עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןאתה מנסה למקם את המוט ב-LB ?
נסה למקם את כפות הידיים מעל המוט, ולהרים מרפקים.
כן, בעיה ידועה, מנסה לעבוד על זה, בעיית גמישות.נסה למקם את כפות הידיים מעל המוט, ולהרים מרפקים.
99% שהבעיה היא לא גמישות, אלא שאתה לא ניגש נכון למוט.כן, בעיה ידועה, מנסה לעבוד על זה, בעיית גמישות.
מה שיותר מטריד אותי זה לוודא שאני יורד מספיק ושהברכיים לא גולשות לאיזור מסוכן מבחינתן...
אוקיי אנסה, פשוט כשאני מרים את המרפקים אנ מרגיש מתיחה בכתף ובחזה ואי נוחות, בגלל זה חששתי שזה עניין של גמישות.99% שהבעיה היא לא גמישות, אלא שאתה לא ניגש נכון למוט.
נסה קודם למקם את הידיים מעל המוט, אפילו באחיזה רחבה, ואז להיכנס מתחת למוט.
ואתה צריך להתיישב יותר אחורה, בחלק מהחזרות העקבים עולים.
רכיים גולשות עקב העובדה שאתה לא יושב אחורה, שב יותר אחורה
אז תתרגל את זה עם מוט ריק.לא מצליח, נראה לי שהסיבה היא או מהחשש הפסיכולוגי ליפול אחורה או בגלל שאני מרגיש שהגב התחתון יתעגל
אני אמור לקחת אוויר למעלה, לשמור אותו בירידה ואז בעלייה להוציא אותו נכון ?חזה בחוץ ונשימה יצמצם לך משמעותית את הבעייה.
בסוף העליה או לקראת הסוףאני אמור לקחת אוויר למעלה, לשמור אותו בירידה ואז בעלייה להוציא אותו נכון ?
אני לא יכול להרים מרפקים יותר, מרגיש מתיחה בחזה וכיווץ בגב, משהו לא נסבל ובייחוד לא עם 110 קילו עליילא חושב שיש לך בעיית מוביליטי