הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מעלה את זה לפה קצת באיחור

עם כל הכבוד ויש כבוד, אני לא מבין מה המטרה בכל הסרטונים האלה חוץ מפרסומת עצמית.
אני לא חושב שמה שהמנהלים בפורום אמורים לעשות זה לפרסם את עצמם.

• פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד ואני לא מכיר אותך אז אין כבוד, כל ביצוע ספורטיבי מתקבל פה בברכה - תגובות כמו שלך לעומת זאת קצת פחות.

אם אתה חושב שזה סרטון חסר טעם או לא תרגיל לגיטימי אתה מוזמן לנסות (רמז כנראה שלא תצליח)

אם אתה חושב שזה סרטון חסר טעם או לא תרגיל לגיטימי אתה מוזמן לנסות (רמז כנראה שלא תצליח)
מה לעזאזל הקשר? אין שום קשר בין היכולת או חוסר היכולת של משתמש בפורום לבצע תרגיל מסוים לזכותו להביע את דעתו על עצם הפרסום. מה גם שלא ברור איך התרגיל הזה ספציפית קשור לפורום פאוורליפטינג/וייטליפטינג. מייק הוא אתלט מדהים בעיניי אבל אני מסכים פה עם דאנטה סמית'

מה לעזאזל הקשר? אין שום קשר בין היכולת או חוסר היכולת של משתמש בפורום לבצע תרגיל מסוים לזכותו להביע את דעתו על עצם הפרסום. מה גם שלא ברור איך התרגיל הזה ספציפית קשור לפורום פאוורליפטינג/וייטליפטינג. מייק הוא אתלט מדהים בעיניי אבל אני מסכים פה עם דאנטה סמית'
יש קשר, הקשר כאן הוא לא להיות בלוק ומקובע, הדבר היחיד הוא אולי להעלות את הסרטון הזה בפורום אימונים.
אבל מכאן ועד התגובות שלכם יש מרחק גדול.

• פותח/ת השרשור
אה סקווט זה לא פרסומי והנד סטנד פוש אפס זה פרסומי? מגניב.

אה סקווט זה לא פרסומי והנד סטנד פוש אפס זה פרסומי? מגניב.
עד כמה שאני יודע, סקווט הוא תרגיל שמבוצע בתחרויות פאוורליפטינג והוא גם חלק בלתי נפרד מעולם הוייטליפטינג. הנד סטנד פוש אפס, מרשימים ככל שיהיו (ובעיניי זה מ-א-ו-ד מרשים. בלי ציניות), מקומם בפורום אחר, לדעתי. לא הלנתי על עצם הפרסום. אנשים מפרסמים פה את הישגיהם חדשות לבקרים וזה תורם לקהילה.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאני יודע, סקווט הוא תרגיל שמבוצע בתחרויות פאוורליפטינג והוא גם חלק בלתי נפרד מעולם הוייטליפטינג. הנד סטנד פוש אפס, מרשימים ככל שיהיו (ובעיניי זה מ-א-ו-ד מרשים. בלי ציניות), מקומם בפורום אחר, לדעתי. לא הלנתי על עצם הפרסום. אנשים מפרסמים פה את הישגיהם חדשות לבקרים וזה תורם לקהילה.
יש הבדל בין טענה לחוסר רלוונטיות לפורום ספציפי לבין התגובה הטיפשית בה צידדת, ממליץ לך לקרוא שוב

יש הבדל בין טענה לחוסר רלוונטיות לפורום ספציפי לבין התגובה הטיפשית בה צידדת, ממליץ לך לקרוא שוב
לא, אני עניתי לTVRSP והדגשתי את זכותו של דאנטה סמית' להביע את דעתו, זכות שלדעת TVRSP צריך להרוויח ע''י יכולת וביצועים אישיים.
מה גם, שאני תוהה באיזו נכונות יתקבלו פרסומים בפורום הזה של משתמש שאינו מנהל, באם הוא יעלה סרטונים של מאסל אפס, פלאנצ' ודומיהם לדוגמה

• פותח/ת השרשור
לא, אני עניתי לTVRSP והדגשתי את זכותו של דאנטה סמית' להביע את דעתו, זכות שלדעת TVRSP צריך להרוויח ע''י יכולת וביצועים אישיים.
מה גם, שאני תוהה באיזו נכונות יתקבלו פרסומים בפורום הזה של משתמש שאינו מנהל, באם הוא יעלה סרטונים של מאסל אפס, פלאנצ' ודומיהם לדוגמה
אולי יועברו לפורום אחר, זה התחליף שלי כרגע לפרס וזה מה יש.

לעודד תגובות חסרות טעם זה אחלה. עלה והצלח.

אם אושר היה עושה פה עמידות ידיים כולם היו מתלהבים.

זה תמיד יפה לראות בן אדם ששוקל פחות מ90 מדדלפט מעל רבע טון ועושה סקוואט 200 לחזרות מצליח לשמור על האתלטיות שלו ולעשות עוד דברים מגוונים.

כנראה שאם אין לך כרס ואתה לא חי בסרט של פווארליפטר אז אסור לך לפרסם פה.
חוץ מזה שלמייק עבר תחרותי בהרמת משקולות , שלהזכירכם זה גם חלק מהפורום הזה.

קיצר תגובות קנאות מרשימות ביותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית