הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצב העלייה שלי במשקל.

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
שלום וברכה, התחלתי להתאמן לפני שבועיים וחצי. (גובה 1.70 גיל 20)

מאז שהתחלתי להתאמן עד היום שמרתי על מאזן קלורי חיובי של 500 קלוריות בכמה שיותר דיוק, הכל בשקילה ובכמה שיותר דיוק יכול להיות שיש כמה קלוריות לפה, כמה קלוריות לשם.

התחלתי במשקל של 57.7, לאחר שבוע נשקלתי ושקלתי 58.8, היום לאחר שבוע נשקלתי שוב והמשקל הוא 60.4 (בפעם הזאת באתי עם מכנס ארוך ובפעמים השניות עם מכנס קצר, המכנס הארוך שקלתי אותו והוא שוקל 400 גרם אני מאמין איזה 200 גרם יותר מהקצר, ככה שאולי המשקל האמיתי הוא 60.2 משהו כזה).

איך העלייה הזאת? האם אני צריך להוריד קלוריות מהמאזן מ500 ל300? האם העלייה טובה? מה דעתכם?

אשמח לעצתכם, תודה רבה.

אין סיבה שתעלה קילו בשבוע. תוריד 300 קלוריות מהתפריט.
באיזה תוכנית אתה?

אין סיבה שתעלה קילו בשבוע. תוריד 300 קלוריות מהתפריט.
באיזה תוכנית אתה?
מה הקשר באיזה תוכנית הוא הוא רק התחיל להתאמן
מכל תוכנית הוא יגדל ויתפתח והעליה במשקל לא קשורה לתוכנית אלה במה שהוא אוכל..
הוא עושה FBW כאילו התוכנית היא זאת שמשפיעה על עליה במשקל
עליה במשקל זה אוכל ובנאדם שמתחיל מאוד רזה ועולה ככה בתור התחלה לדעתי זה בסדר גמור.
הוא רזה והוא צריך לאכול והוא אוכל 500קלוריות מעל המאזן הקלורי עם הוא יוריד קלוריות ופחמימה זה יבוא על חשבון הכוח בהמשך.

@gaga1234 הוא כתב שהוא בפלוס קלורי של 500. מזה לא עולים בשבוע, כלומר הוא יותר קרוב לפלוס 1000
בנוסף בשבועות הראשונים האימונים עדיין לא מספיק עצימים בשביל פלוס קלורי כך כך גדול.
אחרי חודשיים ב ss, אפשר לחשוב על פלוס קלורי גדול כאשר המשקלים כבדים
בדרך הזאת עוד שבועיים יהיה פוסט "נהייתי שמן"

@gaga1234 הוא כתב שהוא בפלוס קלורי של 500. מזה לא עולים בשבוע, כלומר הוא יותר קרוב לפלוס 1000
בנוסף בשבועות הראשונים האימונים עדיין לא מספיק עצימים בשביל פלוס קלורי כך כך גדול.

הוא לא יהיה שמן והוא לא עושה SS הוא עושה FBW עם תרגילים מוכרבים שזה מעולה וגם מזה הוא יתפתח
הבנאדם אוכל באופן מדוד וזה 500קלוריות מעל המאזן והמשקלים שלו כבר נהיו יחסית כבדים לו וקצת קשה לו כבר הוא לא מרים בקלות אותם
ואני יודע את זה כי אני זה שמדריך תבנאדם איך להתאמן והוא חבר טוב שלי
הוא פתח תפוסט בישביל לדעת עם עליה של קילו בשבוע היא דרסטית ובאמת יש צורך להוריד קלוריות או לא
אני טוען שלא כי זה יבוא על חשבון הכוח שלו ועם הוא לא יאכל מספיק הוא לא יתאושש בין האימונים ולא יתקדם בכוח
בסך הכל גם הבנאדם אוכל 500קלוריות מעל המאזן הוא אומר שהכל מדוד ואני מאמין לו.
בכל מקרה אני חושב שעדיף שימשיך לאכול ככה כי המשקלים כבר נהיו כבדים יחסית בישבילו והוא חייב להתאושש בין לאימון..
בכל זאת עם לך או למישהו פה יש דעה אחרת אשמח לשמוע אותה.

• פותח/ת השרשור

הסברתי שאני שוקל את כל האוכל שאני מכניס ומחשב. אני לא בפלוס של 1000 קלוריות. אני משתדל להיות כמה שיותר מדוייק, יכול להיות שפלוס של 500 הוא יותר מידי בשבילי, אין לי מושג.

אני באמת משתדל לחשב כמה שיותר טוב, אני לא מתקרב אפילו לפלוס של 1000 זה המון.

kcwjykffzzjy.jpg

זה בערך מה שאני אוכל ביום, רק שלפעמים את הטונה אני מחליף בקוטג' וכו' או את האורז בפסטה, כל מיני רוטציות שאני עושה. אבל זה בערך סכום הקלוריות שאני מגיע אליו באוכל.

בנוסף אני שותה חצי מנה של גיינר סופר אפקט עם 2 כוסות חלב והערך של זה הוא 830 קלוריות ביחד עם החלב.

הBMR שלי כפול 1.2 הוא 1,911. פלוס 500 זה 2,411.

1568 קלוריות פלוס 830 זה 2396 בערך, אלו הסכומים של הקלוריות שאני מכניס בערך כל יום.

אני בוודאות לא מתקרב למאזן של פלוס 1000.

נערך לאחרונה:
@gaga1234 @TylerDurdenXx
זאת מתמטיקה פשוטה מפלוס 500 קלוריות יומי לא עולים שבועיים ברציפות קילו בשבוע. משהו שגוי בחישוב שלכם.

לדעתי עלייה של קילו בשבוע זה הרבה עבור השבועיים הראשונים, אבל זה לשיקולכם.

מבחינת התפריט תשקול שוב את האורז ואת האבוקדו.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
@gaga1234 @TylerDurdenXx
זאת מתמטיקה פשוטה מפלוס 500 קלוריות יומי לא עולים שבועיים ברציפות קילו בשבוע. משהו שגוי בחישוב שלכם.

בהצלחה!

תודה רבה לך על התגובות אחי

@gaga1234 @TylerDurdenXx

בהצלחה!
בכל מקרה אני מכיר תבנאדם שנים ולא רואה שום עליה בשומן סך הכל עלה 2 קילו לא צריך לעשות מזה סרט הכי חשוב שהוא ירכז בלהתחזק ולהתקדם מאימון לאימון ואיך החישוב שלך מה הוא אומר כמה עולים מאזן קלורי של 500? והוא מתקדם מעולה והמשקיעים נהיו קשים קצת עבורו אז הוא חייב להמשיך לאכול זה מה שאני חושב.

נערך לאחרונה:
הגוף יכול להעלות בשנה נגיד 6 קילו שריר אז בחודש יוצא חצי קילו למתאמן מתחיל או למתאמן בסייקל הערכים יכולות לנוע עדיין זה לא אומר שהעלייה שלך נקייה לגמרי... ההמלצות הן על פלוס קלורי של 250-300 נגיד מהמצב הנייטרלי שנקבע לפי משקלך ואופי האימונים/עבודה וכל השאר... אם אתה ממש רזה ביחס לגובה ורוצה לעלות במשקלך גם על חשבון עלייה נקייה אז תמשיך.. לדעתי תיצמד ל300..

הגוף יכול להעלות בשנה נגיד 6 קילו שריר אז בחודש יוצא חצי קילו למתאמן מתחיל או למתאמן בסייקל הערכים יכולות לנוע עדיין זה לא אומר שהעלייה שלך נקייה לגמרי... ההמלצות הן על פלוס קלורי של 250-300 נגיד מהמצב הנייטרלי שנקבע לפי משקלך ואופי האימונים/עבודה וכל השאר... אם אתה ממש רזה ביחס לגובה ורוצה לעלות במשקלך גם על חשבון עלייה נקייה אז תמשיך.. לדעתי תיצמד ל300..
אחי הבנאנדם לא נגע במשקולות בחיים שלו הוא רזה וחלש ואני עוזר לו
השאלה עם להוריד 200קלוריות ולהיות בפלוס של 300קלוריות יבוא על חשבון העליה בכוח שלו
לדעתי כן לכן המלצתי לו להשאר עם אותם קלוריות עוד שבוע לראות כמה הוא עולה ועם זה באמת קיצוני ממש אז להוריד קצת קלוריות
אבל לא חושב שהוא יעלה כמו שהוא עלה בהתחלה וגם יש לציין שהמשקלים כבר נהיו כבדים לבנאדם... הוא חייב לאכול בישביל להתאושש.

מה שרשמתי אין בעיה עם זה פשוט אחרי זה קשה יותר שמע אני התחלתי ב70 קילו להתאמן עד שהגעתי ל105 והתחלתי להתאזן קצת.. אני מבין אותו ואחרים שמתחילים באימונים הכל רץ רק הוא יוכל לדעת אם הפלוס הקלורי עובד בצורה טובה או לא על סמך הרגשה מנטלית משקלים היקפים ועוד.. אני אוהב ללכת על השיטות המאוזנות יותר גם באימונים וגם בתזונה אבל כל אחד וגופו.. העלייה לא תהיה נקייה אנרגיה תהיה לשיקולו כמובן זה לא שזה חוק או משהו רק המלצות אם הולך לו טוב ככה שימשיך..

• פותח/ת השרשור
כן אבל השאלה העיקרית שלי האם זה יבוא על חשבון הכוח? כי כבר מתחיל להיות לי מאוד קשה להתקדם במשקלי עבודה, אני מתקדם במשקלים מאימון לאימון ועכשיו זה התחיל להיות קשה ביותר.

אם אני אוריד את המאזן מפלוס של 500 ל300 עדיין יהיה לי התאוששות טובה בין אימון לאימון וכוח להתקדם במשקלי עבודה?

ברור שכן העניין הוא שהתהליך המתואר הוא טבעי לגמרי העלייה הראשונית חזקה מאוד ואז מתאזנת מתאמנים מתקדמים יותר משתמשים במניפולציות אימונים מתקדמות רק בשביל להוסיף עוד 5 קילו לתרגיל לדוגמה.. גם ב300 קלוריות נוספות יהיה כוח ואנרגיה ההתאוששות היא גם בבניית התוכנית נכון ושינה טובה העלייה ב500 חזקה יותר כמובן פחות מאוזנת אולי.. האנרגיה תלויה בעוד משתנים בתנאי שהחישוב הקלורי הראשוני מדוייק זה חשוב

• פותח/ת השרשור
ברור שכן העניין הוא שהתהליך המתואר הוא טבעי לגמרי העלייה הראשונית חזקה מאוד ואז מתאזנת מתאמנים מתקדמים יותר משתמשים במניפולציות אימונים מתקדמות רק בשביל להוסיף עוד 5 קילו לתרגיל לדוגמה.. גם ב300 קלוריות נוספות יהיה כוח ואנרגיה ההתאוששות היא גם בבניית התוכנית נכון ושינה טובה העלייה ב500 חזקה יותר כמובן פחות מאוזנת אולי.. האנרגיה תלויה בעוד משתנים בתנאי שהחישוב הקלורי הראשוני מדוייק זה חשוב

אני משתדל לדייק כמה שיותר קניתי משקל מטבח אני שוקל הכל ומחשב הכל משתדל להיות כמה שיותר מדוייק. שורה תחתונה מה ההמלצה שלך?

להמשיך בפלוס של 500 ולראות מה יהיה או להוריד ל300? כי חלק אומרים לי ככה וחלק ככה, יש חלק שאומרים לי שזה בסדר ולהמשיך בפלוס של 500.

תמשיך בתפריט הנוכחי. עכשיו הוא פלוס 500, אבל עקב העליה במשקל הוא לאט לאט יצטמצם ויהיה פחות מפלוס 500.
פשוט כשיגיע הזמן בו תתיקע ולא תעלה במשקל במשך שבוע - תוסיף קלוריות

• פותח/ת השרשור
תמשיך בתפריט הנוכחי. עכשיו הוא פלוס 500, אבל עקב העליה במשקל הוא לאט לאט יצטמצם ויהיה פחות מפלוס 500.
פשוט כשיגיע הזמן בו תתיקע ולא תעלה במשקל במשך שבוע - תוסיף קלוריות

אוקיי רק שאלה קטנה מאז ששקלתי 57.7 חישבתי את הRMR שלי מחדש כדי להיות מדוייק ושמרתי על פלוס של 500. אז פשוט מעכשיו להמשיך עם הפלוס של ה500 מהRMR הנוכחי שלי שחושב על משקל של 60.4 ולא לחשב יותר עד שאני רואה שאני נתקע ורק אז לחשב מחדש?

אני פשוט רוצה לדעת אם הבנתי אותך נכון במאה אחוז, פשוט אני לא לפי תפריט מדוייק אני כל יום מגוון אבל מחשב את מה שאני אוכל ומגיע לפלוס של 500.

אוקיי רק שאלה קטנה מאז ששקלתי 57.7 חישבתי את הRMR שלי מחדש כדי להיות מדוייק ושמרתי על פלוס של 500. אז פשוט מעכשיו להמשיך עם הפלוס של ה500 מהRMR הנוכחי שלי שחושב על משקל של 60.4 ולא לחשב יותר עד שאני רואה שאני נתקע ורק אז לחשב מחדש?

אני פשוט רוצה לדעת אם הבנתי אותך נכון במאה אחוז, פשוט אני לא לפי תפריט מדוייק אני כל יום מגוון אבל מחשב את מה שאני אוכל ומגיע לפלוס של 500.
הבנת בהחלט נכון. בכל פעם שתיתקע במשקל, הוסף כ-100-200 קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית