הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכרית של כף יד ימין

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
היה לי אימון ביום חמישי וכנראה שתפסתי לא נכון בסקוואט וכנראה שהמוט לחץ לי על עצב מסוים או עצר את הדם, כמו כן המוט החליק לי מהיד ולקראת הסוף תפסתי אותו רק עם האגודל ואצבע האמה. האזור לא כואב אך הוא טיפה יותר נפוח ביחס ליד השנייה ונהיו לי שם ורידים די בולטים. כאשר אני מלטף את האזור אני מרגיש כאילו האזור רדום, בנוסף לכך אני מרגיש שהאזור רדום כאשר אני מרים משהו עם האגודל ואצבע המורה ומסובב את היד. היום באימון האזור כאב לי כשאחזתי לא נכון אך כששיניתי לאחיזה נכונה האזור לא כאב והמוט לא החליק מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לטפל בזה?
תודה מראש!.

שלום לכולם.
היה לי אימון ביום חמישי וכנראה שתפסתי לא נכון בסקוואט וכנראה שהמוט לחץ לי על עצב מסוים או עצר את הדם, כמו כן המוט החליק לי מהיד ולקראת הסוף תפסתי אותו רק עם האגודל ואצבע האמה. האזור לא כואב אך הוא טיפה יותר נפוח ביחס ליד השנייה ונהיו לי שם ורידים די בולטים. כאשר אני מלטף את האזור אני מרגיש כאילו האזור רדום, בנוסף לכך אני מרגיש שהאזור רדום כאשר אני מרים משהו עם האגודל ואצבע המורה ומסובב את היד. היום באימון האזור כאב לי כשאחזתי לא נכון אך כששיניתי לאחיזה נכונה האזור לא כאב והמוט לא החליק מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לטפל בזה?
תודה מראש!.

אין טיפול מיוחד.
ככל הנראה הייתה חבלה/מתיחה שאולי לא הרגשת בזמן הסקוואט.
הפעלה עדינה יותר כל כף היד והימנעות מלחץ ישיר עם מוט/משהו אחר על האזור אמור להקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית