הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חושב על להתחיל להתאמן, אבל קיימת בעיה ..

Mr.Haim

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
אני בן 20 ואני שוקל כמעט 130 קילו, והגובה שלי הוא 169, בעבר התאמנתי במכון כושר והפסקתי, וככה זה חזר על עצמו עד שהפסקתי להתאמן שם לגמרי.
אני מעוניין לחזור להתאמן אבל יש את המניעה של הקודם "להרזות" ורק אז החיטוב וכל השאר. בקיצור אין לי למי לפנות את האמת ואולי זה יישמע לכם נדוש ובעייתי אבל אני רוצה וצריך שאולי תתנו לי טיפים איך אני אוכל להתמיד במכון ולא להפסיק גם כשהדרך היא תהיה קשה ותלולה ובעייתית קצת.
אני באמת מקווה שזה הפורום הנכון.
תודה.

אהלן חבר..

בראש ובראשונה אתה חייב להכניס לעצמך לראש שזה הבריאות שלך לפני שרירים\חיטוב וכל זה..
אם אתה לא תעשה לעצמך סוויצ' בראש אף אחד לא יוכל, ברור שמאמן אישי צמוד ותמיכה זה תמיד מועיל אבל זה חייב לבוא ממך.

* אתה תמיד יכול להירשם ליעוץ אישי עם משה באתר, הוא יעזור לך ויכוון אותך ויוכל לענות לך על כל שאלה ובעיה וככה לא תתקע. וברגע שלא תתקע ותתחיל לראות תוצאות המוטיבציה תבוא מעצמה.

* תמיד תוכל לשאול פה שאלות אנשים ישמחו לענות לך ולעזור לך.
חוץ מזה שתוכל להיכנס לאתר קליוגרם ולהתחיל לקרוא מאמרים ולאט לאט תצבור את הידע בעצמך (מניסיון אישי זה תורם למוטיבציה).

מאחל לך ים בהצלחה..

לדעתי רק ליווי מקצועי. תמצא מאמן אישי טוב שילווה אותך לפחות פעם בשבוע עד שהאימונים יהפכו לשגרה.
בשלב הראשון תכנס למסגרת אימונים ואח"כ תשלב תזונה.

כמו שאמרו לך, השינוי צריך להתחיל בך, אתה צריך להבין שזה הבריאות שלך, זה לא מותרות.
לצורך השגת המטרה תצטרך ככל הנראה מאמן אישי, אחד טוב שילווה אותך לאורך כל התהליך גם בימים שאתם לא מתאמנים.
הייתי מציע את עצמי, אבל אני מהוד השרון\כפר סבא.

אהלן

כשהייתי ילד גם אני סבלתי מהשמנת יתר.

מה שעשיתי בשנים האחרונות כשהתחלתי שוב להתאמן כדי לתת לעצמי מוטיבציה זה לצלם את עצמי במצב הנוכחי שלי ולשים בפלאפון כדי שכל פעם שאהיה מצוברח(ויהיו לך רגעים כאלו) אני "אזכר" בשביל מה התחלתי את התהליך.

במקרה שלי אישית הדבר והבנאדם שהניע אותי לחזור להתאמן היה דוד שלי שלא התראתי איתו מעל חצי שנה ואז הוא העיר משו על המשקל שלי(לא זוכר כבר מה...). במקום לבכות על זה, תיעלתי את כל הנחישות והאנרגיה למקום טוב - הלכתי להתאמן. תעשה זאת גם אתה.

תעשה מנוי למכון כושר, בהתחלה זה יהיה "קשה" ( לא באמת, רק בראש שלך...)- אתה תסחוב את עצמך למכון ויהיו לך 200 סיבות למה לא ללכת, אבל תלך ותלך עד שזה יהפוך לשגרה ואתה לא תדמיין שגרה שבה אתה לא הולך להתאמן במיוחד כשיעבור הזמן ואתה תתחיל לראות שינוי ולשאוב מזה מוטיבציה.

גם אני התחלתי להתאמן אחרי שראיתי שאני מתחיל להשמין. עליתי עשר קילו במהלך תקופת ההשמנה ואז החלטתי לקחת את עצמי בידיים.
כרזה שקלתי 74 ועלית ל 83.
כיום אני שוקל 92 קילו עם אחוז שומן יחסית נמוך.
העיקר זה התמדה, התמדה ותכנית.
אני ממליץ לך לראות את הסרטון הבא:
יוסי קלמנוביץ המאמן של ACT נותן הרצאה על מנטליות והתמדה בהרזיה.
מאחל לך המון בהצלחה.

Back
למעלה תחתית