הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לאחר SS

• פותח/ת השרשור elike
  • פורסם בתאריך

elike

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי,
אני מתכנן לסיים SS שבוע הבא אחרי 4 חודשים עם התוכנית, ולהתחיל תוכנית מכוונת יותר לבלידינג. המשקלים שלי לחמישיה הם BP 90, Press 50, SQ 122.5, DL 147.5. משקל גוף 86 גובה 189.
אני אשמח לחוות דעת על התוכנית אימונים שחשבתי לעשות (היא דומה לתוכניות שמצאתי בפורטל אבל):
A
SQ 3X8
תאומים בסמית' 2X10
BP 3X8
מקבילים 2X10
פרפר בכבלים 2X12
בטן
B
Press 3X8
Row 3X8
פולי 2X10
Lateral Raises 2X10
DL 1X5

אשמח לדעות אם התוכנית הזאת נראית טובה, כי התוכניות בפורטל נראו לי עם עומס ממש גבוה שאני מפחד שיתקע אותי בעליה במשקלי עבודה.

תודה!! 😃

הייתי מעדיף בסקוואט בנץ' ופרס שתהיה עבודה יותר עצימה, 5-6 חזרות. חוץ מזה כמה פעמים בשבוע אתה מתכוון להתאמן? אם 3 אז נראה לי בסדר סה"כ, אם 4 אז בעייתי כי כל אימון יש לך לחיצה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מעדיף בסקוואט בנץ' ופרס שתהיה עבודה יותר עצימה, 5-6 חזרות. חוץ מזה כמה פעמים בשבוע אתה מתכוון להתאמן? אם 3 אז נראה לי בסדר סה"כ, אם 4 אז בעייתי כי כל אימון יש לך לחיצה.

אני מתכנן לעשות את האימון הזה 3 פעמים בשבוע. לדעתך אימון של לחיצה-משיכה יכול להביא תוצאות טובות יותר? אם כן תוכל להפנות אותי לתוכנית כזאת?

אני מתכנן לעשות את האימון הזה 3 פעמים בשבוע. לדעתך אימון של לחיצה-משיכה יכול להביא תוצאות טובות יותר? אם כן תוכל להפנות אותי לתוכנית כזאת?
כתבתי ש:
אם 3 אז נראה לי בסדר סה"כ,
חוץ מ:
הייתי מעדיף בסקוואט בנץ' ופרס שתהיה עבודה יותר עצימה, 5-6 חזרות.

Back
למעלה תחתית