הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן מתקדם

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
מדובר במתאמן שסיים לינארית וטקסס על מתכונתיה השונות בכמה סבבים,הגיע למשקלי מקס' ולא מעוניין להמשיך לאימונים כוח נוספים כמו פנדלי או סמולוב לדוגמא אלא לתוכניות בעלות דגש יותר על היפרטרופיה ...האם ישנן תוכניות או 'מודלים' שבהם תמליצו לעבוד?
@White Walker
@stitch
@לוטם

אני מניח שהייתי בונה AB (או ABC, אם הוא מתאמן 5 פעמים בשבוע ויכול להתמודד עם ההתאוששות הנדרשת) שבנויה על תרגילי הבסיס עם חזרות נמוכות פלוס תרגילי עזר להגעה לנפח המתאים.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שהייתי בונה AB (או ABC, אם הוא מתאמן 5 פעמים בשבוע ויכול להתמודד עם ההתאוששות הנדרשת) שבנויה על תרגילי הבסיס עם חזרות נמוכות פלוס תרגילי עזר להגעה לנפח המתאים.

במידה וכבר לא מצליח להתקדם בתרגילי הבסיס עם חזרות נמוכות,ממליץ להעלות את הטווח?
ולגבי "נפח מתאים",מה תהיה כמות הסטים המומלצים ..?

במידה וכבר לא מצליח להתקדם בתרגילי הבסיס עם חזרות נמוכות,ממליץ להעלות את הטווח?
ולגבי "נפח מתאים",מה תהיה כמות הסטים המומלצים ..?
שאלה טובה. אני חושב שהייתי נשאר ב-5 חזרות בתרגילים האלה, כדי לשמור על הכוח.
לגבי הנפח, זה אינדיבידואלי. הנפח המינימלי שמספיק בשביל לעורר תגובה מספקת של היפרטרופיה.

• פותח/ת השרשור
שאלה טובה. אני חושב שהייתי נשאר ב-5 חזרות בתרגילים האלה, כדי לשמור על הכוח.
לגבי הנפח, זה אינדיבידואלי. הנפח המינימלי שמספיק בשביל לעורר תגובה מספקת של היפרטרופיה.[/Q
האם לדוגמא אני יכול לבצע באימון חזה -בנץ' בפירמידה עולה לחמישיות עד לסט אחד של מקס(מנסה להעלות משקל כל כמה אימונים)ואז להוריד משקל ולתת עוד 3 סטים נניח ל5-8 חזרות..?

אתה יכול לקרוא על הבולגרית , מראש תדע , האגו לא נשאר בדלת , הוא נשאר בארון בבית לפני שאתה יוצא .

האם לדוגמא אני יכול לבצע באימון חזה -בנץ' בפירמידה עולה לחמישיות עד לסט אחד של מקס(מנסה להעלות משקל כל כמה אימונים)ואז להוריד משקל ולתת עוד 3 סטים נניח ל5-8 חזרות..?
אתה יכול לעשות הרבה דברים, אבל סתם להעלות משקל כל כמה אימונים? אם אתה מתאמן מתקדם, לא תתקדם הרבה בלי תכנון הרבה יותר מסובך.
אם מעניינת אותך היפרטרופיה אז לך על זה ועזוב את עבודת הכוח. פשוט תעשה 3x5 עם ניסיון להעלות משקל מדי פעם, ואז תעשה back off.
ההבדל, אם אתה שואל, הוא שלא תנסה לעבוד 5RM בכל אימון ואימון, אלא 3x5RM.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות הרבה דברים, אבל סתם להעלות משקל כל כמה אימונים? אם אתה מתאמן מתקדם, לא תתקדם הרבה בלי תכנון הרבה יותר מסובך.
אם מעניינת אותך היפרטרופיה אז לך על זה ועזוב את עבודת הכוח. פשוט תעשה 3x5 עם ניסיון להעלות משקל מדי פעם, ואז תעשה back off.
ההבדל, אם אתה שואל, הוא שלא תנסה לעבוד 5RM בכל אימון ואימון, אלא 3x5RM.
כלור לא לעבוד לrm5 האמיתי?ואם באמתרוצה רק למר את הכוח ואלי מדי פעם לנסות לעבוד ל3 חזרות אז בשביל מה 3x5rm וםא סט אחד כבד עם חימום ולאחר מכן להנשיך ליותר נפח חות עצימות בשאר התרגילים?

כלור לא לעבוד לrm5 האמיתי?ואם באמתרוצה רק למר את הכוח ואלי מדי פעם לנסות לעבוד ל3 חזרות אז בשביל מה 3x5rm וםא סט אחד כבד עם חימום ולאחר מכן להנשיך ליותר נפח חות עצימות בשאר התרגילים?
אם אתה רוצה לעבוד ב-RM האמיתי שלך, יש תוכניות שמובילות אותך לזה.
לעבוד כל הזמן בזה אימון אחרי אימון רק יוביל לפציעה או לירידה בביצועים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לעבוד ב-RM האמיתי שלך, יש תוכניות שמובילות אותך לזה.
לעבוד כל הזמן בזה אימון אחרי אימון רק יוביל לפציעה או לירידה בביצועים.
אני מבין,עכשיו מה יהיהלמשל ההדל בין לעבוד 3x5 לבין 3x8-10ולנסות להעלות שם משקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית