הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב התחתון לאחר כשל בדדליט

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
חזרתי להתאמן לא מזמן, חבר איתגר אותי לנסות 140 קג דדליפט (110 עלה יחסית בקלות) וכמו מפגר ניסיתי. המוט התרומם טיפה ולאחר מכן הרגשתי דקירה בגב התחתון ועזבתי את המוט ... יומיים לאחר מכן הרגשתי שאין כבר כאב רציני אז הלכתי להתאמן ואחרי האימון הכאב חזר ... אני רוצה להסביר את הכאב: זה מעין דקירה בגב התחתון שמורגשת כשאני מתכופף במהירות/מיישר את הגב במהירות לאחר ההתכופפות אם אני מתקוף לאט ומיישר את הגב לאט לאט זה כמעט ולא כואב רק כאילו שאני עושה את זה "מתפרץ" זה כואב...
אני בצבא ועד שאני אראה אורתופד אני כבר אשתחרר נראה לי... מה כדאי לעשות?

חזרתי להתאמן לא מזמן, חבר איתגר אותי לנסות 140 קג דדליפט (110 עלה יחסית בקלות) וכמו מפגר ניסיתי. המוט התרומם טיפה ולאחר מכן הרגשתי דקירה בגב התחתון ועזבתי את המוט ... יומיים לאחר מכן הרגשתי שאין כבר כאב רציני אז הלכתי להתאמן ואחרי האימון הכאב חזר ... אני רוצה להסביר את הכאב: זה מעין דקירה בגב התחתון שמורגשת כשאני מתכופף במהירות/מיישר את הגב במהירות לאחר ההתכופפות אם אני מתקוף לאט ומיישר את הגב לאט לאט זה כמעט ולא כואב רק כאילו שאני עושה את זה "מתפרץ" זה כואב...
אני בצבא ועד שאני אראה אורתופד אני כבר אשתחרר נראה לי... מה כדאי לעשות?

אורטופד לא יעזור לך.
ללמוד להתאמן דווקא כן.

מתחת שריר, קרה לי פעמיים ובכל פעם נוטרלתי שבוע למיטה
ה"אתגרים" שמציבים לך לא שווים את זה תאמין לי...

לגבי אימונים, אני הייתי מתרחק מכל אימון כבד לכל חלק בגוף, הרבה מתיחות, מנוחה, ולשמור על המקום חם כמה שיותר במהלך היום

ותתרחק מכל מה שיאמץ את הגב התחתון יותר מדי

• פותח/ת השרשור
מתחת שריר, קרה לי פעמיים ובכל פעם נוטרלתי שבוע למיטה
ה"אתגרים" שמציבים לך לא שווים את זה תאמין לי...

לגבי אימונים, אני הייתי מתרחק מכל אימון כבד לכל חלק בגוף, הרבה מתיחות, מנוחה, ולשמור על המקום חם כמה שיותר במהלך היום

ותתרחק מכל מה שיאמץ את הגב התחתון יותר מדי
האמת זה מרגיש לי כאילו זה עמוד השדרה ולא השרירים ... גם לך זה הרגיש ככה ?

• פותח/ת השרשור
מעדכן ... עשיתי דיקור סיני בקליניקה של דודה שלי ולקחתי הפסקה מהאימונים בנתיים זה משתפר ואני בקושי מרגיש כאבים אבל אחזור להתאמן רק עוד שבוע בערך (לא לוקח סיכונים) ואחזור לאמן רגליים עוד שבועיים ככה נראה לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית