מידע מידע על תוסף מסויים

מצב
השרשור נעול

chenzig

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אני מעוניין לדעת מה זה ZMA ומה הוא עושה ולמה כמה ואיך אם אפשר כמה שיותר מידע
ומה זה Glutamine 1000 caps, ומה זה VASSIVE אההה שאלה אחרונה 😃 האם HMB יועיל לי או שרק יועיל לחשבון הבנק של החברה המייצרת?

תודה רבה על העזרה לעוזרים\רות
ולגבי ZMA ו GLUTAMINE האם מישהו שרוצה להגדיל מסת שריר צריך לקחת

נערך לאחרונה:
אז מי שהעביר לך את הקורס מדריכים הוא ביזיון מהלך אם הוא אמר שנדרש להתאמן לפחות 6 פעמים בשבוע, תמחק את כל מה שלמדת שם זה לא יעזור לך בחיים.

לגרות את השריר שש פעמים בשבוע זה אומר שאתה עושה FBW שישה ימים בשבוע? או שאתה עושה חלוקה שאתה עובד על כל שריר פעמים בשבוע? כי זה שני דברים שונים לגמרי, למרות ששניהם לא נכונים, ולעלות 3 ק"ג שריר זה באמת לא שאיפה גבוהה מדי אבל השאלה שלי למה רק 3 ק"ג, מה זה יתן לך? לא לימדו אותך לשאוף יותר גבוה מהמטרה?

לאנשים יש מטרות שונות, אני חושב שהוא לא יודע איך נראים 3 ק"ג של שריר אבל רק הזמן יגיד את שלו.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שאתם הבנתם למה התכוונתי בכלל

אימון A
חזה + יד קדמית

אימון B

גב+ כתף + יד אחורית

אימון C

רגליים

ואז יום אחד מנוחה או שאני עושה ביום הזה רק אימון אירובי
ואז שוב ABC יום מנוחה ושו ABC
בעולם שאני חי בו יש 7 ימים בשבוע משמע יוצא לי לעשות את אימון A פעמיים
B פעמיים ואת C פעמיים
עוד דבר היה פה מישהו שהגיב והביא קישור למאמר שחייבים להשמין כדי לעלות במסת השריר ואמר שמי שאומר שהוא מעלה מסת שריר בלי להשמין הוא שקרן או שמשתמש בחומרים וכדוגמה לכך הוא הביא לי תמונות של באדי בילדרים מקצועיים שבכמות הסמים שהם משתמשים גם מחלקה שלמה של חולי סרטן לא משתמשים
אז בבקשה... לחשוב לפני שכותבים

לדעתי תבודד את היד לאימון אחד
זה יותר יעיל בפיצולים, ככה תהיה לך יד מטורפת

אם אתה עובד על ידיים כמו על הרגליים והגב שלך בטח תהיה לך יד ענקית

• פותח/ת השרשור
תודה אחשלנו... אז אתה מציע לעשות אימון אחד שירכז את הידיים?
יד אחורית וקדמית?
יש לי קצת זכרונות מהקורס עם דברים שזה קצת בעייתי כי 2 השרירים כאילו עובדים במקביל כדי לבצע פעולה מסויימת
וזה מתיש אותו או משהו כזה אני כבר הספקתי לשכוח כמעט הכל...

אני אוהב לבודד כל שריר לתקוף אותו מכל הכיוונים
עם דרופסטים וזוויות שונות, גם עם טווחי תנועה שונים
ככה הוא גדל פרופורציונאלי
כמו שבודיבילדרים עושים

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון שאתה עושה משחקים עם ההתנגדות? הרי במכונות מסויימות ההתנגדות היא לאורך כל התרגיל והרי שבמשקולות מעל זווית מסויימת אין התנגדות כלל...
דרום סטים אני גם עושה אבל מעט אני עושה בישיבה שיפוע 45 מעלות כפיפת מרפקים דרופ סט
ובפטישים בעמידה עם פולי תחתון בעזרת חבל...

וואו, ולחשוב שבן אדם כזה יכל להיות מדריך.. (בלי להעליב אחי, אבל הידע שלך שואף ל0).

אתה מתכוון שאתה עושה משחקים עם ההתנגדות? הרי במכונות מסויימות ההתנגדות היא לאורך כל התרגיל והרי שבמשקולות מעל זווית מסויימת אין התנגדות כלל...
דרום סטים אני גם עושה אבל מעט אני עושה בישיבה שיפוע 45 מעלות כפיפת מרפקים דרופ סט
ובפטישים בעמידה עם פולי תחתון בעזרת חבל...

אחי עושה רושם שאתה מבין... ויש לך תעודת מאמן... אתה עושה אולי אימונים אישיים? אני מוכן לשלם 200-250 שקל לאימון של שעה עם מישהו שמבין... אם כן צור איתי קשר בטלפון למטה.

052-FAIL

אני אוהב לבודד כל שריר לתקוף אותו מכל הכיוונים
עם דרופסטים וזוויות שונות, גם עם טווחי תנועה שונים
ככה הוא גדל פרופורציונאלי
כמו שבודיבילדרים עושים
אני גם אוהב פיצולים, אימון E שלי הוא רגל אחורית וטרפז שמאלי עליון

אימון A
חזה + יד קדמית

אימון B

גב+ כתף + יד אחורית

אימון C

רגליים

ואז יום אחד מנוחה או שאני עושה ביום הזה רק אימון אירובי
ואז שוב ABC יום מנוחה ושו ABC
בעולם שאני חי בו יש 7 ימים בשבוע משמע יוצא לי לעשות את אימון A פעמיים
B פעמיים ואת C פעמיים
עוד דבר היה פה מישהו שהגיב והביא קישור למאמר שחייבים להשמין כדי לעלות במסת השריר ואמר שמי שאומר שהוא מעלה מסת שריר בלי להשמין הוא שקרן או שמשתמש בחומרים וכדוגמה לכך הוא הביא לי תמונות של באדי בילדרים מקצועיים שבכמות הסמים שהם משתמשים גם מחלקה שלמה של חולי סרטן לא משתמשים
אז בבקשה... לחשוב לפני שכותבים

facepalm.jpg

• פותח/ת השרשור
אני לאדע מאיפה מישהו ממכם הסיק שאני מאמן עכשיו...
עשיתי את הקורס מדריכים רק בשביל הידע... אני עובד בחברה ביטחונית.... (והציונים שלי שם היו בסדר גמור 85+).

מתי תבין שהקורס הזה הוא בלאי? חצי מהפורום עשה אותו וחצי מהפורום הספיק לשכוח רוב מה שנלמד שם.
פיזיולוגיה, אנטומיה וביומכניקה אלו הדברים היעילים שאפשר להסיק מהקורס הזה, בניית תוכניות אימון, תורת האימון, וכדומה מיותרים, חלקם לא נכונים, ואינם יעילים.

• פותח/ת השרשור
בסדר אז אם אתה אומר שביומכניקה זה אחד הדברים היחידים שנכונים שם, לא היה מקום להגיד שאנוכי הינו חסר ידע. כי כל בוגר מגמת ביולוגיה בבית ספר תיכון יודע שבמשקולות בסוף התנועה אין כמעט התנגדות ואילו במכונה מסוג מסויים ששכחתי את שמו שיא ההתגדות הוא בסוף התנועה.
דבר נוסף יש מספר אנשים אני בטוח שגם בפורום הזה שקראו כמה מאמרים בPUBMED או בACSM ובאתרים הנבחרים האחרים שמשרתים את ציבור הגולשים, וחושבים שהם יודעים לקרוא מחקר ושיודעים לנתח מאמרים על תזונה של האדם כאילו שהם עצמם אילו שסיימו את התואר בתזונה באוני' העברית, וכל תזונאי שבא הם נופלים עליו כאילו שהוא בור ועם הארץ למרות שאם הם היו הולכים ללמוד שם לא היו עוברים את התרגיל ה-1 בתואר.

דבר נוסף לגבי האימונים הלא יעילים שלומדים בווינגיט היה בחור בשם ד"ר יוסי חלבה שעשה את הדוקטורט שלו בתורת האימון באוני' קלן שבגרמניה שנחשבת לאחת הטובות בעולם בלימוד מדעי הספורט.

וכל המתלהמים למיניהם תקפצו לי בקשת! יש דרך להביע דעות ולהסיק מסקנות גיבורי מקלדת.

אז יוסי יד 50 הוא גם דוקטור?

נ.ב
כתבת יפה, שאר ההודעות זה נראה כאילו האח האוטיסט שלך כתב ביחס לזאת.

נערך לאחרונה:
בסדר אז אם אתה אומר שביומכניקה זה אחד הדברים היחידים שנכונים שם, לא היה מקום להגיד שאנוכי הינו חסר ידע. כי כל בוגר מגמת ביולוגיה בבית ספר תיכון יודע שבמשקולות בסוף התנועה אין כמעט התנגדות ואילו במכונה מסוג מסויים ששכחתי את שמו שיא ההתגדות הוא בסוף התנועה.
דבר נוסף יש מספר אנשים אני בטוח שגם בפורום הזה שקראו כמה מאמרים בPUBMED או בACSM ובאתרים הנבחרים האחרים שמשרתים את ציבור הגולשים, וחושבים שהם יודעים לקרוא מחקר ושיודעים לנתח מאמרים על תזונה של האדם כאילו שהם עצמם אילו שסיימו את התואר בתזונה באוני' העברית, וכל תזונאי שבא הם נופלים עליו כאילו שהוא בור ועם הארץ למרות שאם הם היו הולכים ללמוד שם לא היו עוברים את התרגיל ה-1 בתואר.

דבר נוסף לגבי האימונים הלא יעילים שלומדים בווינגיט היה בחור בשם ד"ר יוסי חלבה שעשה את הדוקטורט שלו בתורת האימון באוני' קלן שבגרמניה שנחשבת לאחת הטובות בעולם בלימוד מדעי הספורט.

וכל המתלהמים למיניהם תקפצו לי בקשת! יש דרך להביע דעות ולהסיק מסקנות גיבורי מקלדת.

תכלס אתה צודק
בגלל זה כדאי לעבוד בחצאי טווחים
אני אומר את זה כל הזמן ואף אחד לא מקשיב

תמיד אני מעדיף להקשיב לדוקטור מלומד על פני מאמן שחושב שבגלל הניסיון שלו צריך להקשיב לו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית