הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת תפריט מסה

The kabab

משתמש מתחיל
91
14
נק' מוניטין:
14
91
14
שלום אנשים בניתי לעצמי תפריט מסה נמאס לי להיות שחיף

בוקר:

חצי גביע קוטג 5%
50 גרם אגוזי מלך

בית ספר:

4 פרוסות לחם הולנדי/דני
120 גרם גבינ״צ 28% שזה יוצא 4 פרוסות

צהריים;

250 גרם אורז/כוסמת
200 גרם חזה עוף

ערב:

3 ביצים (180 גרם)
120 טונה בשמן
מזלג מיונז
2 פרוסות לחם הולנדי/דני

ערכים סופיים: 2420 קלוריות, 200 חלבון, 120 שומן, 160 פחמימה

קצת עליי: בן 17 65 קילו 176 ס״מ 15 א.ש
RMR 2080

דברים שאני הייתי מציע לעצמי לשפר זה להוריד קצת מהחלבונים כי זה מלא יחסית לגודל שלי ואין צורך בכ״כ הרבה, לעלות פחמימה ובכללי לעלות ל2700-2800 קלוריות אפילו יותר

מה אתם חושבים?

עריכה: אני אוכל סביבות ה4-5 ירקות יומי הם לא חושבו בתפריט.

לתפריט מאסה יש לך יותר מידי חלבון ושומן ופחות מידי פחמימה.
השאר חלבון על 1.8-2 גרם לכל קילו מ"ג, שומן בסביבות ה-1 גרם לכל קילו מ"ג. את היתר תשלים לערכים מפחמימה.
מלבד הארוחות בבית ספר, לא הייתי מסתמך על לחם כפחמימה עיקרית. יותר אורז/בטטה/תפוחי אדמה יהיו עדיפים.
יתר התפריט נראה בהחלט טוב.

• פותח/ת השרשור
לתפריט מאסה יש לך יותר מידי חלבון ושומן ופחות מידי פחמימה.
השאר חלבון על 1.8-2 גרם לכל קילו מ"ג, שומן בסביבות ה-1 גרם לכל קילו מ"ג. את היתר תשלים לערכים מפחמימה.
מלבד הארוחות בבית ספר, לא הייתי מסתמך על לחם כפחמימה עיקרית. יותר אורז/בטטה/תפוחי אדמה יהיו עדיפים.
יתר התפריט נראה בהחלט טוב.
מסכים איתך, אבל גיליתי שהרבה יותר קל בשבילי להכניס שומן/חלבון מאשר פחמימות(בניגוד לשאר האנשים) פשוט יותר זורם לי לאכול דברים כאלה
השאלה שלי אלייך היא האם זה יפגע בי מבחינה גופנית או יפגע באיכות המסה שלי אם ערכי השומן והחלבון יהיו כל כך גבוהים בניגוד לפחמימות שיחסית נמוכים?

מסכים איתך, אבל גיליתי שהרבה יותר קל בשבילי להכניס שומן/חלבון מאשר פחמימות(בניגוד לשאר האנשים) פשוט יותר זורם לי לאכול דברים כאלה
השאלה שלי אלייך היא האם זה יפגע בי מבחינה גופנית או יפגע באיכות המסה שלי אם ערכי השומן והחלבון יהיו כל כך גבוהים בניגוד לפחמימות שיחסית נמוכים?
לא יפגע כלל.
אבל יהיה לך קשה להתקדם כך, בעיקר בהמשך הדרך.
פחמימה רכיב חשוב מאוד והיא בעצם הפאקטור המשמעותי ביותר בפלוס הקלורי שלך.
כרגע אין לך מספיק ממנה, אולי זה יהיה בסדר להתחלה, אבל במוקדם או במאוחר תיתקע במשקל/כוח/מרץ ועירנות - וכמו הפחמימה הנמוכה תהיה הסיבה

• פותח/ת השרשור
לא יפגע כלל.
אבל יהיה לך קשה להתקדם כך, בעיקר בהמשך הדרך.
פחמימה רכיב חשוב מאוד והיא בעצם הפאקטור המשמעותי ביותר בפלוס הקלורי שלך.
כרגע אין לך מספיק ממנה, אולי זה יהיה בסדר להתחלה, אבל במוקדם או במאוחר תיתקע במשקל/כוח/מרץ ועירנות - וכמו הפחמימה הנמוכה תהיה הסיבה
אוקיי
מודה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית