הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי חלבון

• פותח/ת השרשור vamp
  • פורסם בתאריך

vamp

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
אממ ככה רציתי להתעייץ לגבי כמה דברים ואשמח לעזרתכם.
כאשר אני לוקח תוסף חלבון האם הוא צריך לבוא במקום ארוחה? (משמע יוגורוט או פרי?) ואם כן למה?
ולגבי טעמים של סדרת חלבון Optimum אשמח לדעת איזה מהם טובים יותר (חוץ מהבננה כי אותו אני מכיר ואוהב אבל רוצה להתחיל לגוון בטעמים
ומפחד לקנות משהו זוועתי)
a91rmp

למקרה שהתמונה לא נטענת הנה הקישור לטעמים שיש Screenshot

אם יש לך אפשרות - רצוי לצרוך אוכל מוצק.

ותוסף תזונה כשמו כן הוא - תוסף תזונה.

אישית אהבתי את הטופי קרמל פאדג', והאקסטרים מילק שוקולד גם סבבה.

• פותח/ת השרשור
אממ אני בעיקרון אמור לצרוך בסביבות ה1700-1800 קלוריות ליום והחלבון הוא עוד 140
השאלה אם להוריד משהו? או להשאיר את זה כמו שזה? (ואז כמו הקלוריות היומית עולה בעוד 140 )
אממ מגניב (רק באסה אין להם טופי קרמל פאדג' :( )
אממ האם יש עוד טעמים שטעמת שלהם? שאתה יכול להמליץ.

תקנה מהארץ, עזוב מותגים ותחסוך כסף..
אקסטרים /פיור/סופר אפקט יעשו את אותה העבודה.
יש מבצע טוב עכשיו, תשקול שוב לקנות מהם ולא להזמין.
אני אומר את זה כי הייתי משתמש ב אופטימום ואני באמת יותר מרוצה מסופר אפקט שיש לי כרגע

• פותח/ת השרשור
מתן וRanrubin אשמח ממש לדעת מה ההבדלים בין החברות?
מה חלבון יותר איכותי? ומה שווה יותר?
(אני די חדש בכל תחום נושא החלבון, ועד כה קניתי מחו"ל כי זה יוצא יותר משתלם מכל המקומות שראיתי בארץ)
אם יש לכם עוד מקומות להמליץ על קניית חלבון ולא ייקר (שייקחו איזה 400-500 שקל לחלבון) אשמח לעצות 😃

אם יש לך זמן לחכות למשלוח תזמין מחול ..אני אישית קונה מאנשים בסביבה שלי שמוכרים בזול סופר אפקט וכו'

לא צריך אנשים בסביבה...אמינושופ עושים המון מבצעים.
מכירת חיסול של כל החלבונים הישראלים !
חלבון זה חלבון. כל עוד אתה מקבל מה שהם כותבים מאחורה הכל בסדר. רק לשים לב לחברות שמשתמשות בחלבון סויה באבקות מי הגבינה שלהם, ושאין אמינוספייק . בכל החברות שנתתי לך הישראליות הם בסדר גמור מהבחינה הזאת

• פותח/ת השרשור
מגניב ראיתי המחירים ממש מחירים טובים השאלה אם כל הזמן יש שם מחירים כאלה? והאם המחירים הללו לא בגלל שזה קרוב לתאריך תפוגה?
ואשמח לדעת מה זה אימנוספייק?

מגניב ראיתי המחירים ממש מחירים טובים השאלה אם כל הזמן יש שם מחירים כאלה? והאם המחירים הללו לא בגלל שזה קרוב לתאריך תפוגה?
ואשמח לדעת מה זה אימנוספייק?

המחירים תמיד נמוכים, עוד לא יצא לי לראות שהם חזרו לשווי "המקורי" שלהם. תמיד יש איזושהי הנחה או מבצעים שהם עושים.

‫Aminoshop - אמינו ספייקינג - Amino spiking: הסוד הקטן... | Facebook‬ אמינו ספייק

• פותח/ת השרשור
שאלה לגבי האמינוספייק למה זה לא טוב שיש BCAA?
ולגבי חלבון אקסטרים האם טעם שוקולד לבן טוב?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית