הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בני שובר שיאים אישיים בסקוואט ובנצ'

לדעתי, בני צריך להוריד את הגובה של הראק ולהכנס מתחת למוט כמו שצריך וללכת פחות אחורה עם פחות צעדים ובנוסף לא לשלוח ברכיים ככ קדימה אלא יותר ללכת עם התחת אחורה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי, בני צריך להוריד את הגובה של הראק ולהכנס מתחת למוט כמו שצריך וללכת פחות אחורה עם פחות צעדים ובנוסף לא לשלוח ברכיים ככ קדימה אלא יותר ללכת עם התחת אחורה.

אין אפשרות להוריד את הגובה של המוט, זה לא וולקן פה 😃 מסכים איתך על ללכת פחות אחורה, קיבלתי את ההערה על הברכיים, תודה!

בני בן 16 😃

אני רואה שכבר קיבלת הערה על הברכיים אבל אני רק אנסה לחדד יותר. אמנם העקב לא מתרומם מה שהופך את הסקוואט לתקין, אך כדי להרים משקל עדיף להשתמש הרבה יותר בשרשרת האחורית. תנסה במשך תקופה קצרה לעשות בוקס סקוואט עם מקסימום הוצאת ישבן אחורה ולאחר מכן לבצע סקוואטים עם אצבעות למעלה, זה יכריח אותך לדחוף את הישבן יותר אחורה.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שכבר קיבלת הערה על הברכיים אבל אני רק אנסה לחדד יותר. אמנם העקב לא מתרומם מה שהופך את הסקוואט לתקין, אך כדי להרים משקל עדיף להשתמש הרבה יותר בשרשרת האחורית. תנסה במשך תקופה קצרה לעשות בוקס סקוואט עם מקסימום הוצאת ישבן אחורה ולאחר מכן לבצע סקוואטים עם אצבעות למעלה, זה יכריח אותך לדחוף את הישבן יותר אחורה.

אהבתי, אנסה, תודה!

בני עושה HB, נכון?
אם כן, לא הייתי ממליץ על "תחת יותר אחורה, ברכיים פחות קדימה"
זה יכול להסתיים בGM וכשל.
החזרה השנייה ב80KG הייתה טובה.

יפה שהחלפתם לבני את הנעליים, לא לעניין להסקביט עם נעלי ריצה.
אני חושב שלבני יהיה הרבה יותר נוח נעלי ליפטינג עם עקב. אפשר להזמין נעלי SABO מרוסיה בפחות מ 250 שקל (בערך במחיר של אולסטאר)

יפה שהחלפתם לבני את הנעליים, לא לעניין להסקביט עם נעלי ריצה.
אני חושב שלבני יהיה הרבה יותר נוח נעלי ליפטינג עם עקב. אפשר להזמין נעלי SABO מרוסיה בפחות מ 250 שקל (בערך במחיר של אולסטאר)
מאיפה מזמינים את הנעל הזאת? היא באמת טובה?

SABO Powerlift ב180 שח לפני משלוח זה מחיר מצחיק!!!!
נכון, באמת צחקתי 😃
המשלוח הוא בסביבות 50 ש"ח ככה שגם עם משלוח זה מחיר מצחיק. יש שם גם נעלי דדליפט ב 100 וקצת אם אתה כבר הולך להזמין. יש לי אותן גם, אחלה נעליים, סוליה כמעט בעובי של סליפרס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית