הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה מומלץ

The kabab

משתמש מתחיל
91
14
נק' מוניטין:
14
91
14
אני מנסה לעלות במסה ויש לי בעיה להגיע לערכי פחמימה...
חסר לי מעל 500-600 קלוריות וכולן מפחמימה אני מחפש גיינר עשיר בפחמימות איכותיות וכמה שפחות חלבונים ושומנים כי איתם אין לי בעיה
עכשיו אני לא ממש מבין בגיינרים ואני לא בטוח איזה מהם מתאים לי מכל הגיינרים שיש בשוק היום
איזה גיינר אתם הייתם ממליצים לי על סמך המטרה שלי ועל סמך מה ששיתפתי כאן?

• פותח/ת השרשור
בבקשה בלי תגובות מפגרות כמו זו^ מסיבות שונות ומגוונות אני החלטתי שגיינר זו האופציה הכי טובה בשבילי

יש את הגיינר של BPI, נקרא Bulk muscle, נשמע דיי מתאים למטרות שלך.
כל מנת הגשה(5 סקופים) מכילה 620 קלוריות, 53 גרם חלבון, 83 גרם פחמימה, ו-6 גרם שומן.

אם אתה מחפש יותר קלוריות במנת הגשה(1000-1200) גם אותם יש, אבל היחס פחמימה שומן חלבון הוא יותר גבוה.

• פותח/ת השרשור
יש את הגיינר של BPI, נקרא Bulk muscle, נשמע דיי מתאים למטרות שלך.
כל מנת הגשה(5 סקופים) מכילה 620 קלוריות, 53 גרם חלבון, 83 גרם פחמימה, ו-6 גרם שומן.

אם אתה מחפש יותר קלוריות במנת הגשה(1000-1200) גם אותם יש, אבל היחס פחמימה שומן חלבון הוא יותר גבוה.
בגיינר שאתה הצעת יש יותר מדי חלבון..
אני מחפש משהו עשיר בפחמימות איכותיות וכמה שפחות חלבון/שומן

בבקשה בלי תגובות מפגרות כמו זו^ מסיבות שונות ומגוונות אני החלטתי שגיינר זו האופציה הכי טובה בשבילי
שמור על הפה מה זו התגובה המזלזלת הזו? באו לעזור לך
במילים אחרות יכול להיות שפשוט רמזו לך שאתה כנראה קצת עצלן בכל הנוגע ללאכול ואולי אין טעם לגיינר

בגיינר שאתה הצעת יש יותר מדי חלבון..
אני מחפש משהו עשיר בפחמימות איכותיות וכמה שפחות חלבון/שומן
אין כזה דבר גיינר בלי חלבון, ואחד עם פחמימות איכותיות אין בארץ
יש לך את real food של rich Piana, אבל זה אני לא חושב יש בארץ
ולדעתי תעשה שיקול מחדש לגבי מה עדיף לך, כי גיינר אמור להיות מוצא אחרון במידה ואתה ממש לא מצליח למצוא את הקלוריות
תאכל אפילו חמאת בוטנים, זה ממש יעזור

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר גיינר בלי חלבון, ואחד עם פחמימות איכותיות אין בארץ
יש לך את real food של rich Piana, אבל זה אני לא חושב יש בארץ
ולדעתי תעשה שיקול מחדש לגבי מה עדיף לך, כי גיינר אמור להיות מוצא אחרון במידה ואתה ממש לא מצליח למצוא את הקלוריות
תאכל אפילו חמאת בוטנים, זה ממש יעזור
שמור על הפה מה זו התגובה המזלזלת הזו? באו לעזור לך
במילים אחרות יכול להיות שפשוט רמזו לך שאתה כנראה קצת עצלן בכל הנוגע ללאכול ואולי אין טעם לגיינר
בכלל לא מזלזל התגובה הזאת ממש לא באה לי טוב בעין אחרי שרשמתי שחסרות לי מעל 600 קלוריות מפחמימה וזה ממש טיפשי ולא עוזר להציע להשלים אותם מפאקינג שיבולת שועל. וזה ממש מוצא אחרון אני לא רואה איך להשלים את החסר לדחוף כמעט קילו אורז ביום זה ממש לא ריאלי

ותודה על התגובה קוצר אני אבדוק את הגיינר הזה בחנויות בחול

בכלל לא מזלזל התגובה הזאת ממש לא באה לי טוב בעין אחרי שרשמתי שחסרות לי מעל 600 קלוריות מפחמימה וזה ממש טיפשי ולא עוזר להציע להשלים אותם מפאקינג שיבולת שועל. וזה ממש מוצא אחרון אני לא רואה איך להשלים את החסר לדחוף כמעט קילו אורז ביום זה ממש לא ריאלי

ותודה על התגובה קוצר אני אבדוק את הגיינר הזה בחנויות בחול
זה כולה 150 גרם שיבולת שועל. זה לא משוגע

אבקת פחמימות
מלטודקסטרין, זה לא בדיוק מה שהוא ביקש?
אגב. בקופות החולים יש משהו שנקרא 'אנשור פלוס'. עם כרטיס קופת חולים נראה לי שזה עולה 5 ש"ח לפחית של 350 קלוריות בערך. נראה לי בעיקר עם פחמימות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית