עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי בתוכנית ובהעדפה
אוקיי, אני מסיק שאין פה משהו קריטי לבצע אחד לפני השני.תנסה ותחליט בעצמך.
אימון אחד בשבוע פירמידה - סט אחרון 100% ואימון אחד 3X5 עם 85-90%.ולא הייתי ממליץ על נפח 90% בחיטוב
שיהיה בהצלחה... לטעמי עדיף להתחיל קל יותראימון אחד בשבוע פירמידה - סט אחרון 100% ואימון אחד 3X5 עם 85-90%.
מה זה קל יותר מבחינתך ? ,פירמידה של 4X5 שסט אחרון יהיה 90% ?שיהיה בהצלחה... לטעמי עדיף להתחיל קל יותר
נגיד...מה זה קל יותר מבחינתך ? ,פירמידה של 4X5 שסט אחרון יהיה 90% ?
דווקא חשבתי להתחיל מ 90% ואז עם המשך החיטוב להוריד באחוזים , הגוף ייחלש עם הזמן בחיטוב ומאגרי הגליקוגן יתרוקנו , דווקא בשבועות הראשונים יהיה יותר כוח לא ?או 3X5 75% ותעלה כל שבוע ב5% אבל לא ממליץ להתחיל מ90% כי אתה תתקע אחרי שניה
אתה גם עושה ההעמסות... הם לא ריקים כל הזמן. תנסה לתזמן את ההעמסה יום- יומיים לפני שיש את האימון הכבד. אבל להתחיל מגבוה ולהוריד נראה לי טעות. תתחיל מנמוך ותעלה עד שתיתקע (כנראה זה יהיה באיזור 95-100) ואז תחזור ל75-80 אחוז ותנסה שוב ואז כבר יגמר החיטובדווקא חשבתי להתחיל מ 90% ואז עם המשך החיטוב להוריד באחוזים , הגוף ייחלש עם הזמן בחיטוב ומאגרי הגליקוגן יתרוקנו , דווקא בשבועות הראשונים יהיה יותר כוח לא ?
תתחיל בסקווט. אתה תהיה גמור אחרי דדליפטסקוואט נפח 3X5 עם 90% עצימות צריך להתבצע לפני דדליפט 1X5 בעצימות 100% ?