עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שזה מספיק רק כדי לשרוד. לא כדי לחיות.ההמלצות הם 0.8 פר קילו מ.ג
מה ההבדל?שזה מספיק רק כדי לשרוד. לא כדי לחיות.
מתנצל. חשבתי שתבין את הסאבטקסט.מה ההבדל?
אני יכול להוכיח שזה אותו דבר על ידי יחס גרירה כפול:
1. אם אתה שורד אתה חי.
2. אם אתה חי אתה שורד.
הוכחנו כי אתה חי אמ"מ אתה שורד.
מ.ש.ל.
נשאל את הדוקטור אם ההוכחה תופסת? @coldfire
האמת שלא הבנתי אותך, "לחיות" מתקשר ללחיות טוב, אבל להתאמן לוא דווקא קשור ללחיות טוב, לפחות אצל רוב מהעולם, אז תסביר לי את ההקשר 🫤מתנצל. חשבתי שתבין את הסאבטקסט.
זה בוודאות לא האידאלי, זה כמו שתמלא דלק ברכב רק כדי ליסוע עוד קילומטר אבל הנורית של הדלק מהבהבת.שזה מספיק רק כדי לשרוד. לא כדי לחיות.
אבל, ובכן, גם ככה מדובר על מישהו שהצליח למצוא תירוץ לא להתאמן, כלומר מעניין אותו רק לשרוד.
פשוט הם לא מזינות את מערכת העצבים, וגם אי אפשר לייצר מהם אנרגיה בצורה אנאירובית, וגם לא קשורות לאף תהליך הורמונלי/מטאבולי שקורה בגוף האדם, מעניין מי האידיוט שהכניס אותם לאבות המזון.מכיוון שאין צורך בפחמימות
למה אין?מכיוון שאין צורך בפחמימות
חשבת פעם לכתוב פטנט על הידע שלך בפיזיולוגיה?פשוט הם לא מזינות את מערכת העצבים, וגם אי אפשר לייצר מהם אנרגיה בצורה אנאירובית, וגם לא קשורות לאף תהליך הורמונלי/מטאבולי שקורה בגוף האדם, מעניין מי האידיוט שהכניס אותם לאבות המזון.
אם אתה לא מתאמן אירובי אז אין.למה אין?
ולמה יש כשאתה מתאמן?
לא הבנתי אותך..חשבת פעם לכתוב פטנט על הידע שלך בפיזיולוגיה?
לפחות לך לגוגל לפני שאתה רושם כאלה דברים..
לדבר עם קטוגנים זה כמו לדבר עם טבעונים, רק בכיוון השני של התזונה.מזינה את מערכת העצבים היא לא, כי להזין (כל דבר בגוף) גם חלבון ושומן יכולים.
לייצר אנרגיה בצורה אנאירובית? ובצורה אירובית אי אפשר? (אפשר וגם את זה אפשר לעשות גם עם שומן וחלבון).
הקשר שלהם להתליכים מטאבולים הוא בעיקר שלילי ואין שום צורך הורמונאלי בפחמימות.
אבות המזון זה חרטא.
אין לגוף צורך קיומי בפחמימות ובניגוד לשומן וחלבון, אדם יכול להתקיים יופי בלעדיהן (ראה ערך "דיאטה קטוג'נית").
אני לא בדיאטה קטוג'נית ומעולם לא הייתי.לדבר עם קטוגנים זה כמו לדבר עם טבעונים, רק בכיוון השני של התזונה.
בכל אופן, נראה לי שאתה זה שצריך לפתוח את הגוגל ולהתחיל לקרוא.
הייתי ממליץ לך להתחיל מהאשכול שפתחתי בנושא
לגוף יש צורך בפחמימות, זה שהוא מצליח להסתדר בלי פחמימות לא אומר שהוא יעבוד באקטיביות, עובדה שלדיאטה הקטוגנית יש המון חסרונות.עובדתית, לגוף אין שום צורך בפחמימות.