הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי שורפי שומן

Bochnik

משתמש מתחיל
60
3
נק' מוניטין:
3
60
3
כרגע אני בתקופת חיטוב שבמשך חודש של תזונה נכונה ואימונים הורדתי 3 קילו מ94 ל91 וכשאני אגיע ל87 קילו אני רוצה להשתמש בשורפי שומנים והשאלה שלי היא כזאת איזה שורף שומן שקיים היום הוא באמת באמת יעיל בשילוב תזונה נכונה ואימונים אם אתם לא מכירים אני אפילו אשמח לדעת אילו ערכים ואילו חומרים אני אמור לחפש בשורף שומן כדי לדעת שהוא אפקטיבי

ועוד דבר קטן בלי תגובות שכוללות את הקלאן ויהובמין אני פשוט לא רוצה להשתמש בדברים כאלה

אין כאלה, רוב המוצרים הנמכרים כביכול מכילים קפאין עם יהומבין במינון נמוך ועוד כמה שטויות, לכן זה בזבוז כסף. עדיף להמשיך בחיטוב כרגיל עם תזונה נכונה ואימונים, אם אתה ממש רוצה אתה יכול לתסף בקפאין. השורפי שומן שבאמת עובדים לא חוקיים.

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול למה לא יוהימבין וקלן?
פשוט מתוך האמונה שמה שבא בקלות הולך בקלות אני לא מאמין גם בכל הבולשיט האינטרנטי של 4 שבועות להיות מחוטבים כי גם אם זה יעזור זה יעלם בשבוע מניסיון וזה לא שווה תסבל מי שבאמת רוצה להתחטב אסור לו לקחת קיצורי דרך זאת עבודה קשה שנצברת חודש אחרי חודש קיצוצים בתפריט לאט לאט שמביאה תוצאות ארוכות טווח

פשוט מתוך האמונה שמה שבא בקלות הולך בקלות אני לא מאמין גם בכל הבולשיט האינטרנטי של 4 שבועות להיות מחוטבים כי גם אם זה יעזור זה יעלם בשבוע מניסיון וזה לא שווה תסבל מי שבאמת רוצה להתחטב אסור לו לקחת קיצורי דרך זאת עבודה קשה שנצברת חודש אחרי חודש קיצוצים בתפריט לאט לאט שמביאה תוצאות ארוכות טווח
קלן לא עושה קיצורי דרך.
לא כאלה מהותיים בכל אופן.

• פותח/ת השרשור
קלאן זה תרופה שנתנה פעם לחולי אסטמה אני יכול להשיג קלאן בשיחת טלפון השאלה היא אם אני לא הולך להתחרות בתחרות פיטנס האם שווה את זה

קלאן זה תרופה שנתנה פעם לחולי אסטמה אני יכול להשיג קלאן בשיחת טלפון השאלה היא אם אני לא הולך להתחרות בתחרות פיטנס האם שווה את זה
שלא תחשוב שאני מעודד צריכת קלן, סה"כ אמרתי את דעתי בנושא.
אם אתה לא מתכוון לגעת בחומרים, המשך בחיטוב הרגיל.

שמע מה אני אגיד לך, קלן זה לא בדיוק קיצור דרך ואני משאר שאפשר להגיד את זה על כל דבר, קריאטין זה קיצור דרך וגם אבקת חלבון זה קיצור דרך לאנשים שלא רוצים להכין עוף, השאלה המקורית שלך הייתה לגבי שימוש בשורפי שומן אז תסכים איתי שאין לך בעיה בלקחת קיצורי דרך.
ושום דבר לא הולך אם אתה יודע לשמור עליו כמו שצריך.
אני לא יודע על איזה "חיטוב ב-4 שבועות בטריק הפשוט הזה" נפלת אבל במקרה שלך הייתי נכנס לאשכול הזה: ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")
וקורא קצת, בסופו של היום זה החלטה שלך אבל לא הייתי פוסל שום דבר כל כך מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית