הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מידע על תוסף מסויים

מצב
השרשור נעול

chenzig

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אני מעוניין לדעת מה זה ZMA ומה הוא עושה ולמה כמה ואיך אם אפשר כמה שיותר מידע
ומה זה Glutamine 1000 caps, ומה זה VASSIVE אההה שאלה אחרונה 😃 האם HMB יועיל לי או שרק יועיל לחשבון הבנק של החברה המייצרת?

תודה רבה על העזרה לעוזרים\רות
ולגבי ZMA ו GLUTAMINE האם מישהו שרוצה להגדיל מסת שריר צריך לקחת

נערך לאחרונה:
בסדר אז אם אתה אומר שביומכניקה זה אחד הדברים היחידים שנכונים שם, לא היה מקום להגיד שאנוכי הינו חסר ידע. כי כל בוגר מגמת ביולוגיה בבית ספר תיכון יודע שבמשקולות בסוף התנועה אין כמעט התנגדות ואילו במכונה מסוג מסויים ששכחתי את שמו שיא ההתגדות הוא בסוף התנועה.
דבר נוסף יש מספר אנשים אני בטוח שגם בפורום הזה שקראו כמה מאמרים בPUBMED או בACSM ובאתרים הנבחרים האחרים שמשרתים את ציבור הגולשים, וחושבים שהם יודעים לקרוא מחקר ושיודעים לנתח מאמרים על תזונה של האדם כאילו שהם עצמם אילו שסיימו את התואר בתזונה באוני' העברית, וכל תזונאי שבא הם נופלים עליו כאילו שהוא בור ועם הארץ למרות שאם הם היו הולכים ללמוד שם לא היו עוברים את התרגיל ה-1 בתואר.

דבר נוסף לגבי האימונים הלא יעילים שלומדים בווינגיט היה בחור בשם ד"ר יוסי חלבה שעשה את הדוקטורט שלו בתורת האימון באוני' קלן שבגרמניה שנחשבת לאחת הטובות בעולם בלימוד מדעי הספורט.

וכל המתלהמים למיניהם תקפצו לי בקשת! יש דרך להביע דעות ולהסיק מסקנות גיבורי מקלדת.
באמת מעניין איך דוקטור שסיים ללמוד באנויברסיטת קלן בגרמניה לפני 50 שנה סיים את הקריירה שלו בתור מרצה לתורת האימון בוינגייט.
עכשיו גם נזכרתי מי אתה, אתה הטרול שהתווכח איתי באטרף שהוא יודע הכל, ידעתי שמבזבזים כאן זמן לחינם, תמשיך עם ה ABCX2 שלך נראה לאן תגיע.
האשכול ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית