ייעוץ תפריט לחיטוב

ג'ניה

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
ערב טוב,
תזונאי בנה לי תפריט לחיטוב.
מעוניין לקבל חוות וביקרות על התפריט.
20160301_214318.jpg

משקל:98.4
גובה:1.88
אחוז שומן: 18.8

שמע אין ערכים לתפריט.... ככה שאני קצת מתקשה ואני לא הולך לחשב הכל, מה הסיכוי שתחשב במחשבון קלוריות כדי שאני אוכל לתת לך תשובה בונה?

• פותח/ת השרשור
שמע אין ערכים לתפריט.... ככה שאני קצת מתקשה ואני לא הולך לחשב הכל, מה הסיכוי שתחשב במחשבון קלוריות כדי שאני אוכל לתת לך תשובה בונה?
יש לך מחשבון קלריות שאתה ממליץ לעבוד איתו?שאני אחשב במדויק את הערכים

תמיד אני מתקשה להבין מדוע מכניסים את הקוטג' בתפריט הבוקר ולא כארוחה מסכמת אשר סוגרת את היום.
הרי החלבון הוא קזאין- מתפרק לאט. בבוקר המטרה להכניס כמה שיותר מהר את החלבון לגוף כדוג' ביצים. אז לא עדיף לצורך העניין להחליף את החלבונים?

• פותח/ת השרשור
תמיד אני מתקשה להבין מדוע מכניסים את הקוטג' בתפריט הבוקר ולא כארוחה מסכמת אשר סוגרת את היום.
הרי החלבון הוא קזאין- מתפרק לאט. בבוקר המטרה להכניס כמה שיותר מהר את החלבון לגוף כדוג' ביצים. אז לא עדיף לצורך העניין להחליף את החלבונים?
לפעמים אני מגוון ואוכול ביצים בבוקר וקוטג בערב. העיקר בסוף היום להגיע לערכים שאתה צריך.

בטונה יש כספית לא מומלץ לאכול הרבה
בטונה שמביאים לארץ יש פחות כספית ברמה המסוכנת כך שניתן לאכול 2 ביום.
משרד הבריאות גם פרסם הצהרה אם אני לא טועה בנושא.

200 גרם חלבון (ספרתי חלבון גם מאורז וגם משיבולת שועל)
51.7 גרם שומן
178.4גרם פחמימות
לדעתי בחיטוב תוריד את הפחמימה ל 150 כהתחלה, ותעלה את השומן לפחות שיהיה שווה ערך למ.ג
כלומר 80-90

זה לא ממש משנה לרוב המתאמנים הממוצעים.
קזאין\ מי חלבון... העיקר להכניס חלבון ושהתפריט יהיה מורכב ברובו מחלבון מלא .

• פותח/ת השרשור
בטונה שמביאים לארץ יש פחות כספית ברמה המסוכנת כך שניתן לאכול 2 ביום.
משרד הבריאות גם פרסם הצהרה אם אני לא טועה בנושא.

לדעתי בחיטוב תוריד את הפחמימה ל 150 כהתחלה, ותעלה את השומן לפחות שיהיה שווה ערך למ.ג
כלומר 80-90

התחלתי בתחילת החיטוב עם 150, היתי ממש רעב ואחרי שבועיים העלתי ל180,והוספתי יותר אירובי.
אם אני מוסיף עוד 30 גרם שומן זה יוצא 270 קלוריות. זה בסדר ?

אם אני מוסיף עוד 30 גרם שומן זה יוצא 270 קלוריות. זה בסדר ?
אתה יכול להוריד קצת בחלבון.. פי 2 ממשקל הגוף שלך זה בסדר גמור.
אח"כ כשתקצץ עוד פחמימה אז תוסיף עוד קצת חלבון או שומן.

כאן הבעיה, אני חושב שכל מי שרוצה ו/או מנסה לפתח גוף בקטגוריות של מתחילים וחובבנים לשם התחביב גרידא, ועדיין רואים בחדר כושר ובתזונה כדבר בלתי נפרד משגרת חייהם, צריכים לדעת דבר או שניים באשר לצריכת החלבון בכלל (כמויות וכו/) ובאשר לסוגם בפרט (קזאין, מי גבנה, ביצים וכו').

לא אחת אני שומע ממתאמנים שאוכלים בבוקר קוטג' מכיוון שהוא מתעכל יותר מהר מביצה/חז"ע וכיו"ב, בעוד שמבחינת סוג החלבון הנ"ל הוא הכי גרוע בבוקר.

בקיצור- איני מתיימר להיות בודי בילדר. אולם, בתור תחביב אני נותן בזה נשמתי למעלה מ-8 שנים, וכדאי לדעת מה מכניסים לגוף שעה שאדם בוחר מרצון להיכנס למסלול הנ"ל.

כאן הבעיה, אני חושב שכל מי שרוצה ו/או מנסה לפתח גוף בקטגוריות של מתחילים וחובבנים לשם התחביב גרידא, ועדיין רואים בחדר כושר ובתזונה כדבר בלתי נפרד משגרת חייהם, צריכים לדעת דבר או שניים באשר לצריכת החלבון בכלל (כמויות וכו/) ובאשר לסוגם בפרט (קזאין, מי גבנה, ביצים וכו').
מי שמתכונן לעלות על במה ונמצא בקטגוריה המתאימה, אין ספק שהתזונה קריטית יותר.
אני התייחסתי יותר לג'ו הממוצע שפוקד את חדר הכושר.

אם כבר עסקינן בתפריט של חיטוב,

אשמח ליעוץ בנוגע לארוחה 6. לרוב כל לילה אני אוכל גביע קוטג' 1%, כעת יש לי במקרר 9%, ההתלבטות מה כדאי לאכול, את הקוטג' או לאכול שוב 150 ג' חז"ע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית