לגוון ולשנות סטים/חזרות או וריאציות של תרגילים (בנצ' חיובי/חתירה וכו') אבל מאוד מאוד יקדם אותך להוסיף סקוואט ודדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית