הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיתה בתור פחמימות?

• פותח/ת השרשור Kenny
  • פורסם בתאריך

Kenny

משתמש פעיל
363
0
נק' מוניטין:
0
363
0
היי, הוספתי לתפריט שלי 2 פיתות ביום שזה בערך 500 קלוריות ו 107 פחמימות.
עכשיו כמה אנשים אמרו לי שפיתה נחשב ל "פחמימה ריקה" וזה לא מוסיף יותר מדי לתזונה שלי.
השאלה שלי, האם זה נכון? או שזה נחשב עדיין ל 107 פחמימות ו 500 קלוריות כמו כל מוצר אוכל אחר...

תודה.

היי, הוספתי לתפריט שלי 2 פיתות ביום שזה בערך 500 קלוריות ו 107 פחמימות.
עכשיו כמה אנשים אמרו לי שפיתה נחשב ל "פחמימה ריקה" וזה לא מוסיף יותר מדי לתזונה שלי.
השאלה שלי, האם זה נכון? או שזה נחשב עדיין ל 107 פחמימות ו 500 קלוריות כמו כל מוצר אוכל אחר...

תודה.
אין דבר כזה פחמימות ריקות.
כל עוד שזה לא המקור היחיד לפחמימה ויש גיוון בתפריט הכל בסדר

כמסכים עם יואב.

אולימה שאמרו לך התכוונו שבפיתה אין ערך מוסף כמו מינרלים וסיבים תזונתיים, אבל אם התזונה שלך מגוונת ומאוזנת אז לא צריכה להיות בעיה

• פותח/ת השרשור
שאלה על הדרך: אתם מחשבים את החלבון שלכם לפי האוכל הכללי של אותו היום, או מחשבים אותו רק ממוצרים של חלבון מלא כמו בשר ביצים וכו'...?

שאלה על הדרך: אתם מחשבים את החלבון שלכם לפי האוכל הכללי של אותו היום, או מחשבים אותו רק ממוצרים של חלבון מלא כמו בשר ביצים וכו'...?
בעיקרון מחשבים לפי מה שאכלת כל היום, אבל מניסיון שלי זה סתם מציק לספור כל שטות, אז תספור רק לפי מה שיש לו יותר מאיזה כמה גרמים בודדים, ככה יהיה לך יותר קל לחשב, וגם אתה מכניס ככה קצת יותר חלבון מהמינימום שאתה צריך
ולגבי הפיתה, יש מי שקורא לזה פחמימה ריקה כי אתה מקבל שם כמעט נטו פחמימה יחסית זמינה בלי כלום נוסף, אבל כמו שיוגב אמר, אם זה 1-2 ביום והדיאטה שלך לא מבוססת על זה, אז זה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
אני גם ככה משתמש ב MYFITNESSPAL אז אני מכניס את כל האוכל שאני אוכל ורואה בדיוק כמה חלבון\פחמימה\שומן יש לי.
וכן התפריט שלי מכיל הרבה הכל מהכל, הפיתה זה סתם להוסיף פחמימות לתפריט בשביל להגדיל את הקלוריות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית