הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ניטרלי בין מסה לחיטוב

לא סגור אם צריך להיות בניטרלי שבוע או שבועיים.
אין כלל אצבע. זה פונקציה של כמה זמן נמשכה המאסה, מה היה הפלוס הקלורי, מהו אחוז השומן שלך, ועוד ועוד...
אני בכל מקרה ממליץ להישאר בנייטרלי לפחות שבועיים, אם לא יותר.
בזמן הזה אתה עשוי לאבד מעט משקל גוף, אולי עקב ירידה בכמות הנוזלים. אז אל תיבהל - אתה לא נכנס לגרעון, רק נוזלים...

• פותח/ת השרשור
אין כלל אצבע. זה פונקציה של כמה זמן נמשכה המאסה, מה היה הפלוס הקלורי, מהו אחוז השומן שלך, ועוד ועוד...
אני בכל מקרה ממליץ להישאר בנייטרלי לפחות שבועיים, אם לא יותר.
בזמן הזה אתה עשוי לאבד מעט משקל גוף, אולי עקב ירידה בכמות הנוזלים. אז אל תיבהל - אתה לא נכנס לגרעון, רק נוזלים...
המסה שלי היית רק 3/4 חודשים

תשמע אני לא זוכר איך לעשות תחישוב אבל משקל 80 - גובה 1.73 - גיל 20 - FB'W 3 times
מה הניטרלי שלי?
לא מאמין גדול בחישוב ע"פ נוסחאות. יש כאן את עניין חילוף החומרים שמאוד משפיע - ולך (ולאף אחד אחר) אין מושג מהו.
פשוט תרד בקלוריות לאט, עד שאתה מגיע למצב שאתה נשאר על אותו משקל למשך שבוע-שבועיים - זה יהיה הנייטרלי שלך

• פותח/ת השרשור
לא מאמין גדול בחישוב ע"פ נוסחאות. יש כאן את עניין חילוף החומרים שמאוד משפיע - ולך (ולאף אחד אחר) אין מושג מהו.
פשוט תרד בקלוריות לאט, עד שאתה מגיע למצב שאתה נשאר על אותו משקל למשך שבוע-שבועיים - זה יהיה הנייטרלי שלך
כן אני פשוט רוצה שזה יהיה תקופת חיטוב מדויקת ויעילה ועם הנוסחאות יעזרו אז זה יהיה מעולה..
הקטע זה שאני מפחד לרדת במשקל אז הנוסחא בערך תביא לי אינדיקציה פחות או יותר כמה לאכול .

כן אני פשוט רוצה שזה יהיה תקופת חיטוב מדויקת ויעילה ועם הנוסחאות יעזרו אז זה יהיה מעולה..
הקטע זה שאני מפחד לרדת במשקל אז הנוסחא בערך תביא לי אינדיקציה פחות או יותר כמה לאכול .
אין תחליף לניסיון בשטח. בכל מקרה יש את הנוסחא במאמרים על חטוב/מאסה בפורטל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית