נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
לא סגור אם צריך להיות בניטרלי שבוע או שבועיים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין כלל אצבע. זה פונקציה של כמה זמן נמשכה המאסה, מה היה הפלוס הקלורי, מהו אחוז השומן שלך, ועוד ועוד...לא סגור אם צריך להיות בניטרלי שבוע או שבועיים.
המסה שלי היית רק 3/4 חודשיםאין כלל אצבע. זה פונקציה של כמה זמן נמשכה המאסה, מה היה הפלוס הקלורי, מהו אחוז השומן שלך, ועוד ועוד...
אני בכל מקרה ממליץ להישאר בנייטרלי לפחות שבועיים, אם לא יותר.
בזמן הזה אתה עשוי לאבד מעט משקל גוף, אולי עקב ירידה בכמות הנוזלים. אז אל תיבהל - אתה לא נכנס לגרעון, רק נוזלים...
לך על שבועיים נייטרליהמסה שלי היית רק 3/4 חודשים
תשמע אני לא זוכר איך לעשות תחישוב אבל משקל 80 - גובה 1.73 - גיל 20 - FB'W 3 timesלך על שבועיים נייטרלי
לא מאמין גדול בחישוב ע"פ נוסחאות. יש כאן את עניין חילוף החומרים שמאוד משפיע - ולך (ולאף אחד אחר) אין מושג מהו.תשמע אני לא זוכר איך לעשות תחישוב אבל משקל 80 - גובה 1.73 - גיל 20 - FB'W 3 times
מה הניטרלי שלי?
כן אני פשוט רוצה שזה יהיה תקופת חיטוב מדויקת ויעילה ועם הנוסחאות יעזרו אז זה יהיה מעולה..לא מאמין גדול בחישוב ע"פ נוסחאות. יש כאן את עניין חילוף החומרים שמאוד משפיע - ולך (ולאף אחד אחר) אין מושג מהו.
פשוט תרד בקלוריות לאט, עד שאתה מגיע למצב שאתה נשאר על אותו משקל למשך שבוע-שבועיים - זה יהיה הנייטרלי שלך
אין תחליף לניסיון בשטח. בכל מקרה יש את הנוסחא במאמרים על חטוב/מאסה בפורטלכן אני פשוט רוצה שזה יהיה תקופת חיטוב מדויקת ויעילה ועם הנוסחאות יעזרו אז זה יהיה מעולה..
הקטע זה שאני מפחד לרדת במשקל אז הנוסחא בערך תביא לי אינדיקציה פחות או יותר כמה לאכול .